da, probabil Shadow of the ColossusSi asta s-ar vinde ca painea calda.
Am de ceva timp o pre-comanda la gamestop, dar de 2 zile au tot inceput sa faca "figuri" si-mi cer tot felul de informatii, pe care nu pot sau nu vreau sa le trimit. Intreb pe aici, mai sunt si alte persoane care au pre-comanda pe alte pagini web si unde? (inafara de comanda la domnul webpredator). Am incercat Amazon, dar nu vor sa-mi trimita in Europa, play-asia la fel.
Play-Asia nu vor sa-ti trimita in Europa? Ai vb cu ei prin email cumva? Ei asta zic ca nu trimit in eu dar pana la urma tot trimit. Si mie mi-au zis la fel cand amc erut ceva info prin e-mail dar mi-a zis un amic sa plasez numa comanda ca o trimit, asa a si fost. Atata tot ca ajunge mai greu de acolo, dureaza si 2-3 saptamani. eventual ia-l de pe ebay.
Mda. Nu ma complic atat de mult pt. un joc. Toti mi-au dat acelasi raspuns si am ajuns la concluzia ca nu are rost sa mai insist. Am sa astept cateva zile si am sa-l cumpar de pe ebay. Ma consolez cu ideea ca tre' sa-mi ajunga As. Creed 2 si am mai taiat un shop on-line d epe lista![]()
Rasko, iti multumesc inca o data pt. oferta, dar am vazut tarziu mesajul tau. L-am comandat pana la urma de pe site-ul recomandat de Bodo.
nu mai e acelasi feeling. jocurile alea au fost gandite pentru perspectiva aia. daca ar face un remake cum zici tu ar face practic alt joc.
Superbe jocuri. Felicitari pt initiatorul topicului (cum de nu m-am gandit sa deschid unul? sa-mi fie rusine) totusi ma incapatanez sa nu achizitionez aceasta luna jocurile pt ca vreau neaparat sa le joc pe un TV de 1 metru.![]()
http://bitmob.com/index.php/mobfeed/...originals.html
http://bitmob.com/index.php/mobfeed/...ollection.htmlOn November 17, Sony will release God of War and God of War 2 as a compilation for the PlayStation 3. The most notable aspect of this $39.99 package is that the graphics have been re-mastered with anti-aliasing effects -- and now run at 720p at 60 frames-per-second.
That sounds great, but is the difference worth the money if you already own both games? Judge for yourself with these comparison shots between the original and re-mastered versions of the God of War Collection.
http://bitmob.com/index.php/mobfeed/...ollection.html
Normal ca merita. De ce? Hai sa zicem ca nu-mi place aceasta serie Gow ca sa fiu c�t mai corect cu putinta. Orice joc, dacă m g�ndesc bine, ii trebuie o rezolutie de minim 720p ca sa se vadă calumea pe ps3. Asta pt ca 90% din console rulează pe LCD-uri sau plasme unde e imprativ acest lucru. La un crt normal ca diferenţa e egala cu zero. Deci eu zic ca e nevoie numai din punctul asta de vedere de o versiune remastered, ca sa nu arate urat pe tv-uri mari. La un tv de 82, 102 sau mai mare gow1 si 2 pe o consola ps3 de 60gb cred ca se vede cu jagged de te doare retina.
voi va amintiti muzica techno sa fie in cel original? (din primu video de la renegade?)![]()
am reusit sa il iau la preorder de pe play-asia..platit prin paypal..total [transport inclus] 129 lei mi-a luat din cont
stie care care a mai comandat de pe play-asia in cat timp ajung jocurile din momentul ce sunt disponibile?
deabia astept sa il butonez :X
Bookmarks