eXistenZ tu sti ce ai zis in alea 2 cuvinte ??
Printable View
eXistenZ tu sti ce ai zis in alea 2 cuvinte ??
Vreau sa achizitionez si eu jocul , nu am jucat deloc shooters pe consola si planuiesc sa ma obisnuiesc cu controlleul , nu am nici un gand sa imi iau fragx sau mai stiu eu ce.
Cum e onlineul ? Acolo ma intereseaza ca sunt trofee grele , vreau sa stiu daca e lume si daca se lasa cu lag si disconecturi.
Imi place mai mult Killzone 2 decat mw2 si vreau sa ma apuc sa ii fac platina de aia intrebam , sa stiu sa nu incerc degeaba daca e online mode mort :)) desi nu cred.
Online merge foarte bine si cred ca mai sunt destui jucatori online.
sunt destui acuma depinde si de rank-ul tau ca putini mai sunt cu rank mic
si ce treaba are ranku?
Sunt destui incepatori si acuma.O sa gasesti cu cine sa joci.
e bine ca nu ma da doar cu pistolu :)) e de ajuns o mitraliera pt inceput daca ai experienta in shootere
o sa vezi ca fac diferenta
ba ce copi sunt aia cu rpg si nici macar nu stiu sal foloseasca se sinucid grupa mare
am vazut ca sunt mai multe dlc uri , vreunul din ele era cu bundle parca , adica sunt doua intr unul ?
Sunt toate 3 la un preț mai mic.
a misto ms
---------- Post added 14-01-2010 at 01:13 PM ----------
ce parere aveti de trofeul asta "Valor Grand Cross" ?
se poate face intr o saptamana , daca joci zi de zi pe putin 5 ore online ? sa zicem ca nu esti zeu , dar iti faci treaba.
Daca faci in jur de 1500 de puncte pe zi,timp de 1 saptamana o sa-l primesti.
E destul să faci 7.000 de punte săptăm�na asta şi e al tău, �nainte era minim 10.000 dar cum lumea nu mai joacă la fel ca �nainte...
ce inseamna 1000 puncte de zi in ore de jucat ?
3-4 ore daca joci doar body count 30 min/200 kills si faci 100 de puncte sau mai mult pe meci.
eu am jucat 5 zile si am facut 10500 de puncte am iesit pe locul 200 si ceva ,am luat trofeele .,iar in astea 5 zile am jucat si pt toate celelaltate trofee pt toate medaliile ,cel mai greu mi sa parut cele pt melee ,10 bucatii pe meci dar le-am facut in 10 meciuri pe bodycount ,harta numai cu pistoale ...am platina la joc dar am doar 68 % din trofee soo daca cineva vrea sa-mi dea si mie bundle-ul de pe us ,adik dlc us ca jocul e zona 1 as plati si eu ptr el,nu am card pt tranzactii pe net si nici nu vreau sa cumpar card pt psn store us de 50 de dolari doar pentru killzone2 ...daca puteti ajuta pm me ..platesc jumate din suma data de voi pt acel dlc pe us only ,.de preferat sa fiti din bucuresti
apropo de meciuri un avantaj mare il au cei care sunt in echipa castigatoare pt ca, ti se da 50 % din punctele obtinute pe acel meci in plus ,cel mai mult am facut 500 si cv de pct pe un meci de o durata de o ora si ceva .....cheers