pai tu nici nu ti l-ai luat bine si vrei sa intri direct in multi? :)
Printable View
Mi se pare o harababura totala in multi player !
Criminal jocul. Controlul mi se pare un pic cam ciudat.
De ce meciurile se termina inainte de a se scurge timpul ?
Pentru ca s-au terminat obiectivele!
Uhm, si la body count (TDM) ce obiective sunt ?
Imi cer scuze daca deranjez cu intrebari pt ca as mai avea cateva !
La Bodycount este limita de kill-uri! Cand se umple bara la o echipa se termina.
eu nu inteleg de ce nu jucam toti romanii impreuna mp.
vad ca fiecare joaca separat de cel mai multe ori.
Pentru ca uni intra pe servere ranked-restricted eu de exemplu am incercat pe tine si pe inca 2 si nu puteam sa intru findca sunt general (cel mai mare rank ) si pshyco majoritatea timpului joaca body count la fel si remuzzt si ma joc mai mereu cu recs findca imi plac toate 5 modurile si nu joc pentru puncte:) (inca)
P.S record de aproape 20 de oameni din friend list in killzone 2:D toti romani
toti cu killzone 2 bagatima in lista
id emptysandu
sincer, si nu va suparati pe mine, personal, cat sunt la inceput, mai bine fac lvlup cu noobii d nivelul meu decat sa iau headshot dupa headshot de la focus si rasko. Intr-un fel e bine pentru ca avem niste valori in clan dar pana ce nu imi ridic umpic nivelul nu cred ca o sa stau prea mult cu restul echipei. Nu-mi place sa ma fac de ras :( pls nu va suparati, alocati-mi o saptamana...Quote:
eu nu inteleg de ce nu jucam toti romanii impreuna mp.
vad ca fiecare joaca separat de cel mai multe ori.
=)) oh so funny =))
http://www.youtube.com/watch?v=TIFNMva56Wo
Am ratat 2 simboluri la primele 2 levele
Daca le iau la cel de al 2-lea playthrough se pune trofeu ?
Sper ca ca nu va trebui sa o iau de la capat !
nu se pune trophy trebuie sa le faci pe toate ca sa iti dea trophy , trebuie doar sa joci din nou stagiu :)
fratica de 5 zile daca am jucat 8 meciuri body count , body count joc cand sunt plictisit :) si nu prea ma atrage asa mult mp precum Cod4 , am incercat sa joc Cod4 asta seara si nu ma lasa online cred ca mi-au dat ban 24 de ore pt ca nu am mai jucat de 2 luni asa mi-a zis cineva ca mi-a dat ban , se poate?
Sa ma bagati si pe mine in lista cei care aveti jocul si in clan daca este posibil. Am jucat aseara multi cu un prieten, a fost foarte tare :).
Frate, deci incepe sa ma enerveze controlul. Toate lumea spune ca e inovator, te simti greoi dar e incredibil de greu sa tintesti cum trebuie. Neaparat tre' sa stai pe loc sa nimeresti...in fine, intelegeti voi ce zic. Daca jocul asta avea controlul de la COD, mai finescu asa, era teh ****.
@Psycho, nu ai cum sa iei ban la COD, decat daca esti vreun cheater/glitcher, ceea ce nu cred ca ai putea fi.
Scuze ca am iesit aseara neanuntat, dar cadeam de pe scaun de somn ! Abia faceam un kill + ca e si controlul asa cum este ( deh, prea mult COD)
Cateva inrtebari : 1) De ce la headset, ba se aude ba nu se aude ?
2) Cum e treaba cu squadul ?
2) Daca joci cu boti ti se pun punctele acumulate pt badge si in MP online ?
4) Cate pcte iei per kill si headshot si bonusuri ? exista vreo optiune unde imi poate arata ? ca eu nu am observat !
As avea mai multe, dar cred ca voi citi manualul :)
PS: rasko, da-mi te rog invite in clan !
am trecut si eu prin fazele astea. control INTERESANT, dupa care ENERVANT si acum sunt la I LOVE IT. nu spun ca il stapanesc foarte bine dar savurez fiecare kill. incearca cu senzitivitatea default +1 dreapta...iar cand misti tinta sa te opresti cand dot-ul este putin in fata inamicului pentru ca are un pic de inertie...intelegi ce vreau sa zic
give it more time;)