Dupa Midnight Club mi-a cam ajuns de open world racing, unde trebuie sa fii mai mult cu ochii pe harta decat la drum, mi se pare ca se taie tare mult din feelingul cursei.
TDU2 Gameplay Preview
One particularly welcome feature is Unlimited 2's new reward system, which gives you a pat on the back for simply cruising about - something you'll be doing quite a lot of. Once you start speeding about San Antonio in search of larger louts and drugs, a HUD item appears at the top of the screen, chaining up combos of near misses, top speed and James Bond-esque motor moves and rewarding you justly with cash.
Se va face o echipa de beta testeri pt TDU2. Cine doreste sa participe, se poate inscrie aici: Beta Application | Test Drive Unlimited 2 Official Website
Pentru a aplica e nevoie de cont la ei pe site, pe care il puteti face de aici: https://www.testdriveunlimited2.com/user/register si apoi completarea formularului.
Succes! Poate cu putin noroc vom fi alesi si noi, si il vom juca putin mai devreme de 21 septembrie.
Daca e ales cineva sau a fost deja, sa ne spuna si noua.
Inca un lucru gasit la ei pe site acum despre beta testing:
Plus cerinte de sistemQ: When will the beta testing for Test Drive Unlimited 2 begin?
A: The beta schedule has not been slated at this time. Sign up for our newsletter to get the latest news on when beta information is released.
Minimum Requirements:
Operating System: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2GB
Video: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Hard Disk: 14 GB
Peripherals: 10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
Other: Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required
Recommended Requirements:
Operating System:Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2GHz or AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2GB
Video: Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Hard Disk: 14 GB
Peripherals: 10-button controller such as Xbox 360 or Logitech Dual-Action
Other: Internet Broadband Connection, Microsoft .NET 3.5 required
Sper că diferenţa dintre versiunea pe PC şi cea pe console nu va fi la fel de evidentă ca �n primul TDU.
De asemenea, pentru mine, pe l�ngă peisaj, �n primul TDU a contat DASHBOARDul. Dacă partea a doua nu mai are bord o să mă g�ndesc de două ori �nainte să-l cumpăr şi lucrul ar fi complet dezamăgitor.
�n aceeaşi ordine de idei tind să-l contrazic pe domnul care spune că feelingul de cursă �n jocuri precum primul TDU şi Midnight Club LA i se cam taie. Consider jocurile acestea net superioare pokemonităţilor gen NFS unde feelingul acela de illegal racing dispare c�nd vine vorba de imensele panouri pe care-ţi arată pe unde să o iei. �n primul r�nd TDU şi MC:LA are la bază o cu totul altă idee dec�t un joc ca TOCA, F1 sau GT, o idee pe care personal o prefer mai mult �n comparaţie cu cea din precedentele.
�n momentul de faţă chiar nu am timp să iau la citit toate linkurile, �nsă simt nevoia să mă repet, dacă nu va avea dashboarduri o să mi se cam taie de el.
Pe PS2 arăta ca draq şi nici dashboard nu avea. Din păcate mai multe detalii nu-ţi pot da deoarece după ce am observat aceste diferenţe majore am scos jocul imediat din unitate.
Eu l-am avut pentru pc si pt xbox 360, iar parerea mea e cam asa:
Depinde si de cat de performant e calculatorul. Eu l-am jucat pe maxim si pe pc.
Sincer singurul lucru care mi s-a parunt putin cam ciudat, a fost modul in care se controla masina pe xbox 360 (sensibilitatea parca prea mare la controler, virajele erau luate uneori prea brusc). Deci mi-a placut modul cum se controleaza pe pc cu o tastatura sau un volan, mai mult.
Grafica mi se parea foarte asemanatoare (setari video full pentru pc), dar cu un + pe xbox parca, unde erau parca mai multe detalii.
Am auzit de la mai multi prieteni, ca versiunea pentru ps2 e putin cam nereusita. Aici intervine problema performantei consolei(ps3, ps2 si xbox 360).
Bookmarks