Se face super repede in Titan Form + Blade of olympus upgradata la maximdin 3 lovituri iti da minigame-ul ca sa ii scoti ochisoru'
Eu l-am facut mai spre sfarsit inainte sa intri in templul ala si vin 2 ciclopi cu 2 d-aia mici. Toata schema e sa omori ciclopul si sa-i lasi pe aia mici in viata. Chestia valabila si in challenge. Pentru ca aia mici vor chema ciclopi la infinit.
Spor.
Are cineva salvari la gow 2 chiar inainte sau la intrarea in underground? Am nevoie de un save game de prin zona aia.
Prometeu strigase către Zeus că oamenii vor vieţui vreme de mii şi mii de ani,�nsă el,Zeus,va pieri.
(Wikipedia)
interesant![]()
nu e adevarat,am vazut-o inainte de cutia pandorei,daca e,mai uitate pe you tube la partea 43,din God of war collection HD
in camera tronului am vazut statuia lui Ares,scheletul minotaurului din Tartar si capul impaiat al Hidrei,plus tronul
lol, enciclopedie de god of war. da, my bad, fix inainte de pandora era.
eu nu ma uit la video pe youtube la jocuri, prefer sa le joc pe ps3 pe toate.
O intrebare, in functie de nivelul de dificultate, primesti mai multe puncte d-alea rosii ? Daca stiti, e un trofeu, sa-ti upgradezi toate armele la maxim, si mie imi trebuiau inca vreo 1000 de d-alea rosii .. din pacate n-am reusit deci trebuie sa iau din nou jocul, si nu stiu pe ce dificultate sa joc.
Sunt sigur 100% ca am deschis toate cuferele rosii/ascunse si am omorat toti inamicii .. nu stiu ce sa fac sa iau mai multe in tura urmatoare.
Eu am luat trofeu ala dupa ce am facut speed run cu unlimited magic,n-am luat nici un chest ..am dat skip peste inamici si totusi am upgradat toate armele,nu am inteles nici eu cumdar vezi ca e un costum care iti da mai multe red orbs.
Nu stiai ce sa-i zici cand ai vazut ca nu ai dreptate si te-ai luat de el din nou, ba mai mult ai vrut sa ii dai peste nas cu faza cu youtube. Mare scofala ai facut. Ti-a raspuns politicos si tot nu te-ai abtinut. Ii place, stie fiecare particica din acel joc, fiind doar entuziast in raspunsuri.
Si eu ma uit pe youtube la anumite jocuri.
Ontopic: i s-a mai intamplat cuiva sa ia toti gorgon eyes si totusi sa nu primeasca trofeul?
Deci am ajuns fix aici,la inceput cand trebuie sa-l omor pe ala:YouTube - God of War Walkthrough part 12 ATHENS dar pur si simplu n-am zeus lighting bolt,nu cred ca am upgradat destul unu dintre alea,ce fac?Nu vad ca as putea sa le downgradez ca sa iau punctele alea.
Salut . In gow1 am ajuns �ntrun loc unde este un om care tine un levier sa nu se deschida podul. imi poate spune cineva cum pot trece de locul acesta?
Vreau sa cumpar si eu ca n-am avut ocazia sa joc aceste 2 jocuri si imi place genul asta. Cam cate ore imi va lua sa termin ambele jocuri pe cel mai usor mod?
Bookmarks