Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 201 to 220 of 265

Thread: God of War Collection (1&2)

1. #201 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    e chiar simplu de batut Kraken. te apropii cat mai mult de perete, cat sa ajungi sa te agati de tentacul, iar apoi mergi pe el pana la "carapace".

challenge-urile din 2 sunt mult mai usoare decat cele din prima parte. ma rog, ai si avantajul de a salva dupa fiecare challenge terminat.

2. #202 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am reusit..le-am omorat si pe surori si pe grasa aia din roata
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Am scris mai sus pentru cei care au problema la trofeul Boss Batch. Trebuie sa omorati toti 3 bossii intr-un singur playthrough. Adica nu dati quit game decat dupa ce i-ati omorat pe toti din batch.
    mie mi-a dat acest trofeu si NU am jucat dintr'o bucata

3. #203 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am comandat si eu jocul in sfarsit. Acum trebuie doar sa astept pana prin februarie. God damn it.

4. #204 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Gata si al 2-lea run in 3 ore ....gow 2 e mai greu ca 1 sau ... ?

5. #205 SP
    Member Painkiller's Avatar
    god of war 2 e mai lung la story si la challenge-uri e ceva mai greu dupa parerea mea. la god of war 1 am facut challengeul in 90 de minute. aici deja m-am chinuit o ora la primele 3 si nici urmatoarele nu se anunta deloc usoare.

6. #206 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    sa inteleg teo ca in stilul in care joci mi-l trimiti impreuna cu celalalte? )))
    congrats

7. #207 SP
    Junior Member mihai1340's Avatar
    Nu stiti cat va costa , si va aparea si in romania ?

8. #208 SP
    E forumu plin de anunturi, God of War Collection (US) - 150 LEI JOCURI PS3 & ACCESORII PS3

9. #209 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    si eu l-am terminat in 23 de ore ? nu e un trofeu si pt asta ?

10. #210 SP
    ce ai terminat tu in 23 de ore?

11. #211 SP
    La primu ai trofeu gold daca il termini sub 5 ore,nu cred ca l-ai terminat tu in 23 de ore sau doar incerci sa fi amuzant.Lasand gluma la o parte....pana la urma e bug la boss batch 3 sau nu ? intreb asta pentru ca unii au zis ca e buguit ...iar lui hyp i-a mers si cu pauza ( e zona 3 jocu lui ) ...si nu vreau sa ma plimb iar de nebun.

12. #212 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    da era o gluma, si eu am jocul zona 3 si nu mi-a dat trofeul ( nu l-am inchis deloc).

13. #213 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Depinde de noroc, eu nu l-am primit.

14. #214 SP
    Member richardm27's Avatar
    Eu l-am primit dupa ce am terminat cu Kraken si surorile lu' peste intr-o singura runda, jocul e zona 1.

15. #215 SP
    eu l-am primit fara probleme din prima. oricum de cand il omori pe kraken si pana la ultima sister e foarte putin de jucat. e unu dupa altu acolo. pentru orice eventualitate e bine sa aveti un save separat imediat inainte de kraken.

16. #216 SP
    Am terminat si eu azi jocu' ....dintr-un singur run fara pauza.Mai am challange-urile si sa culeg 20 de ochisori ...care ii farmez la primu challange,superb jocu.

17. #217 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Am terminat si eu azi jocu' ....dintr-un singur run fara pauza.Mai am challange-urile si sa culeg 20 de ochisori ...care ii farmez la primu challange,superb jocu.
    si te plangeai ca am 85% lol . Deci cine face primu platina?

18. #218 SP
    Pai...poate ma ajungi tu acum ca azi am putina treaba

19. #219 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Deci m-am chinuit la Challenge-u 10 din God of War I 3 zile de am crezut ca mooooorrr. Ce nervi am avut, cum naiba il fac asa greu? Inseamna ca la II o sa-mi dau foc. Ahhhhhhhh ce greu o fost. Macar l-am trecut.

20. #220 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Cum naiba ce pot colecta 20 de ochi dintr-un singur run? Mi se pare imposibil, sunt la al doilea run plus 1 challenge facut si am doar 9 ochi de ciclop.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 14 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 ... LastLast