Hai ma nu ma baga nimeni in seama (si in echipa) ?
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
Pai trebuie sa te cunoasca lumea,sa vada cum jociIntra si tu seara cu baietii la niste meciuri
Sory baieti ca nu mai apuc sa ma ciuruiesc cu voi in campionat,dar precum a zis si colegul meu de echipa Tibi eu voi fi plecat de acasa o perioada de timp,asa ca va urez succes la toata lumea si sa aveti un campionat intens si organizat(sa va tineti de treaba).Happy gaming![]()
Nu ai voie sa faci asa ceva.Ai inscris o echipa,nu o schimbi doar pentru ca ai gasiti coechipieri mai buni.
Problema la noi e alta... initial vroiam o echipa Walkman-Znowkid-Eu dar znow nu stia daca va fi liber in februarie.Ca sa nu pierdem locul am luat la nimereala un om. Aseara znow mia confirmat ca poate juca si noi chiar vrem sa ajungem la formatiunea mai sus scrisa.
Hezanak joaca foarte bine, si cum este un loc in echipa lui tibikimi si wickyz am zis ca sigur va fi acceptat. Din pacate nu lam prins online nici pe mess si nici pe psn.
Va rog sa continuati discutiile pe privat cu toti cei implicati si sa ne anuntati in momentul in care aveti un raspuns concret in legatura cu componenta echipei.
Echipa lor va ramane formata din Walkman, Znowkid si Muthu Raoul.
Daca Wickyz si Tibi considera ca joc destul de bine incat sa fiu primit in echipa lor, voi intra la ei..
Perfect. Atunci asteptam un semn de la Wickyz si TiBiKiMi sa vedem daca te accepta sau daca nu, care este jucatorul ales de ei sa faca parte din echipa.
Ok then.Henak sper ca nu te-ai suparat.Raul a insistat sa stii
Deci echipa ramane
1.Raul
2.Znowkid
3.Walky
O sa stabilesc si cu Wickyz sa vedem cine o sa ni se alature.Se va posta aici cine va ramane cu noi in echipa
Daca pleaca Koba, si-mi pare rau de acest fapt, campionatul asta o sa se joace strans, sa vezi ce kilareala o sa fie.
Salutare, am inteleles ca acest campionat are loc in data de 7 februarie, eu plec din tzara in 9 februarie, va rog prezentati un program complect de desfasurare sa imi dau seama daca pot juca sau nu, in sensul ca v-a dura mai mult de o zi? si daca sunt mai multe manse (etape) cand se desfasoara restul. Nu de alta dar nu vreau sa incurc oamenii care sunt cu mine in echipa si sa ii las balta, nu imi place sa dezamagesc.
Va rog sa ma scuzati daca incurc cu cererea mea....multumesc anticipat.
Scuze de intarzierea cu anuntarea unui al treilea membru al echipei dar sunt in plina sesiune si nu prea am timp sa joc. Nu am dorit sa iau pe cineva aleator, ci am preferat sa discut cu lumea si sa le vad stilul de joc. Se simte foarte mult lipsa lui Koba, era jucatorul agresiv de la noi din echipa. Acum trebuie sa-i gasim un inlocuitor. Nu de alta, dar nu-mi place ce face k1du cu FAL ultimul timp si mai e si cu Renegade in echipa.
Bookmarks