Si eu guys:rulez::rulez:de pe la 21:30,haide-ti sa fim si noi mai multi.
Printable View
Si eu guys:rulez::rulez:de pe la 21:30,haide-ti sa fim si noi mai multi.
Ce ma bucur ca nu am vandul Killzone 2-ul. Aseara am intrat la un quick match. Normal, a fost macel. Au fost vreo 4 ore de haos total. :rulez:
GG Mo! Le-am rupt mufa aseara>:):evil:
:sniper::circles::gun:
...auzi, cica ne-au lasat...ntz, ntz, ntz...pai e frumos, domnilor?:^o
mai jucati astazi ca poate m-a bag si eu
Aseara pot spune ca s-a jucat frumos. S-au folosit boti, dar in limita bunului simt.
@ffocus: Pai inainte sa jucam bag misiunea aia pe tren, ma enervez si vin apoi la multiplayer. A dat roade aseara manevra asta :P
Eu am jucat cu o mana deci GG 8-}
Rasko eu te las in pace doar sa nu mai fugi asa amenintator spre mine lol
eram in forma buna aseara :gun: pacat ca imi tot pica netul... :wall: si decat sa ma enervez aiurea am renuntat. a lot of RSA gentleman last night anyway.:)
Super meciuri aseara! GG guys!
Yep:),imi pare rau ca nu am apucat sa joc mai mult cu voi guys,fiindca am avut 2 meciuri de turneu si deaia tot am iesit si intrat.
@Jackrayden: daca mai joci cu RL o sa ma urc in masina, o sa ajung in Cluj foarte repede si o ti-l indes where the sun don't shine! :))
Asa, in seara asta sunt prezent de la 21,sa vedeti ce va rup c..u:))
daca vreau sa intru si eu deseara cum fac rost de parola?
la cine o cer? sau este una standard?
Poti sa intrebi pe oricare dintre noi care jucam,de obicei parolele standard sunt: "rsa" sau "dead";)
L.E.: ups,sory,mi-a luato Rasko inainte.
Chiar ma intrebam ieri, uitandu-ma la componenta clanului, cand vei avea de gand sa faci o cura de nisip pe Pyrrhus.:)
Presimt ca noii veniti vor pune probleme mari in curand. Ma asteptam sa se obisnuiasca ceva mai greu cu controlul, fiind mai neconventional. Condoe, cand mori si iti apare iconita de medic prin preajma, nu mai apasa X, sa te spawnezi, ca alergam ca nebunu sa iti dau revive.;)