Poze cu noile skin-uri: Rika Raja si Daniel Pinkerton din Eye of Indra.
LOL da!
BTW facem noapte alba diseara?
Ce ma oftic! Eram sigur ca skin-urile or sa fie fratii Raja si nu mosul ala. Bine, nu e rau, e facut destul de bine, dar Eddie Raja RULZ!
Le iei de pe PSN din Europa, incluse in bundle-ul cu Animated Comics, si sunt pe bani.
Uncharted 2 – The Eye of Indra Skins and Comics Bundle (�2.39/€2.99) (includes all four comics and two exclusive multiplayer skins)
Trebuie sa vina un review la el de la mine pe site, dar vad ca nimeni nu se oboseste sa il accepte :-"
Pai mi-ar fi placut si mie sa fiu anuntat daca e ceva in neregula cu el, dar ma rog...
Uziwood... daca ai fi citit regulamentul inainte, ar fi fost acceptat de mult. Dar ca sa nu mai fii atat de stressat, o sa ma "obosesc" eu si-ti modific pozele care numai in 720p nu sunt. Data viitoare o sa te rog sa te "obosesti" si tu un pic si sa citesti http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ . Mkay ?
nu, erau peste 720p. E ceva rau in asta ? Stiam de regula cu 720p, dar ma gandeam ca e minim.
exista o legatura intre povestea din primul uncharted cu cea din al doilea?pentru ca nu am jucat primul si m-ar interesa sa-l joc pe al doilea
povestea nu...doar ideea cu ce se "ocupa" omuletzul si cateva personaje comune...din 1 care apar si in 2
parerea mea este sa joci si primul neaparat [vei itnlege de exemplu la unele replici niste chestii etc]
Uncharted 2 Bags VGA “Game Of The Year”
Game of the Year – Uncharted 2: Among Thieves
Best Playstation 3 Game – Uncharted 2: Among Thieves
Best Graphics – Uncharted 2: Among Thieves
Eu am jocul de o luna dar nu am reusit sa joc, n-am avut loc de fiu-meu....nu stiu cum sa-l pacalesc sa mai treaca si la 360, ma gandesc cu groaza cand o sa cumpar GOW 3 ?!?!
Bookmarks