Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 8 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #141 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    E o incurcatura treaba asta. Discutasem cu Kobayashy sa Facem o echipa �nainte de postul lui imouthes. Am vOrbit de treaba asta cu Kobayashy si am stabilit sa Facem echipa. �nscrierea răm�ne valabilă.

2. #142 SP
    Member ramusg's Avatar
    Maine anunt si eu echipa, nu va grabiti. Suntem 2 pana acum, eu si Cosminbad. asteptam un al treilea membru, suntem deschisi pt propuneri.

3. #143 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Da o fost o incurcatura faza,fiindca discutasem deja cu Wickyz inainte de a afisa echipa Imouthes,deci eu joc in echipa cu Wickyz si Tibikimi.

4. #144 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Are dreptate Tibikimi. Pana la urma o sa facem 10 echipe daca Kepzy mai gaseste pe cineva. In privinta lui Kobaiashi, dupa mine, el ar trebui sa participe in prima echipa cu care s-a inscris, dar daca va intelegeti echipele intre voi puteti sa il puneti la oricare, doar ca cealalta (cea de-a IIa in care koba este sa mai gaseasca un om.)

P.S-> Geo daca iti fur munca sa ma anunti ca sa ma dau la o parte.

5. #145 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Avem deja numarul maxim de echipe admise in campionat:

1)
    imouthes
    caine_rau
    + un al treilea jucator

2)
    Psycho-07 (PSN Psycho-07)
    GeoGcX (PSN G-XtremE)
    Jack (PSN jackrayden)

3)
    consol3(psn:dark_andrei_ro)
    k1du(psn:cristti)
    ReNeGaDe124(psn: renegade124)

4)
    istrategie
    Tavitzu
    Recs14

5)
    Justamodel (PSN ID l Just_A_M0del)
    MeiraBloodLove (PSN ID : MeiraBloodLove)
    DJ_Andrei (PSN ID : DJ_Verizzon_AB45)

6)
    adiandrei1
    alextheone732
    agent4ever

7)
    erik95 - eriksch95
    Mask - lemasktt
    Studentul – Studentul

8)
    raul12 ( Dromoter )
    Cata25 ( Cata25 )
    Existenz ( Stegerean )

9)
    MisterJuice - PSN ID mister_juice
    Vami - PSN ID meh_vami
    George-ST - PSN ID George-ST

10)
    Kobayashy
    TiBiKiMi
    Wickyz

Echipa formata momentan doar din imouthes si caine_rau va avea prioritatea la participarea in campionat, in cazul in care mai doreste acest lucru, avand in vedere ca nu mai joaca Kobayashi la ei, si daca isi gasesc un al treilea jucator. Daca aceasta echipa se retrage atunci se mai poate inscrie o singura echipa.

6. #146 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Renegade modelator!!! Renegade modelator!!!

7. #147 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Hai Conortos, nu te vad in nici o echipa! Ce tot faci?

8. #148 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar

DM-C !! DM-C !!!

9. #149 SP
    Member ramusg's Avatar
    Daca echipa imouthes, caine_rau se retrage, inscriu echipa mea( o anunt atunci, suntem 3), eu le-am facut o propunerea (imouthes)
    de a devenii al 3-lea membru si astept si un raspuns la cererea mea.Merci ( am cam ramas la coada...nu-mi place).Merci

Ps: 12 echipe era mai nimerit avand in vedere nr. mare de jucatori de pe forum(aviz organizatorului).

10. #150 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    12 echipe era mai nimerit avand in vedere nr. mare de jucatori de pe forum(aviz organizatorului).
    O sa luam in considerare aceasta propunere si vom da un raspuns cat mai repede cu putinta.

11. #151 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Hai Conortos, nu te vad in nici o echipa! Ce tot faci?
    nu stiu daca am timp man in perioada aia, nu sunt sigur , de ce sa vorbesc pe ceva de care nu sunt sigur

ma bagam eu daca era in regula totul la mine aici

oricum bafta acolo, aveti echipa buna buna

bafta la toti.

12. #152 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Daca echipa imouthes, caine_rau se retrage, inscriu echipa mea( o anunt atunci, suntem 3), eu le-am facut o propunerea (imouthes)
    de a devenii al 3-lea membru si astept si un raspuns la cererea mea.Merci ( am cam ramas la coada...nu-mi place).Merci

Ps: 12 echipe era mai nimerit avand in vedere nr. mare de jucatori de pe forum(aviz organizatorului).
    Inainte de pm-ul tau am mai primit un pm de la un coleg care doreste sa intre la noi, l-am rugat sa vorbeasca cu tine sa vedeti cine intra. Dupa ce va intelegeti conunicati-ne si noua ce s-a hotarat.

P.S. cred ca se pot face 12 echipe, avand in vedere ca nu incepe campionatul imediat ...

13. #153 SP
    Member ramusg's Avatar
    E alegerea voastra imouthes( Ionut), cred ca amandoi ( eu si acel coleg) vrem sa participam , e mai greu sa negociem ceva, eu merg pe 12 echipe si anunt si echipa mea pt orice eventualitate ( ma trezesc ca nu intram nici in cele 12 daca se aproba numarul):

Kepzy
    Cosminbad
    Padureci

Sper ca organizatorul sa ia in considerare propunerea mea si sa mergem cu 12 echipe, 2 grupe a cate 6, semifinale pe fiecare grupa iar castigatoare grupelor sa joace finala. Multumesc pt intelegere.

14. #154 SP
    Member Imouthes's Avatar
    E alegerea voastra imouthes (Ionut)
    Offtopic ... Nu ma cheama Ionut ...

15. #155 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Salutare tuturor!

E alegerea voastra imouthes( Ionut), cred ca amandoi ( eu si acel coleg) vrem sa participam , e mai greu sa negociem ceva, eu merg pe 12 echipe si anunt si echipa mea pt orice eventualitate ( ma trezesc ca nu intram nici in cele 12 daca se aproba numarul):

Kepzy
    Cosminbad
    Padureci

Sper ca organizatorul sa ia in considerare propunerea mea si sa mergem cu 12 echipe, 2 grupe a cate 6, semifinale pe fiecare grupa iar castigatoare grupelor sa joace finala. Multumesc pt intelegere.
    Subscriu. Nu vad de ce nu s-ar putea face asa.

16. #156 SP
    O sa vedem daca o sa reusim sa strangem 12 echipe. O sa ne complicam putin, dar sunt sigur ca o sa o scoatem la capat cu bine. O sa decidem pe ce format va merge campionatul (personal sunt pentru grupe), dar daca vom face grupe, primele doua clasate vor juca finala, semi-finala si finala mica. Nu echipele de pe primul loc joaca finala, nu mi se pare corect asa.

17. #157 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Campionatul asta nu il organizau Geo&Renegade?? Hotarati-va o data ca sunt prea multi organizatori

18. #158 SP
    Member ramusg's Avatar
    De reusit o sa reusim, cu a mea sunt 11, mai ramane loc pt una si din cate vad mai sunt doritori, Atrium ...etc.

19. #159 SP
    Studentul @-> Defapt campionatul il organizeaza Geo cu renegade si jack. Ii mai ajut si eu cand este nevoie. Te deranjeaza ca 'sunt prea multi organizatori' ?

Remus @-> Man, mai schimba si tu avatarul ala ca CGR inoata cu pestii de mult time. A prins si experienta lol !

20. #160 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Omg ce incurcatura... asa deci scuze de absenta lots n lots of school thingies. Se pare ca sunt foarte multi doritori, o sa dezbatem...(cu totii lol) si revenim cu un raspuns privind numarul de echipe participante.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast