Am intrat si eu in posesie!!!!!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAA!
Printable View
Am intrat si eu in posesie!!!!!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAA!
Ti-am trimis si eu mesaj aseara, dar n-am primit invite in clan sau n-am gasit eu. A fost super aseara, cu toate ca sunt destul de noob, nu m-am obisnuit inca cu controllerul de PS la shootere:D. Sa ne strangem si mai multi, ca pe hartile mari te plimbi un pic pana gasesti pe cineva.
a fost frumos aseara :) , ne vedem diseara la orice ora vreti voi :)
L-am incercat si pe ala. E macel mare. Ma refeream la sesiunea de aseara ca eram prea putini. Pe harta aia cu desertul dureaza un pic pana te gasesti.
mie imi plac hartile mici dar construite pe lungime...e una cu doua cladiri separate de o strada si una cu un pod...pe aia cu podu se reflecta soarele in atitea chestii ca uneori nici nu stii de unde ti-o iei, dar e fun.
plansa Pyrrhus Ris mie imi da fiori
http://www.dailymotion.com/video/x88...iew_videogames
Am primit si eu azi KZ2, un invinte in clan daca se poate sa-mi da-ti si mie?
PSN ID: bmarius
Ai deja invite!! Check ingame msg!!!
Acum am bagat si eu jocul in consola si pot sa zic ca E CEL MAI PROST JOC FACUT VREODATA.GRAFICA AIUREA...CONTROL AIUREA...SUNET NUMAI ZIC....
Eh..glumeam:))E super mrf jocul din toate punctele de vedere..dar pana ma obisnuiesc cu controlu asta..mai ales coveru:XImi place la nebunie:D
Ce zonă e jocul vostru?
UK sau US?
Care este treaba cu dlc-ul și zona 1?
cred ca majoritatea avem US just to be safe. pina cind nu apare primul dlc pe PSN US nu o sa stie nimeni daca merge pus si peste versiunea UK sau nu.
rasko dai si mie invite, te rog. ti-am dat si pm pe psn
Super... toata lumea a primit jocul, numai eu nu :-w
nici eu nu il am inca doar maine :D
Nu va mai plangeti atata ca nici mie nu mi-a venit inca.Sper sa vina maine.