Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 58 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #921 SP
    Member maweryck's Avatar
    Salut , de unde recomandati sa-mi iau si eu MOVE , starter packul + sports champions + inca 1 move controller + 1 navigation controller ? Unde e mai ieftin ?
    Zavvi si shopto trimit packuri d'astea? a luat cineva ?
    Multumesc anticipat . Bafta

2. #922 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Le gasesti si la noi cam la aceleasi preturi, nu e nevoie sa te complici cu site-uri din afara. Doar ca nu stiu daca mai gasesti starter-pack... dar separat sunt cu duiumu. Da o tura pe la Flanco sau MG, in mod sigur gasesti.

3. #923 SP
    Member maweryck's Avatar
    Iau MOVE-ul pt Dead Space 2 , Dead Space Extraction , SOCOM 4, KILLZONE 3 ...d'astea ...dar pana apar astea ce-mi recomandati sa cumpar ? Sports Champions e ceva de el ? E fun ? Heavy Rain il am ...se poate donwloada vre-un update ceva sa -l pot juca cu move ?

Nu sunt deloc impacat ..daca sa dau banii sau nu pe MOVE . Mai ales ca dau ceva bani pe starter pack + 1 move controller +1 navi + sports champion (vreo 7 mil am calculat )

4. #924 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Iau MOVE-ul pt Dead Space 2 , Dead Space Extraction , SOCOM 4, KILLZONE 3 ...d'astea ...dar pana apar astea ce-mi recomandati sa cumpar ? Sports Champions e ceva de el ? E fun ? Heavy Rain il am ...se poate donwloada vre-un update ceva sa -l pot juca cu move ?

Nu sunt deloc impacat ..daca sa dau banii sau nu pe MOVE . Mai ales ca dau ceva bani pe starter pack + 1 move controller +1 navi + sports champion (vreo 7 mil am calculat )
    7 mil??? Mai cauta pe forum. Un starter pack tre sa fie pana in 280 RON + navi care e si ala vre-un milion + jocul Sports Champions care-i pe la 150.. mai orienteaza-te!

5. #925 SP
    Member maweryck's Avatar
    nu vreau sa fiu rau , dar poate nu ai citit tu tot :

1 STARTER PACK - 290 RON
    1 Move controller -190 RON
    1 Navigation Controller - 130 RON
    1 Sports Champions - 150 RON
    TOTAL = 760 RON

Daca stie cineva niste preturi mai bune sunt dispus sa "ascult "
    DECI? Pana la urma ce sa fac ? sa dau sau sa nu dau banii?

LE : Aaaaaa mai am si Resident Evil 5 p'asta am cum sa-l joc cu MOVE ? sau imi trebuie neaparat MOVE edition (GOLD edition )? Exista ceva pe PSN sa-l faca MOVE compatible?

6. #926 SP
    Member digitalhater's Avatar

1 STARTER PACK - 290 RON
    TOTAL = 760 RON

Pai, mai vrei pe langa starter pack inca un Move Controller? Acum inteleg. My bad!

7. #927 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Eu ti-as propune sa pui la pastrare momentan banii pentru Move, iar cand vin jocurile pe care le vrei, poti sa il iei dupa ce vezi niste rewiew-uri sau niste posturi pe forum despre cum se comporta jucat cu Move.

8. #928 SP
    Junior Member cristachecri's Avatar
    eu am luat move de la media galaxy 175 ron ... si o parere personala ... sunt multumit cum se comporta !!

9. #929 SP
    Sports Champions e genial, Heavy Rain e genial cu move si sunt sigur ca si restul jocurilor vor fi. Eu am investit 600 lei si nu regret.
    BTW, dead space 2 se joaca cu Move?!? merge si in demo?

10. #930 SP
    Member BatsBike's Avatar
    adevarat graita`i despre sports champions ... faci miscare,nu doar stai in fotoliul sau scaunul de gamer ... heavy rain,tocmai l`am incercat cu move`ul ... oricum,vroiam sa`l iau dinainte de move!nu am mai luat navigation(ma descurc cu sixasix)dar am bagat tot in jur de 600 de lei ...
    in asteptarea lui THE EXPERIENCE MJ&TOP SPIN 4 ...

11. #931 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Top Spin 4 va suporta Move? Prin stirile gasite pe net nu scrie nimic. Iar Dead Space 2 nu va avea suport pentru PS Move, doar Dead Space: Extraction va avea suport pentru PS Move (daca aveti o alta informatie, postati un link).

12. #932 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Top Spin 4 va suporta move,am citit cu ceva vreme in urma pe un site ... Virtua Tennis,de asemenea,va avea suport move(ar trebui sa apara,undeva,in martie-aprilie) ... pe zavvi am citit despre virtua,chiar aseara ...

13. #933 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar

1 STARTER PACK - 290 RON
    TOTAL = 760 RON

LE : Aaaaaa mai am si Resident Evil 5 p'asta am cum sa-l joc cu MOVE ? sau imi trebuie neaparat MOVE edition (GOLD edition )? Exista ceva pe PSN sa-l faca MOVE compatible?

eu mi-am luat de la domo 1 Move controller cu 138RON......am ramas putin uimit de oferta.....este la acelasi pret cu Navigation Controller, insa acum vad ca nu mai sunt pe site la ei.(probabil nu mai au in stoc)

14. #934 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    salut,

mi-am luat acuma kitul de move si ma joc demo-urile existente pe playstation store...ce jocuri merita sa iau pentru move?? in acelasi timp de unde v-ati luat jocurile si la ce preturi?

multumesc pentru viitoarele raspunsuri,
    masterblaster

15. #935 SP
    Sport Champions merita, eu l-am luat cu 180 lei de pe shopto.net dar gasesti si la noi in magazine la acelasi pret.
    Ar mai merita Heavy Rain, tot cu 180 l-am luat mai demult de la Webpredator, acum nu stiu cat e...

16. #936 SP
    Member maweryck's Avatar
    masterblaster bine ai venit printre noi pe forum si welcome to the dark side pe sectiunea de PS3

Pt jocuri si preturi la jocuri poti vizita sectiunea Bazar . Poti cumpara cu incredere de la webpredator , de la robert dinu ,barbavali (ii gasesti la sticky ) si de la multi altii , sau de pe net zavvi.com , shopto.net etc ..
    Mi-am luat si eu acum cateva zile MOVE , deocamdata nu am decat Sports Champions doar pt MOVE , dar poti juca MAG , Heavy Rain , Resident Evil 5 ( daca te intereseaza tocmai l-am postat aici : http://www.consolegames.ro/forum/f41...on/#post509840 ), R.U.S.E ..etc

Mi se pare destul de interesant MOVE asta dar l-am luat mai mult pt cand or sa apara SOCOM 4 si KILLZONE 3 . Inca nu-mi vine sa renunt la DS3 ....parca tot mai comod stau in pat sau in fotoliu lol
    Sunt ff curios cum o sa se comporte in shotere si cat de practic o sa fie .A jucat pana acum cineva MAG la modul serios cu el ? (n-am apucat inca sa incerc )
    Speram sa se comporte in browser-ul de net ca un mouse ....

17. #937 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca e Resident Evil 5 simplu nu o sa mearga cu Move. Trebuie sa fie Gold Ed. Imi pare rau ca iti stric vanzarea, dar omul trebuie sa fie informat.

18. #938 SP
    Member maweryck's Avatar
    strategie ....patchul ..update-ul a aparut in aceeasi zi cu lansarea move . Nu-mi strici nici o vanzare ....ca nu sunt disperat sa vand jocu . Bag acum RE5 in ps3 sa fiu convins ....ca sa nu mint lumea

LE: Da...credeam ca daca si-a facut update la versiunea 2.0 s-a rezolvat si compatibilitatea cu MOVE , dar vad ca nu merge cu MOVE . Asta e ...greseala mea , imi cer scuze .

19. #939 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by masterblaster View Post
    salut,

mi-am luat acuma kitul de move si ma joc demo-urile existente pe playstation store...ce jocuri merita sa iau pentru move?? in acelasi timp de unde v-ati luat jocurile si la ce preturi?

multumesc pentru viitoarele raspunsuri,
    masterblaster
    Sports Champions l-am gasit eu la 130ron pe okazii: Vand PS3 Sports Champions Compatibil Move - Okazii (51671738)

Heavy Rain: -110ron tot pe ocazii Heavy rain - Okazii (51681229) si isi va face el update automat la editia move.

Asta in cazul in care nu doresti sa le cumperi noi. In magazine, am vazut saptamana trecuta la 130 sau 140 (nu mai stiu bine) la media galaxy Heavy Rain-ul. Pe site la ei e trecut 170. Cel mai bine mergi in magazine si te intereseaza.

Mai erau si aici pe forum cateva persoane la bazar ce le vindeau destul de ieftin.

20. #940 SP
    Junior Member masterblaster's Avatar
    multumesc pentru raspunsuri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 58 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks