ce bine am ras ![]()
poti uploada undeva filmele din multi-player? daca da, unde? am facut unu de proba si am dat upload. mi-a spus ca s-a uploadat si cam atat. ceva informatii despre asta?
L.E. Merci. Cam nasol...era fain sa le poti copia macar pe un stick si sa le editezi pe PC. E ceva vre-un clan pt Uncharted 2? M-am jucat si eu putin aseara in MP. F fain!
Daca se putea sa-i faci si upload pe Youtube direct din joc. lol, sa-ti dea si mass pe yahoo cu "clipul" ...
Te duci la cinema mode, si dai play la un meci pe care vrei sa-l revezi. In meci ai mai multe optiuni. Play, Pause, Stop, Fast Forward, Screenshot, vreo 4 camera modes. Apesi screenshot iti salveaza pe ps3 imaginile. Iesi din joc, te duci la images si acolo vezi Uncharted 2 etc. Copiezi pe un stick, apoi upload.
VGC Top Ten: Sexiest Videogame Hunks on VGChartz.com
lol1. Nathan Drake (Uncharted)
No words needed, look at his ass!
Ok, primele impresii dupa 2 capitole.
Grafica nu este superioara primului Uncharted, insa jocul asta kicks ass!
Este insane! Drake e dementialmereu zice o replica priceless.
Dificultatea nu m-a uimit pana acum(joc pe normal), neavand nicio problema in a trece obstacolele.
Adversarii nu sunt prea destepti pana acum, doar niste tipi care stau ca betzele.
Si am invatat ceva din jocul asta pana acum: Can't trust anybody this days...
Luati-l ca merita fiecare cent.
25 de milioane de Euro a costat productia lui Uncharted 2
Google Traducere
Pacat ca Google nu traduce cum trebuie![]()
Am bagat si eu pana acu Uncharted 2, ce pot sa spun e BESTIAL, am jucat 6 capitole single, iar cand am intrat in multiplayer nu am mai iesit pana acu, jucat de la 14:00 pana acu 00:14, super multiplayer f f fun. Ne vedem online.
FOLOSESTE ATTACH. Deja m-am plictisit de cate ori ti-am atras atentia.
Genial , facut de baietii de la IGN cu sponsorizare de la Naughty Dog.
Bookmarks