Hmmm...naspa...iara un minus pt mine :(
Printable View
Trebuia sa te interesezi putin inainte de a comanda jocul...si sa-ti explic si de ce nu ar putea avea DM.
1. Saboteurii nu ar mai avea de ce sa se deghizeze.
2. Sniperii nu s-ar mai simti in siguranta.
3. Inginerii ar repara degeaba turele si ammo crates.
4. Tacticienii ar fi complet inutili. Spawn who?
Face careva echipa cu mine la campionat?:DCa vreau sa ma inscriu da nu am cu cn:D+ ca ma si headset:)
Killzone 2 ?Behind the Bullet? Interactive Demo Available Today - PlayStation.Blog
Momentan e numai in US, dar va fi si in Europa, dar nu cred ca e problema asta.
Anyway just share the experience. How cool is it ? :)
A little reminder, pentru cei care nu stiu :p. : http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
Sa curga cu inscrieri :D.
Dap yoyokid,daca vrei sa te bagi la noi in echipa,esti binevenit :)
stimabililor, mă lămureşte şi pe mine cineva cum pot să schimb clasele �n multiplayer? trebuie să fiu un anumit rang pentru a fi medic de exemplu?
mulţumesc de informaţie dar eu prefer să mă lipsesc de răspunsurile gen use google c�nd răspund la o-ntrebare al cărui răspuns �l ştiu.
Ca sa vezi ce rank iti trebe pt fiecare clasa intri in meniul de warzone si ii dai la personal statistics sau ceva de genu si acolo ai o lista cu toate rangurile si poti vedea la fiecare rank ce primesti (pt medic iti trebe sergent major sau ceva de genu ) .
Azi l-am terminat si eu (pe easy ce-i drept) insa e destul de scurt totusi fata de multe alte jocuri.In general asa pot sa zic ca e ok...merita jucat insa nu e chiar extraordinar asa cum zic unii...e un joc cu destul de multe spatii inguste si restranse ceea ce mie nu-mi place, insa daca altii il considera grozav le respect parerea.Totusi pt mine ramane un joc relativ ok nu superb. Numa bine tuturor;)
ok ok dar hai si online :D
mai dai o sansa,e destul de distractiv online,mai ales cand joci in echipe mai mici 4vs4 sau 5vs5,si incepi sa-ti deblochezi restul claselor de soldati;).In single player nici eu nu m-am jucat decat odata ca sa-l termin,dar in Warzone am petrecut deja peste 40 de ore si tot nu ma satur de el>:D<
Cine m-ai vrea sa intre cu mine si DJ_Andrei in concurs???
;)) da e cam greu pe elite cei drept
nu s-a mai auzit nimic de vanzarile Killzone 2 ? cate copii s-au vandut ?