Q7 alb.
Cred ca ori pe Mercedes Benz ML 63 AMG ori pe Range Rover.
Salutare!
Joc si eu TDU2 de vreo cateva zile...am gasit pe insula Ibiza masina wolksvagen beetle. Si pe insula Hawai am gasit deja cateva masini...dar am gasit una pe care nu gasesc pe net video pentru a gasi pe toate.( Cele 10 Beetle-uri am gasit cu ajutorul youtubului si cu niste videouri care arata exact locul).
Ati putea sa-mi spuneti cate masini sunt exact care trebuie gasite...ca pe net am citit ca sunt 6, doi pe Ibiza si patru pe Hawai? mai sunt si altele?
---------- Post added 02-02-2012 at 11:30 AM ----------
Prima masina de pe pozele astea de unde ai? Unde pot sa fac si rost de ea?
joc zilnic jocul asta daca mai vrea cineva sa il jucam impreuna sa facem niste curse club vs club am id pe live xDANGEROUSCATx
...damn!
S – Devil Jin, Kazuya, Heihachi
A – Nina, Feng, Steve, Bob
B – Lars, Leo, Jinpachi, Armor King, Jack6, Bryan, Hwoarang, Dragunov, Lee
C – Marduk, Jaycee, Bruce, Lei, Ganryu
D – “the rest”
Tekken games lifebar damage:
Tekken 6: Bloodline Rebellion [console] – 180 points
Tekken Tag 2 – 180 points [per character]
Tekken Tag 2: Unlimited – 165 points [per character] for teams, 230 points for Solo mode.
Si eu il joc , momentan in modu offline ( pana imi vine routeru).Oricum sunt level foarte mic , il am de 4 zile jocu.Aveti id meu de psn UK in semnatura.
Off -topic , de parca nu as fi stiut chestia asta . Problema e ca nu imi ajunge cablu in camera unde am PS3-u , Si chiar nu vreau sa ma mai complic cu cabluri.Asta ca sa iti rapsund tie cats9999.
Am cumparat de pe marketplace Bugatti Veyron SS si nu il gasesc la used cars. A mai patit careva asa?
Bookmarks