Mie �mi vine abia miercuri.
Printable View
Mie �mi vine abia miercuri.
Eu am zona 1...
Mie trebuia sa imi vina azi dar nu ajuns ciudat nu a mai intarziat posta romana pana acum, sper ca maine sa ajunga :D.
cate dificultati exista? ultima dificultate e selectabila de la inceputul jocului sau trebuie deblocata? se deblocheaza si terminaned jocul pe normal, sau e ca la uncharted,doar daca il termini pe ultima dificultate disponibila la inceput? ?
Ce m-am distrat am aflat ca daca esti aproape de inamic si are casca auzi ce vorbeste si tot il auzeam pe bmarius : ,,Tavitzu la stanga'' Eu : IN STANGA!! :)) .
Ce ciuda mie:(( ca nu mi l-am comandat si eu mai din timp.Azi am facut comanda la Web sa mi-l aduca dar tb sa astept pana sapt viitoare:(.Am asteptat sa vad ce parere aveti voi despre el si pana acum am vazut numai laude asa ca n-am mai rezistat:gun:.Sunt cam noob la shootere:p pe console da poate ma primiti si pe mine in clan[-O<:D
rasko macar zi-mi daca mi-ai dat invite (asta ar insemna ca-s idiot si nu stiu unde sa ma uit) dar daca nu, man ti-am dat psn messages (3 sau 4) ti-am lasat si pe forum niste requesturi! at least answer me man!
Cauta in meniul Communication - Messages!
Ma-ti linsat, nu e fair play.
Imi cer scuze pentru teamkilluri :D, a intrat paranoia in mine cand am vazut ca sunt spioni. Oricum, super meci, super joc, super atmosfera. Resistance? What Resistance? Its Killzone from now on:rulez:.
problem:-S am jucat primele trei nivele si n-am gasit toate intel-urile si simbolurile. imi lipseau una sau doua/level asa ca am luat de pe net locatia lor. la primul nivel aveam 2/3 si am rejucat checkpointul unde imi lipsea simbolul. l-am gasit si am dat quit. acum imi arata 1/3 si nici nu mai exista simbolurile in tot nivelul. sters gamedata/savedata si nimic. nu mai sunt :)) wtf???
e necesar sa fie gasite toate?
Am luat si eu Killzone 2. As vrea si eu invite in clan si alti useri ca sa jucam impreuna, am si headset.
PSN: Sergiu03 (am pus la signature, dar vad ca nu s-a updatat inca). Multumesc.
O sa intru si eu diseara.Dati un invite.Pe la ce ora intrati?