eu as zice... dupa sarbatori?
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
oh ppl, Renegade ni s-a alaturat si ne va ajuta in organizare asadar iti multumim pentru ajutorsi pentru interes si sunt sigur ca in felul acesta problemele organizatorice vor fi acoperite in totalitate. 2nd thingie as vrea sa va rog (pe cei inscrisi deja) sa imi spuneti cand va e mai convenabil sa se desfasoare campionatul.
LE: dear mw2 gamers organizati-va intrucat mai e loc de o echipa. Pana acum sunt inscrise:
imouthes
kobayash
caine_rau
Psycho-07 (PSN Psycho-07)
GeoGcX (PSN G-XtremE)
Jack (PSN jackrayden)
Dream team
consol3(psnark_andrei_ro)
k1du(psn:cristti)
ReNeGaDe124(psn: renegade124)
istrategie
Tavitzu
Recs14
Justamodel (PSN ID l Just_A_M0del)
MeiraBloodLove (PSN ID : MeiraBloodLove)
DJ_Andrei (PSN ID : DJ_Verizzon_AB45)
adiandrei1
alextheone732
agent4ever
erik95 - eriksch95
Mask - lemasktt
Studentul - Studentul
Si am sa va mai rog cei ce s-au anuntat deja sa lase si psn id-ul lor.(care nu au facut-o deja)
Multumesc
Eu propun sa incepem pe la sfarsitul lui ianuarie,inceputul lui februarie,ca sa treaca si perioada sarbatorilor, si sa mai facem si level.
eu propun sa facem meciurile dupa ora 19:00 ca sunt sigur ca cei inscrisi aici au servici/studii in timpul saptamanii sau in weekend
La inceputul lui februarie sau in decursul lunii unii dintre noi au sesiune, si nu cred ca va fi prea fun sa joci in sesiune sau chiar inainte de. Totusi, trebuie sa fie o cale de mijloc undeva...
PSN ID : GVladRO
Pana acum sunt la lvl 30 si nu sunt in echipa cu nimeni lol
Daca suntem asa de multi maybe we should expand to 10 teamsSi Atrium THANK GOD ca mai sunt si alti studenti pe aici pentru ca eu termin in 4 februarie sesiunea...
Cu intarziere :
" PwN Machine " :
- raul12 ( Dromoter )
- Cata25 ( Cata25 )
- Existenz ( Stegerean )
Salut,
de curand sunt si eu in posesia unui PS3 slim. Problema este ca "migrez" de la COD2 (PC) la COD4 (PS3) cu controler. NU reusesc deloc sa ma acomodez cu controler-ul la FPS. Orice hint care ma poate ajuta este binevenit.
mersi mult
Doar cu foarte mult exercitiu. Mai exact, repetitivitate. Dar te-as sfatui sa incepi cu jocuri mai usoare, care sa-ti permita exercitiul cu gamepadul. Sau fa si tu cat mai mult target practice... Sa nu te astepti ca in o singura zi sa devii expert la FPS-uri. De fapt, de aceea este si mai apreciat multiplayerul pe console. Este mult mai greu.. (in special daca nu folosesti aiming aids sau auto target). Dupa ce ii vei vedea pe baieti cum dau headshot dupa headshot... o sa vezi ca se poate![]()
lasa ca si eu am jucat Cod 4 si cod 5 pe PC online de mi-au sarit capacele. si jucam cu logitech G9. pe PS3 m-am acomodat in august anul acesta cu GTAIV si apoi am trecut la MW2. am un raport K/d in favoarea D evident . sunt level 43 acum si pot sa zic ca am inceput sa ma descurc aproape ca pe PC.
on-topic - campionatul se va desfasura pt fiecare jucator de la domiciliu?
am crezut ca va strangeti la un loc si faceti o retea ceva. id-ul meu de PSN e cosminbad . Vreau sa joc si eu cu romanii MW2 . va rog sa imi dati add la lista de friends. Multumesc. Ma bucur ca gasesc pe acest site o comunitate asa mare de posesori de consola. Pe alte forumuri nu ai loc de pc, secctiunile de console sunt f slab vizitate
Bookmarks