Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 24 of 42 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #461 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post

Sabotage s`a amanat pe Joi la 20:00 probleme tehnice. (cu totii stim ca le era frica)
    Nu stiu daca le era frica sau nu insa eu am patit-o destul de urat in ultima etapa jucata si anume la primul meci (TDM) m-a dat afara dp PSN si abia am mai reusit sa reintru iar la Domination m-a dat afara de 3 ori in acelasi meci asa ca va dati seama ce a fost pe capul meu...eram nervos si mai ales suparat de figurile ce mi le-a facut PSN de numa numa, asa ca e posibil ca si la ei sa fi existat ceva pb

2. #462 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Nu stiu daca le era frica sau nu insa eu am patit-o destul de urat in ultima etapa jucata si anume la primul meci (TDM) m-a dat afara dp PSN si abia am mai reusit sa reintru iar la Domination m-a dat afara de 3 ori in acelasi meci asa ca va dati seama ce a fost pe capul meu...eram nervos si mai ales suparat de figurile ce mi le-a facut PSN de numa numa, asa ca e posibil ca si la ei sa fi existat ceva pb
    nu e posbil, chiar s-a intamplat

Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Si mie mi s-a parut putin frustrant, dar pana la urma fiecare cu strategia lui, si noi putem alege sa jucam cu noobtube
    Mai in gluma, mai in serios, Searc&retrieve chiar s-a amanat din cauza unor probleme tehnice. Sunt intr-o criza de timp liber si chiar mi-as fii dorit sa-l terminam o data. Mult succes la urmatoarea runda

3. #463 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu e posbil, chiar s-a intamplat
    Doar nu crezi ca am visat...asta mi s-a intamplat....de 4 ori in aceeasi seara si ca un facut a fost ca s-a intamplat chiar in timpul meciurilor...asta e...nu m-am plans si am mers mai departe scorul fiind validat fara nicio pb

4. #464 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Doar nu crezi ca am visat...asta mi s-a intamplat....de 4 ori in aceeasi seara si ca un facut a fost ca s-a intamplat chiar in timpul meciurilor...asta e...nu m-am plans si am mers mai departe scorul fiind validat fara nicio pb
    ai inteles gresit. tu ai zis in primul post ca: "asa ca e posibil ca si la ei sa fi existat ceva pb " si am vrut sa confirm faptul acesta, "nu e posbil, chiar s-a intamplat". si nu doar o data, meciul trecut a avut erik95 probleme si am amanat meciul de vreo 3 ori, acum i s-a intamplat lui magnus. nu avem ce face, decat sa amanam. nu puteam juca 3vs2, nu?

5. #465 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    cand va da afara din PSN la scurt timp o sa va dea afara si din COD. Solutia e sa apasati cand vedeti mesajul cu "signed out" butonul sa intrati in meniu XMB si sa va duceti la Sign In. Asa nu va mai da afara din joc. Pierdeti vreo 10 sec dar e mult mai putin decat daca va da afara cu totul.

6. #466 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    cand va da afara din PSN la scurt timp o sa va dea afara si din COD. Solutia e sa apasati cand vedeti mesajul cu "signed out" butonul sa intrati in meniu XMB si sa va duceti la Sign In. Asa nu va mai da afara din joc. Pierdeti vreo 10 sec dar e mult mai putin decat daca va da afara cu totul.
    Eu am facut asa insa pb e ca in timpul cand tu dai Sign In in XBM, esti vulnerabil in meci (adica inamicul te vede) si te poate ucide si tu nu poti face nimic pana nu face Sing In

7. #467 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Tibikimi, te inteleg pentru ca sii mie mi s-a intamplat acelasi lucru in primul meci din campionat. Defapt, in fiecare runda, PSN-ul a deconectat cate un jucator de la mine din echipa. Nu am stat sa ma plang cu toate ca si acuma ma oftic. Prima runda (Team Deathmatch), am fost de acord cu echipa adversa sa o repetam, dar la aIIa nu ne-am mai inteles. Acuma asta e .

Pe mine nu m-a deconectat imediat si m-a scos din meci. Prima data mi-a aratat mesajul cum ca am fost deconectat, dupa am mai putut sa joc in jur de 2-3 minute, iar dupa am iesit.

8. #468 SP
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Tibikimi, te inteleg pentru ca sii mie mi s-a intamplat acelasi lucru in primul meci din campionat. Defapt, in fiecare runda, PSN-ul a deconectat cate un jucator de la mine din echipa. Nu am stat sa ma plang cu toate ca si acuma ma oftic.
    Nici eu nu m-am plans dovada sta faptul ca nu am spus nimic de sambata (cand s-a jucat) pana azi...am spus si eu...asa e...mergem inainte

9. #469 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    sper Cod: vietnam sa fie lipsit de astfel de probleme. Poate o sa vedem servere dedicate. Pana atunci faco pauza de COD si ma concentrez mai mult pe Mag. E mai stabil.

10. #470 SP
    Member justamodel's Avatar
    Glumeam si eu cu frica, ca doar cu 10 minute inainte sa jucam nu aveam internet

11. #471 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ne postati si noua lista cu meciurile din urmatoarea etapa? va rog

12. #472 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    se mai poate intra in aceste "lupte" de campionat sau e cam tarziu?
    nu de alta, dar n-am niciun friend pe PSN si e aiurea sa tot joc cu straini, ma plictisesc. asa ca m-am gandit sa ma bag si eu p'aici sa vad ce iese
    ID: eagle-eye1593

13. #473 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    se mai poate intra in aceste "lupte" de campionat sau e cam tarziu?
    nu de alta, dar n-am niciun friend pe PSN si e aiurea sa tot joc cu straini, ma plictisesc. asa ca m-am gandit sa ma bag si eu p'aici sa vad ce iese
    ID: eagle-eye1593
    Inscrierile s-au terminat,deja am ajuns la etapa 3,poti pune id-ul tau pe threadul Modern Warfare 2 si pe threadul PSN ID,si incerca sa adaugi si tu lume ca sa joci cu romani

14. #474 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    s-a jucat si meciul OuA vs EMS si din cauza faptului ca Studentul nu s-a putut prezenta,fiind un meci handicap,sper ca nu ni se va scadea din punctajul total

P.S:unul dintre membrii echipei mele a avut care package selectat ca fiind killstreak,prima oara l-a luat unul din mebrii echipei adverse l-a folosit dar nu a facut nici un kill, a doua oara a mai avut un care package dar l-a dat spre sfarsitul meciului de asemenea nefacand nici un kill.Am vrut sa spun asta pentru a nu exista discutii inutile pe forum;a fost doar din neatentie si consider ca nu poate fi luat drept "trisare"

P.S.S: Am aruncat cu OuA in voi

15. #475 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    De ce sa se scada?E a doua amanare a meciului,si am inceput si mai tarziu jocul...

16. #476 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    In primul rand e prima amanare din cauza EMS, in al doilea rand killstreak-urile sunt limitate.

17. #477 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    in al doilea rand killstreak-urile sunt limitate.
    citeste un pic mai sus postul meu

18. #478 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by al3xultimate View Post
    citeste un pic mai sus postul meu
    Adevarul e ca niciunul dintre ele nu a influentat meciul. A fost doar un sfat pentru ca altii ar putea comenta la asta.
    Felicitari pentru meci, ati jucat bine, pacat ca s-a jucat 3v2.

19. #479 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Adevarul e ca niciunul dintre ele nu a influentat meciul. A fost doar un sfat pentru ca altii ar putea comenta la asta.
    Felicitari pentru meci, ati jucat bine, pacat ca s-a jucat 3v2.
    =>case closed
    Good matches,Good Players

20. #480 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    chynagods, istrategie, DJ_Andrei VS henak, MadridGalaxy, televizor cand jucati?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 42 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast