are focus 2, PM him.
Are cineva un cod de 24h sau 48h XBL Gold? Sau de unde pot face rost de unul. Am un cod dar nu pot juca...
Casuta mea a luat-o razna, zice ca am 400 de mesaje din maximum 100 permise Anyway, eu am acces la beta prin SC Conviction...iar pe Rasco sa-l crezi doar cand posteaza la Ce si-a cumparat azi
sunt beta keys aici pt ps3 si 360 - credeam ca e o gluma dar am dat reedem de pe pc si chiar sunt bune
http://bellmont.eu/ghostrecon/
Vad ca nu apare nici o parere p-aici asa ca ma incumet eu:
- in primul rand sunt foarte dezamagit, ma asteptam la mult mai mult, mai ales in urma campaniei de marketing agresiva folosita de Ubisoft
- grafica slaba, in nici un caz reprezentativa pentru o aparitie noua in 2012. Sunt jocuri de acum 2-3 ani care il bat la fundu gol.
- multiplayer slab, probabil din cauza comunitatii nici nu se joaca la obiective cum s-au gandit developerii ca se va intampla, totul e un camp fest gen col of diuti.
- sunetele armelor destul de patetice, lipseste acea visceralitate pe care ma astept s-o experimentez de la o arma moderna
In fine, sunt concluzii trase in urma a catorva meciuri pe Xbox Live. Nu zic nu pana la jocul final, s-ar putea sa avem parte totusi de o campanie buna.
As fi postat o parere dar jocul asta nu merita.Epic fail din toate punctele de vedere (ma refer la multiplayer ..campania personal nu ma intereseaza)
ps: nu stiu de ce multi asociaza prin reviews la beta gunoiul asta cu bf3?!
este foarte slab cel putin beta poate pana la lansare o sa mai lucreze la el oricum slabut
ma asteptam la mai mult din partea lui.
Grafica si animatiile, desi nu ar trebui sa conteze foarte mult, parca-s de prin 2007 .
Iar gameplay-ul pare foarte scriptat.
---------- Post added 22-05-2012 at 02:42 PM ----------
Assassin's Creed IV.
You heard it here first .
Din 2008 nu 2007. Oricum vad ca au terminat baietii de la ubi jocu si le-a venit si lor. daca pune cineva mana pe el sa ne zica si noua ce si cum. Pls
L-am jucat de pe 22. Dupa cum spuneam pe threadul "Ce ne-am cumparat azi", atata rimp cat dai redeem la Uplay Passport, nu cred ca sunt probleme.
Bookmarks