Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 51 of 125 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1001 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Dar eu credeam ca faceau parte din expeditia lui ... sau cum il chema. Atunci aia nu aveau cum sa fie de atatia ani acolo. Si cum de pe jos sunt numai AK-uri si .45 Defender, aveau arme din viitor? Nu trebuiau sa fie armele din al doilea razboi mondial ale nazistilor?! Mp40 si nu mai stiu cum ii zicea la pistol. Care chiar au si trofeu asociat pentru numar de kills dar pe care nu le-am gasit deloc. Pistolul l-am avut odata, dar la faza cu yeti si munitia infinita, si pe care nu-l mai ai dupa...(parca)
    expeditia a fost cu 70 de ani in urma, spune chiar el in joc. si mp-40 si pistolul ala sunt in joc. mp-40 parca nu era in locul ala, sau poate era, chiar nu imi mai aduc aminte (cert este ca apare inainte de chapterul "path of light" si parca era si la cadavrele alea multe din "heart of ice"), desi sunt la un chapter distanta de faza aia la al doilea run. armele astea doua nu au trofee pentru ca apar doar o singura data in tot jocul.

la faza cu gloantele iti dau dreptate, ar fi putut fi putin mai survival acolo.

2. #1002 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Hei , nimeni cu diferentele fat fata de slim ? Vorbesc de loading time si frames per second , ca cica slim-ul are un Cell mai rapid si cica poate avea un loading time mai mic si un fps mai mare . E adevarat ? Sau diferentele sunt nesesizabile ? Intreb pentru ca vreau sa imi iau un PS3 si jocul din capul listei e Uncharted 2 .

Scuzati daca incep o discutie fara logica dar doar intreb.

3. #1003 SP
    nu cred ca e vreo diferenta. tot ps3 e si ala. si eu nu am auzit de cuvantul "nesesizabile". in ce limba e?

4. #1004 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    [SPOILER=Spoiler] Ak-urile nu sunt de la oamenii morti de acum 60-70 de ani, ci mai degraba de la oamenii lui Zoran Lazarevic, care probabil le-au scapat dupa acea prabusire sau luptandu-se cu acei bastinasi ![/SPOILER]

PS : am inceput al 3-lea run, dar acum pe crushing

5. #1005 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Painkiller : DEX online - Cautare: nesesizabile sau INSESIZABIL - Definiţia din DEX - Resurse lingvistice ( INSESIZ�BIL, -Ă, insesizabili, -e, adj. 1. Care nu poate fi sesizat, nesesizabil )

Scuzati offtopic-ul ! Dar Painkiller nu pricepe !

6. #1006 SP
    Senior Member eXist's Avatar

7. #1007 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    A mai intampinat cineva dificultati la

Am aranjat chestiile alea exact cum am vazut la cineva pe youtube dar nici ca nu vrea ca

Ma chinui de o ora ca sa il fac.
    Stie cineva cum trebuie ca sa il rezolv?

8. #1008 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am terminat prima oara pe hard,daca vreau sa iau tropy pt crushing pot sa joc separat pe chapter,sau trebuie neaparat new game?

9. #1009 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    am terminat prima oara pe hard,daca vreau sa iau tropy pt crushing pot sa joc separat pe chapter,sau trebuie neaparat new game?
    New Game

10. #1010 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear
    Witchalok esti carcotas.
    titlul e de 10.
    Quote Originally Posted by WoZ
    Witchalok intoarce-te la Mario atunci.
    Imi cer scuze ca intervin pe un thread situat pe o arie dedicata unei console pe care nu o detin, dar mi se pare de rudimentar bun simt sa ii permiti unei persoane sa-si exprime opinia, cu atat mai mult cu cat este documentata, nu are un caracter injurios si vine din partea cuiva care si-a platit pretul admisiei in acest cerc de discutii.
    Va multumesc.

11. #1011 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Painkiller : DEX online - Cautare: nesesizabile sau INSESIZABIL - Definiţia din DEX - Resurse lingvistice ( INSESIZ�BIL, -Ă, insesizabili, -e, adj. 1. Care nu poate fi sesizat, nesesizabil )

Scuzati offtopic-ul ! Dar Painkiller nu pricepe !
    pai insesizabil frate, ca nesesizabil suna ca p***.

am trecut si de partea cu cadavrele. cei morti au mp-40.

12. #1012 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Imi cer scuze ca intervin pe un thread situat pe o arie dedicata unei console pe care nu o detin, dar mi se pare de rudimentar bun simt sa ii permiti unei persoane sa-si exprime opinia, cu atat mai mult cu cat este documentata, nu are un caracter injurios si vine din partea cuiva care si-a platit pretul admisiei in acest cerc de discutii.
    Va multumesc.
    l-am facut doar carcotas, in sensul cel mai bun al cuvantului .
    oriunde gasesti inadvertente sau scapari daca le cauti, dar trebuie sa apreciezi intreg pachetul.

13. #1013 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Gata si al cu 3-lea run,ultimul pe crushing. Nu-s eu vanator de trofee dar pana la urma am facut platinum printre hoti Bun joc, am dat mult pe el cumparandu-l de la MG inainte de lansare dar cu mana pe inima spun ca nu-mi pare rau de nici un leu.

14. #1014 SP
    si eu mai am putin si fac platina. sunt la 22 pe crushing.

15. #1015 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am avut momente in joc in care ai-ul se comporta in mod stupid. In timp ce ma luptam cu unii inamici, altii din aceeasi zona n-avea nici o grija. De foarte multe ori unii reuseau sa-si arunce o grenada singuri la picioare.
    .

Le cade grenada din mana in momentul in care ii impusti exact cand vor sa o arunce. Nu e nici o greseala de AI stupid. Dimpotriva, AI-ul inamicilor este foarte impresionant.

Faza cu armele din viitor ti-a explicat-o cineva mai sus.

Faptul ca devine plictisitor din punctul tau de vedere imi starneste un zambet amar. Poti sa iei primele 2 capitole ca un simplu "how to". In unele jocuri intri intr-o camera cu pereti albi si inveti miscarile. Aici au integrat totul perfect in story.

16. #1016 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by WoZ View Post
    A mai intampinat cineva dificultati la

Am aranjat chestiile alea exact cum am vazut la cineva pe youtube dar nici ca nu vrea ca

Ma chinui de o ora ca sa il fac.
    Stie cineva cum trebuie ca sa il rezolv?
    E simplu trebuie sa te uiti in jurnalul lui Drake, si gasesti acolo cum sa aranjezi literele si cum sa pui obiectele(Da cateva pagini mai in fata).Cel mai tare puzzle (imo)

17. #1017 SP
    WoZ
    Banned WoZ's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    E simplu trebuie sa te uiti in jurnalul lui Drake, si gasesti acolo cum sa aranjezi literele si cum sa pui obiectele(Da cateva pagini mai in fata).Cel mai tare puzzle (imo)
    Mersi mult.L-am facut pana la urma

18. #1018 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Le cade grenada din mana in momentul in care ii impusti exact cand vor sa o arunce. Nu e nici o greseala de AI stupid. Dimpotriva, AI-ul inamicilor este foarte impresionant.

Faza cu armele din viitor ti-a explicat-o cineva mai sus.

Faptul ca devine plictisitor din punctul tau de vedere imi starneste un zambet amar. Poti sa iei primele 2 capitole ca un simplu "how to". In unele jocuri intri intr-o camera cu pereti albi si inveti miscarile. Aici au integrat totul perfect in story.
    Mersi mult Rasko dar nu sunt chiar retardat. Am mai precizat anterior ca am terminat Uncharted 1 de 4 ori. Stiu si eu ca daca ii impusc cand vor sa o arunce le cade grenada din mana. Nu ma refeream la chestia asta. Ma refer ca stateam dupa cover, fara sa fie vreun ally care sa traga in ei, si-i vedeam cum arunca cu grenada inspre mine, se lovea de coverul dupa care stateau si tot ei se omorau.

Cu armele "din viitor" nu mi se pare o explicatie prea grozava sa fiu sincer. Au venit oamenii lui uitcumilcheama si le-au imprastiat frumos pe jos ca sa le iau eu, nu? O parte pe cutii aranjate frumos si o parte aruncate pe jos. Apoi au plecat si le-au lasat acolo.... Makes perfect sense.

Jocul mi-a placut foarte mult, m-a dezamagit inspre final, cand unele faze chiar au rupt "imersion" si m-au facut sa las controlerul din mana si sa zic "WTF?!"

Faptul ca nameless_fear m-a facut carcotas e o gluma si o inteleg.

Faptul ca Woz m-a trimis sa joc Mario... pe care nu l-am jucat niciodata... no comment.

Eu un joc, care e foarte bun dar care nu e perfect. Cum vine cineva si pomeneste un aspect negativ, cum vad ca sariti cu gura pe el. Nu stiam ca e locul in care sa ne exprimam cu totii doar parerile pozitive.

L-as juca cu cea mai mare placere in multiplayer, am jucat demo si e distractiv. Din pacate inca n-a venit RDS sa-mi bage netul. Aparent dureaza pana la 90 de zile

L.E.: Cand spui ca primele doua capitole sunt un simplu "How to". Mi-au placut, si am mai spus asta de cel putin 2 ori inainte. Parerea mea insa e ca sunt cam lungi pentru asa ceva, si parca nu am nici un chef sa-l reincep pe crushing stiind ca va trebui sa pierd cam juma de ora o ora sa trec iar de partea aia. As fi vrut sa fie o modalitate sa incep un joc nou si sa sar peste partile alea. Il joc prima oara pentru poveste, a doua pentru gameplay... so spare me the long boring platforming please...

19. #1019 SP
    Senior Member tray's Avatar
    f greu imi merge multi azi,am reusit sa joc intro ora dabia 3 meciuri (sta f mult la finding players)

20. #1020 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Man, eu nu te-am facut retard. Doar nu sunt de acord cu partile negative(din punctul tau de vedere) expuse de tine. Atata tot.

PS: Mario e de capatai. Iti recomand sa cumperi un SNES si sa joci Super Mario World pe un CRT - oldschool s..t.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 125 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks