Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 58 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #1081 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Niste poze cu unboxing-ul lui Sharp Shooter de pe kotaku:
    Fa si matale acolo o captura video cu utilizarea pustii, sa vede, sa analizam Eu mi-am instalat demoul KZ3 la loc, sa reincerc Move-ul cu setarile lui TaSe

2. #1082 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Pai cand mi-oi lua o sa fac Oricum, mi se pare sexy-looking si pentru mine e must-buy. Deci are deja suport oficial pentru Killzone 3, Dead Space Extraction, SOCOM 4 si Time Crisis Extraction am deja, KZ3 e pe vine si o sa-l iau sigur si pe SOCOM. Can't wait

3. #1083 SP
    Avantajul la pusca aia e ca butoanele de pe ea nu-s cu parghii, sunt mapate digital (din ce am citit intr-un review).

O problema la KZ3 + Move + DS3: ii tot dau din setari DS3-ului sa fie pe Alternate (zoom-ul pe L1), dar cand ma intorc in joc, L1 arunca grenada, nici urma de zoom. Daca inchid Move-ul si joc numai cu DS3, zoomul pe L1 merge ok.

4. #1084 SP
    Member viezure's Avatar
    Ai navigation controller?

5. #1085 SP
    Nu, joc cu DS3 in loc de navigation controller.

---------- Post added 17-02-2011 at 04:58 PM ----------

Am incercat iar si tot nu merge zoom-ul cand joc cu DS3 + Move. Cand reintru la optiuni, in loc de Alternative, DS3-ul este setat inapoi pe Standard (adica zoom pe R3).

6. #1086 SP
    Member TaSe88's Avatar
    lol man

cand joci cu MOVE, el considera controllerul ca fiind navigatorul.
    doar cand joci cu controllerul considera valabila optiunea Alternate.

PS: vorbind de pusca..sa aveti bafta. e de 10x mai dificil si mai obositor pt brate. sa misti tu toata pusca pt a te intoarce rapid
    eu stau cu navigatorul in stanga, MOVE-ul in dreapta, bratele proptite pe genunghi foarte comod, si misc totul doar din incheietura.
    nici nu trebuie contrazisa situatia. e la mintea cocosului.
    Daca mai spune careva ca va fi usor cu Sharp shooter-ul comparativ cu simplu MOVE+Navi, are ignore total. Nu merita sa fie purtata discutia.

7. #1087 SP
    Din moment ce demoul/jocul trebuie sa permita si utilizarea unui DS3 in loc de navigation controller, inseamna ca e ceva bug, nu? La navigator presupun ca poti seta ca zoom-ul sa fie pe L1 (sau cum se numeste acel buton la navigation controller).

8. #1088 SP
    Member TaSe88's Avatar
    dar nu poti combina optiunile.
    cand ai ales MOVE, ia automat configuratia pt navigator.
    cand alegi doar controller, ia configuratia pt el, adica poti selecta Alternate.

9. #1089 SP
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    dar nu poti combina optiunile.
    cand ai ales MOVE, ia automat configuratia pt navigator.
    cand alegi doar controller, ia configuratia pt el, adica poti selecta Alternate.
    Inteleg. Adica un sut in fund din partea Sony celor care vor cu Move + DS3, sa puna mana sa-si cumpere obligatoriu si navigator

10. #1090 SP
    Member freezy's Avatar
    @TaSe, te crezi cumva buricul pamantului?

Vad ca trebuie sa fie toata lumea de acord cu ce spui tu altfel te superi, jignesti sau vii cu afirmatii gen: "are ignore total" , "nici nu trebuie contrazisa situatia. e la mintea cocosului" si altele.

Eu zic sa o lasi mai moale cu atitudinea asta aroganta pt ca o dai in penibil si o sa ajungi sa nu mai fii bagat in seama de nimeni pe acest forum.

Reflecta putin la ultimele tale posturi si la ce am zis mai sus si incearca sa iti schimbi atitudinea, e spre binele tau.

Stii vorba aia: Respecta daca vrei sa fii respectat.

11. #1091 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by freezy View Post
    @TaSe, te crezi cumva buricul pamantului?

Vad ca trebuie sa fie toata lumea de acord cu ce spui tu altfel te superi, jignesti sau vii cu afirmatii gen: "are ignore total" , "nici nu trebuie contrazisa situatia. e la mintea cocosului" si altele.

Eu zic sa o lasi mai moale cu atitudinea asta aroganta pt ca o dai in penibil si o sa ajungi sa nu mai fii bagat in seama de nimeni pe acest forum.

Reflecta putin la ultimele tale posturi si la ce am zis mai sus si incearca sa iti schimbi atitudinea, e spre binele tau.

Stii vorba aia: Respecta daca vrei sa fii respectat.
    buna dimineatza
    doar incercand sa schimbi atitudinea unuia, decat sa te impaci cu acea personalitate, denota faptul ca esti la fel.
    continua sa vb de PS MOVE pls.

12. #1092 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

13. #1093 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    buna dimineatza
    doar incercand sa schimbi atitudinea unuia, decat sa te impaci cu acea personalitate, denota faptul ca esti la fel.
    continua sa vb de PS MOVE pls.
    Te-as ruga sa nu ma iei cu "buna dimineatza", eu ti-am vorbit frumos, nu am fost ironic cu tine, nu te-am jignit si as vrea sa ne respectam reciproc, nu degeaba am spus in primul post: respecta daca vrei sa fii respectat, multummesc.

Din pacate pentru tine nu ai inteles ce am vrut sa-ti spun.

Nu vreau sa-ti schimb EU tie atittudinea, nici nu as putea cum, TU esti singurul care poate face acest lucru posibil daca vrei cu adevarat.

Care personalitate? .... "denota faptul ca esti la fel". La fel cu cine?

Nu e nevoie sa-mi raspunzi si chiar nu vreau, acum m-am convins si nu vreau sa mai continui.

O seara buna iti doresc si numai bine.

14. #1094 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by freezy View Post
    nu vreau sa mai continui..
    ma bucur.
    continua te rog sa discuti despre MOVE.

15. #1095 SP
    Member maweryck's Avatar
    Mda , pacat ...mie mi s-a parut baiat de comitet TaSe88 la inceput . Nu inteleg de unde atata incapatanare cand toata lumea iti spune sa lucrezi mai mult la diplomatie si la felul cum formulezi ideile ...abordarea in general , mai ales ca freezy de exemplu a spus-o intr-un mod cat se poate de rezonabil si cel putin de bun simt
    TaSe88 , frate , fii si tu mai flexibil in gandire , chiar daca le zici si bine, pana la urma nu detii tu adevarul absolut in materie de MOVE .
    Nu m-am putut abtine , sa nu comentez , pt ca in general nu-mi place gandirea :" toti sunt prosti eu sunt singurul destept "
    Din partea mea :" case closed "

Eu am alta problema cu MOVE-ul , nu reusesc sa gasesc pozitia optima in care sa nu-mi oboseasca incheietura . Pana acum am tinut mana sprijinita pe o perna si sper sa ma obosnuiesc pana la urma asa . Chiar daca DS3 mi se pare mult mai comod vreau sa trag tare sa ma obisnuiesc cu MOVE ....in continuare consider ca are potential .
    O alta chestie aiurea : Cand ma joc tin controllerul mai de jos asa mi se pare mult mai comod si am o precizie mult mai buna ...in schimb nu mai reusesc sa ajung cu degetul mare la butonul MOVE , nu mai zic de si .
    Am si eu o curiozitate , in killzone 3 serverele vor fi separate pt move ? Adica servere doar pt MOVE si servere doar pt DS3 sau nu se va tine cont ...si fiecare joaca cu ce vrea el ?
    Bafta

16. #1096 SP
    Member TaSe88's Avatar
    asa, am spus mai sus cum sa stai in pozitia optima. si ma repet
    stai in fund pe pat sau pe fotoliu/scaun etc
    puna coatele pe genunchi si cauta pozitia comoda. palmele se vor apropia.
    tine MOVE-ul si navigatorul.
    La calibrare NU tineti MOVE-ul spre camera atunci cand cere. tine-l in mana in pozitia ce am spus-o adineauri si apasa butonul MOVE pana se aprinde becul.
    sa iti explic de ce.:
    cand indrepti MOVE-ul spre camera, il centreaza si aia va ramane pozitia centrala. cand lasi in jos pe coate bratele vei tine si MOVE-ul in jos si atunci va crede ca il inclini si va muta imaginea in jos.
    Cand cere sa tintesti spre cele 2 puncte pe ecran, NU tintii spre ele pe ecran. ci spre PS EYE (prima data sus stanga camerei, apoi jos dreapta camerei. altfel va trebuii sa ti mereu MOVE-ul indreptat spre TV. Tu trebuie sa il ti spre PS EYE.

Daca vrei sa iti spun si setarile mele, spune-mi.

Din cate au spus, serverele vor fi separate.

PS: ma eu nu vreau sa par dur sau arogant. Problema mea e ca mereu postez dupa ce ma trezesc si atunci sunt al naibii de irascibil. si ma enerveaza unii cand vad ca spune altora ceva, si evident se inseala. La fel cum am spus mai sus si cu LAG-ul in KZ3 si cu acea pusca. Nu vreau sa par arogant, dar asa este.
    NU exista lag in KZ3 cu MOVE si NU aveti performante mai bune cu pusca decat cu MOVE+Navi normal. Am spus ca e la mintea cocosului pt ca trebuie sa va puneti mintea la contributie. daca ganditi, realizati ca este asa. Daca nu, va atacati si imi dati reply-uri de genul.

17. #1097 SP
    Member freezy's Avatar
    Eu mi-am pus "mintea la contributie" si am ajuns la concluzia ca nu ai cum sa-ti dai seama daca acea pusca e mai buna sau nu decat move-ul pana nu o interci
    De fapt regula asta o aplic in orice domeniu, pana nu probez nu-mi dau cu parerea.

Am incercat si eu K3 cu move, e greu la inceput dar cu antrenament si niste setari bune cred ca se poate juca.
    Am luat niste demo-uri, The Shooter ii spune daca nu ma insel si Time Crisis, amandoua cu suport pt move si vreau sa zic ca m-am descurcat din prima fara probleme, mi s-a parut mai usor decat la K3.

O sa mai incerc K3 sa vad ce reusesc

18. #1098 SP
    Admin MonkY's Avatar
    TaSe88: te-ai gandit ca poate pentru unii chiar se simte lag-ul iar tu nu-l observi? Exista sute de reviews in care oamenii se plang de lag... asa cum exista altii care nu au nicio problema. E acelasi lucru cu cei care observa foarte usor un framerate scazut pe cand altii n-au nicio treaba. Uite eu de exp. pot sesiza imediat diferenta dintre 50Hz si 60Hz, pe cand cineva care nu are ochiul obisnuit nu vede niciun fel de diferenta intre cele 2 moduri. La fel cum la ultimul mouse Razer testat eu am renuntat pentru ca avea un mic delay... lucru pe care nu l-am vazut decat in 2-3 reviews. In rest toti ziceau numai de bine.

Deci incearca sa te gandesti ca poate si celalalt are dreptate... si renunta la atitudinea asta de "I'm always right"... pentru ca din pacate e o atitudine care pe forumuri se cheama "trolling". Si e pacat, mai ales ca prin expresii de genul "pune-ti mintea la contributie" ii jignesti pe altii incercand sa demonstrezi punctul tau de vedere. Not good...

19. #1099 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    am o veste proasta pt unii dintre voi No PlayStation Move Support for Portal 2 | PlayStation LifeStyle
    You may have heard that PlayStation Move support would be included in Portal 2 at launch. But don�t get your hopes up, you�ll be GLaDOS you didn�t.

Speaking with the German PlayStation Blog, Chet Faliszek supposedly dropped a big bombshell for Valve�s first-person puzzler, stating that Portal 2 would feature PlayStation Move support.
    Unfortunately, this was a poor translation and Valve has just issued a statment clearing things up. Here�s the email we were just sent from Valve:
    There�s a story making the rounds regarding Portal 2 support for PS3 Move.
    Unfortunately this quote was �lost in translation� � Portal 2 does not include support for Sony�s motion controller.
    So let�s break down what the PS3 version of Portal 2 does have:
    • Steamworks Integration
    • Cloud Saving
    • Free Steam PC Version with PS3 copy of the game
    • Cross-Platform Play
    • As well as Cross-Platform Chat
    Yeah, this game is going to rock, with or without PlayStation Move support.
    Sincer daca portal avea Move compatiblity, in ziua in care imi luam Portal atunci imi luam si u n starters pack pt move. Chestiile astea 2 mereu impreuna ca peanut butter and jelly . Ma mir ca nu au vrut cei de la valve sa adauge si feature-ul asta (poate ii o chestiune de timp sa speram)

20. #1100 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Va reamintesc vorbele lui Gabe Newell (co-founder Valve) referitor la PlayStation 3: "developing processes for the console in general was a waste of everybody's timeand a disaster on many levels ... I'd say, even at this late date, they should just cancel it and do a do over."

Haters gonna hate...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 58 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks