E o incurcatura treaba asta. Discutasem cu Kobayashy sa Facem o echipa �nainte de postul lui imouthes. Am vOrbit de treaba asta cu Kobayashy si am stabilit sa Facem echipa. �nscrierea răm�ne valabilă.
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
E o incurcatura treaba asta. Discutasem cu Kobayashy sa Facem o echipa �nainte de postul lui imouthes. Am vOrbit de treaba asta cu Kobayashy si am stabilit sa Facem echipa. �nscrierea răm�ne valabilă.
Maine anunt si eu echipa, nu va grabiti. Suntem 2 pana acum, eu si Cosminbad. asteptam un al treilea membru, suntem deschisi pt propuneri.
Da o fost o incurcatura faza,fiindca discutasem deja cu Wickyz inainte de a afisa echipa Imouthes,deci eu joc in echipa cu Wickyz si Tibikimi.
Are dreptate Tibikimi. Pana la urma o sa facem 10 echipe daca Kepzy mai gaseste pe cineva. In privinta lui Kobaiashi, dupa mine, el ar trebui sa participe in prima echipa cu care s-a inscris, dar daca va intelegeti echipele intre voi puteti sa il puneti la oricare, doar ca cealalta (cea de-a IIa in care koba este sa mai gaseasca un om.)
P.S-> Geo daca iti fur munca sa ma anunti ca sa ma dau la o parte.![]()
Avem deja numarul maxim de echipe admise in campionat:
1)
imouthes
caine_rau
+ un al treilea jucator
2)
Psycho-07 (PSN Psycho-07)
GeoGcX (PSN G-XtremE)
Jack (PSN jackrayden)
3)
consol3(psn:dark_andrei_ro)
k1du(psn:cristti)
ReNeGaDe124(psn: renegade124)
4)
istrategie
Tavitzu
Recs14
5)
Justamodel (PSN ID l Just_A_M0del)
MeiraBloodLove (PSN ID : MeiraBloodLove)
DJ_Andrei (PSN ID : DJ_Verizzon_AB45)
6)
adiandrei1
alextheone732
agent4ever
7)
erik95 - eriksch95
Mask - lemasktt
Studentul – Studentul
8)
raul12 ( Dromoter )
Cata25 ( Cata25 )
Existenz ( Stegerean )
9)
MisterJuice - PSN ID mister_juice
Vami - PSN ID meh_vami
George-ST - PSN ID George-ST
10)
Kobayashy
TiBiKiMi
Wickyz
Echipa formata momentan doar din imouthes si caine_rau va avea prioritatea la participarea in campionat, in cazul in care mai doreste acest lucru, avand in vedere ca nu mai joaca Kobayashi la ei, si daca isi gasesc un al treilea jucator. Daca aceasta echipa se retrage atunci se mai poate inscrie o singura echipa.
Daca echipa imouthes, caine_rau se retrage, inscriu echipa mea( o anunt atunci, suntem 3), eu le-am facut o propunerea (imouthes)
de a devenii al 3-lea membru si astept si un raspuns la cererea mea.Merci ( am cam ramas la coada...nu-mi place).Merci
Ps: 12 echipe era mai nimerit avand in vedere nr. mare de jucatori de pe forum(aviz organizatorului).
Inainte de pm-ul tau am mai primit un pm de la un coleg care doreste sa intre la noi, l-am rugat sa vorbeasca cu tine sa vedeti cine intra. Dupa ce va intelegeti conunicati-ne si noua ce s-a hotarat.
P.S. cred ca se pot face 12 echipe, avand in vedere ca nu incepe campionatul imediat ...
E alegerea voastra imouthes( Ionut), cred ca amandoi ( eu si acel coleg) vrem sa participam , e mai greu sa negociem ceva, eu merg pe 12 echipe si anunt si echipa mea pt orice eventualitate ( ma trezesc ca nu intram nici in cele 12 daca se aproba numarul):
Kepzy
Cosminbad
Padureci
Sper ca organizatorul sa ia in considerare propunerea mea si sa mergem cu 12 echipe, 2 grupe a cate 6, semifinale pe fiecare grupa iar castigatoare grupelor sa joace finala. Multumesc pt intelegere.
O sa vedem daca o sa reusim sa strangem 12 echipe. O sa ne complicam putin, dar sunt sigur ca o sa o scoatem la capat cu bine. O sa decidem pe ce format va merge campionatul (personal sunt pentru grupe), dar daca vom face grupe, primele doua clasate vor juca finala, semi-finala si finala mica. Nu echipele de pe primul loc joaca finala, nu mi se pare corect asa.![]()
Campionatul asta nu il organizau Geo&Renegade?? Hotarati-va o data ca sunt prea multi organizatori![]()
De reusit o sa reusim, cu a mea sunt 11, mai ramane loc pt una si din cate vad mai sunt doritori, Atrium ...etc.
Studentul @-> Defapt campionatul il organizeaza Geo cu renegade si jack. Ii mai ajut si eu cand este nevoie. Te deranjeaza ca 'sunt prea multi organizatori' ?
Remus @-> Man, mai schimba si tu avatarul ala ca CGR inoata cu pestii de mult time. A prins si experienta lol !
Omg ce incurcatura... asa deci scuze de absenta lots n lots of school thingies. Se pare ca sunt foarte multi doritori, o sa dezbatem...(cu totii lol) si revenim cu un raspuns privind numarul de echipe participante.
Bookmarks