Mo si eu sunt begginer si am intrat in CGR..Daca vrei,vorbeste cu istrategie si te asteptam in CGR:)
Printable View
Mo si eu sunt begginer si am intrat in CGR..Daca vrei,vorbeste cu istrategie si te asteptam in CGR:)
E de prost-gust ironia ta..Adica in RSA si CGR nu se joaca nu?:|
Hm. Păi să vedem. Să zicem că intrăm 12 rom�ni online �ntr-o seară. Oare de ce 9 sunt DM-C, 2 RSA și 1 CGR?
Acum serios, DM-C e cel mai activ clan de Killzone 2 de pe forum. Toți care au o treabă pe forumul ăsta știu asta. Sau cel puțin are cei mai activi membri.
Desi acum veam cea mai putina valoare,oricum mai ne trebuie cateva victorii si luam awardul de 10.000 de valori,si da noi jucam aproape in fiecare seara.
Primul meci: caporal, ribon de example soldier si de natural born killer. M-am miscat cat de cat sau praf? :D
Mo te primim cu mare placere in RSA. Ia legatura cu Raskolnikov sau cu ffocus pentru a te inscrie in clan deoarece eu o sa fiu plecat o saptamana din Bucuresti. Bineinteles, daca vrei. :P
Cata, ti-as fi raspuns si eu cu o ironie dar ma abtin pentru ca as supara membrii DM-C pe care ii consider prieteni. Si am o intrebare pentru tine: de unde stii tu programul nostru? :) Daca nu scriem pe forum nu inseamna ca nu jucam.
Știu că jucați. Am văzut pe killzone.com
Dar eu cred că cei din clanul �n care sunt, DM-C, sunt cei mai activi. Majoritatea din celelalte clanuri au cam lăsat baltă Killzone-ul.
De la tine din clan am văzut că doar tu și Clumunari mai jucați cu noi. Restul piua...
Nimeni online? :(
Joacă Steaua :)
Hehehe. A fost fun aseara. Cam pamant eu ca nu stiu nici hartile. La un moment dat tipa consol3 dupa mine sa ma duc in baza noastra ca sunt in baza lor. Eram pierdut in spatiu :)). Aveam ceva cu caine_rau. Il nimeream numai pe el. :P
Yep,a fost misto:).Mai intram si in seara asta,eu raman pana cand sunt oameni ca sa jucam.See you guys tonight:gun:
ah, in seara asta nu sunt acasa... ca as fi intrat si eu la un masacru :p. sambata seara anyone? :D
Eu intru si azi ca ieri a fost fun :) , pacat ca ieri ati plecat cativa asa de devreme si am ramas doar 5.
DLC FTW today!
Ce ma oftic ca nu am stiut ca s-a jucat aseara. As fi intrat si eu !
nu a aparut DLC pe store.
nu trebuia sa apara?
DLC Napalm and Cordite will launch on the 23rd
Jul 17, 2009 - by Victor Zuylen
Category: News
Napalm & Cordite, the new downloadable content pack for Killzone 2, contains two exciting new multiplayer maps: Suljeva Cliffside, which takes place on the rocky outskirts of the Suljeva mining village; and Arctower Landing, which revisits the Arctower defense posts of Blood Meridian. On top of that, the DLC pack allows you to wield a pair of weapons which were previously accessible only through the single player campaign! Napalm & Cordite will be launched on PSN on July the 23rd!
a fost destul de fun meciul de aseara :)) tin minte ca Hellghast trebuia sa planteze cele 2 bombe in baza la ISA si eu cu Greyhound faceam duel 1 vs 1 :))