Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 125 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1321 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Unde se gaseste harta? Am cautat pe Store de mi s-au lungit urechile. Vine impreuna cu update?
    Da,vine impreuna cu update-ul 1.02

Mda,au inceput si la mine "figurile" cu error getting ticket si error sync levels si nu ma pot conecta la mp. Am sters save-urile si game data,am incercat si de pe contul de US,am facut sync trophies,dar nu merge. Mai are cineva ceva idei?

2. #1322 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Da,vine impreuna cu update-ul 1.02

Mda,au inceput si la mine "figurile" cu error getting ticket si error sync levels si nu ma pot conecta la mp. Am sters save-urile si game data,am incercat si de pe contul de US,am facut sync trophies,dar nu merge. Mai are cineva ceva idei?
    Mie aseara a fost prima oara cand am reusit sa intru in multi (bine, am jocul de 3 zile). Acum nu stiu sigur de unde sunt, cred ca si conexiunea la net are o parte din vina (imi fluctueaza viteaza parca in ultimul timp); am cautat pe forumuri peste tot si nu exista vreun fix sau work-around pt problema, sunt useri care nu au folosit deloc multiplayer-ul din cauza erorilor alora (cum eram si eu pana ieri ). Din ce am citit, cineva a postat ca Sony (care ofera suportul tehnic pt joc) nu au nici cea mai mica idee ce le cauzeaza.
    Aaa sa nu uit, ce i-am rupt pe aia aseara

Later Edit:

Mda, mi-au raspuns la mail:

"We sympathize with your situation you are having with your PLAYSTATION(R)3 format software. You have reached the department within Sony that deals strictly with the PlayStation(R) products designed for use in North America (United States and Canada). For customer service support in your region of interest, please visit the following URL and choose your country or region:

http://www.playstation.com

If you are unable to locate your country or region by visiting the above URL, we apologize for any inconvenience. Sony Computer Entertainment America (SCEA) may not have authorized distribution centers for PlayStation(R) products in your region at this time.

In the meantime, please be aware that due to different television and voltage standards, and a variety of licensing issues, Sony Computer Entertainment has implemented a territorial-based distribution system for its hardware and software. This limits the use of any particular software to play on the console designated for that distribution territory (e.g. North American games will not play in the systems designed for other regions, such as, Japan, Europe, etc.). We do not have any information on adapters or converters made to override territorial restrictions. The various PlayStation(R) consoles and format software titles are only designed to run in their respective regions and countries."

3. #1323 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #1324 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Aaa sa nu uit, ce i-am rupt pe aia aseara
    piesa,cu toate ca ai facut connected four in echipa ta cu grenada aia

5. #1325 SP
    Member slabunator's Avatar
    salut, am terminat jocul o data pe hard dupa care m-am apucat pe crushing si am ajuns la capitolu 21. am avut niste probleme cu hdd-ul si am pierdut save-ul.
    daca iau un save de pe net in care jocul e 100% terminat, selectez capitolul de unde am ramas pe crushing in save-ul precedent,si il termin, imi da trofeul ?

6. #1326 SP
    Member Painkiller's Avatar
    nu

7. #1327 SP
    Member griever666's Avatar
    True.

8. #1328 SP
    cum am spus mai sus, mi-i s-a dus save-ul de pe crushing pt ca am avut niste probleme cu hdd-ul .daca ma poate ajuta cineva cu un savegame zone 1 100% completed on crushing, ca sa pot continua de la capitolul de la care am ramas folosind select chapter. no throphies, dar macar sa termin al doilea playthrough

tot ce va trebuie e un stick, copiati fisierele de pe consola >save data utility pe stick, le puneti pe pc si le urcati pe site. si binenteles un pic din timpul vostru liber, multumesc anticipat !

p.s.: am cautat pe google deja si nu gasesc un save care sa functioneze sau sa fie adevarat descrition-ul( savegame 100% beaten on crushing) altfel nu as posta.

9. #1329 SP
    Quote Originally Posted by jack View Post
    cum am spus mai sus, mi-i s-a dus save-ul de pe crushing pt ca am avut niste probleme cu hdd-ul .daca ma poate ajuta cineva cu un savegame zone 1 100% completed on crushing, ca sa pot continua de la capitolul de la care am ramas folosind select chapter. no throphies, dar macar sa termin al doilea playthrough

tot ce va trebuie e un stick, copiati fisierele de pe consola >save data utility pe stick, le puneti pe pc si le urcati pe site. si binenteles un pic din timpul vostru liber, multumesc anticipat !

p.s.: am cautat pe google deja si nu gasesc un save care sa functioneze sau sa fie adevarat descrition-ul( savegame 100% beaten on crushing) altfel nu as posta.
    Uncharted 2: Among Thieves Save Game Files for PlayStation 3 - GameFAQs

10. #1330 SP
    de acela vorbeam mai sus.

" am cautat pe google deja si nu gasesc un save care sa functioneze sau sa fie adevarat descrition-ul( savegame 100% beaten on crushing) altfel nu as posta."

desi scrie la description 100% beaten on crushing este doar beaten on hard, cu posibilitatea de a da new game -> crushing. mie imi trebuie unul terminat pe crushing pt a juca de unde am ramas,folosind chapter select ->chapter 21->crushing

multumesc oricum. daca ai putea copia save-ul tau(save + profil) pe un stick,sa-l pui pe calc, si sa-l uplodezi pe site sau sa mi-l trimiti pe yahoo messenger ar fii grozav

11. #1331 SP
    Member televizor's Avatar
    Pai eram cu inca 2 prieteni si eram cam in aer. Cand jucam prost, nu eram eu )

Acum imi merge multiplayerul blana, n-am mai primit erori din alea.
    Dar tot ii mai stresez pe aia de la suport de la Sony.

eu: "What are you talking about? I thought PS3 games were region free. I've never had a problem with multiplayer in a game, no matter the region the game was (US, UK or even Asia). I just need to know if the issue with Uncharted 2's errors (the ones I mentioned in the previous email) is known and if you have a fix or a workaround for it and, if not, that you'd create a ticket regarding this"

La care ei imi dau linku asta:

Knowledge Center | Support | Playstation.com

Astia de la Sony nici nu stiu ce jocuri le merg pe PS3

12. #1332 SP
    Member L0G1X's Avatar
    mie imi trebuie unul terminat pe crushing pt a juca de unde am ramas,folosind chapter select ->chapter 21->crushing
    NU vei primi trofeul de crushing cu save de pe net. Dealtfel �n mod automat ţi se vor dezactiva toate trofeele �n momentul �n care �ncarci savegame-ul altcuiva. Dacă nu te interesează acest aspect şi vrei doar să-l termini pe Crushing din alt motiv dec�t trophy, go ahead, ar trebui să meargă. Din păcate eu sunt doar la Chapter 22 pe Crushing aşa că nu merge Chapter Select cu save-ul meu, altfel ţi l-aş oferi cu plăcere.
    Off-topic: cu cealaltă chestiune care m-ai rugat, m�ine �ntre 10 şi 13 aş fi disponibil să ne �nt�lnim să-ţi dau item-ul respectiv. Te sun eu

13. #1333 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    NU vei primi trofeul de crushing cu save de pe net. Dealtfel �n mod automat ţi se vor dezactiva toate trofeele �n momentul �n care �ncarci savegame-ul altcuiva. Dacă nu te interesează acest aspect şi vrei doar să-l termini pe Crushing din alt motiv dec�t trophy, go ahead, ar trebui să meargă. Din păcate eu sunt doar la Chapter 22 pe Crushing aşa că nu merge Chapter Select cu save-ul meu, altfel ţi l-aş oferi cu plăcere.
    Off-topic: cu cealaltă chestiune care m-ai rugat, m�ine �ntre 10 şi 13 aş fi disponibil să ne �nt�lnim să-ţi dau item-ul respectiv. Te sun eu
    Salut Mihai ! Era nice sa iau trofeul si eventual sa fac prima mea platina, dar nu ma strofoc prea tare. Never been much of a trophy hunter, never cared much about trophies.

In principal, vreau sa continui al doilea playthrough de unde am ramas si sa termin jocul, asta-i tot.

Ne auzim maine man, merci din nou !

14. #1334 SP
    de acela vorbeam mai sus.

" am cautat pe google deja si nu gasesc un save care sa functioneze sau sa fie adevarat descrition-ul( savegame 100% beaten on crushing) altfel nu as posta."

desi scrie la description 100% beaten on crushing este doar beaten on hard, cu posibilitatea de a da new game -> crushing. mie imi trebuie unul terminat pe crushing pt a juca de unde am ramas,folosind chapter select ->chapter 21->crushing

multumesc oricum. daca ai putea copia save-ul tau(save + profil) pe un stick,sa-l pui pe calc, si sa-l uplodezi pe site sau sa mi-l trimiti pe yahoo messenger ar fii grozav
    Man, ti l-as da cu placere, insa jocul meu e zona 2, si tu vrei zona 1

Quote Originally Posted by televizor View Post
    Pai eram cu inca 2 prieteni si eram cam in aer. Cand jucam prost, nu eram eu )

Acum imi merge multiplayerul blana, n-am mai primit erori din alea.
    Dar tot ii mai stresez pe aia de la suport de la Sony.

eu: "What are you talking about? I thought PS3 games were region free. I've never had a problem with multiplayer in a game, no matter the region the game was (US, UK or even Asia). I just need to know if the issue with Uncharted 2's errors (the ones I mentioned in the previous email) is known and if you have a fix or a workaround for it and, if not, that you'd create a ticket regarding this"

La care ei imi dau linku asta:

Knowledge Center | Support | Playstation.com

Astia de la Sony nici nu stiu ce jocuri le merg pe PS3
    Nu-ti bate capul, daca le-ai zis ca nu esti din UK sau US (sau de unde ai jocul) nu ii mai intereseaza.
    Si apoi cu joaca, toti avem zilele noastre proaste...stiu eu pe cineva care cand si-a pus prima data Invaid, si juca super defensiv, a vrut sa arunce o grenada din cover si a dat in peretele de langa noi, si ne-a omorat (si pe mine si pe el).
    Iar eu ce sa zic ca imi explodez coechipierii in mod constant.

15. #1335 SP
    Senior Member tray's Avatar
    putin offtopic,dar astazi era reducere la carrefour -20% la toate jocurile .Cica la uncharted 2 pret :140 ron +20% reducere:110 ron (exact atat am dat pe el)
    Reducerea a fost doar azi,dar ma gandesc ca de maine va fi 140 ron,asta in caz ca mai doreste cineva .

16. #1336 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar

va place?
    in seara asta cand am fost in carrefour...am observat ca aveau reduceri multe...si erau de 20% la jucarii, jocuri pc si console ..carti etc
    am zis ca nu ma uit...ca nha...20% e un fass...dar totusi am tras un ochi deoarece vazusem infamous premium
    mare mi-a fost mirarea ...ca in setul de uncarted 1 premium ...care se gasea la 139.9 sa gasesc si uncharted 2...la? 139,9 ron
    ca totul sa fie perfect am mai beneficiat conform promotiei zilei de azi...20% reducere ...deci mi-am cumparat uncharted 2 cu 111,94 RON
    asa ca aviz amatorilor..puteti sa verificati si prin carreforurile voastre...ce pret are unharted 2...macar cu 139 de lei sa il puteti cumpara
    si o poza sa fiu crezut

17. #1337 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Hyp View Post

va place?
    in seara asta cand am fost in carrefour...am observat ca aveau reduceri multe...si erau de 20% la jucarii, jocuri pc si console ..carti etc
    am zis ca nu ma uit...ca nha...20% e un fass...dar totusi am tras un ochi deoarece vazusem infamous premium
    mare mi-a fost mirarea ...ca in setul de uncarted 1 premium ...care se gasea la 139.9 sa gasesc si uncharted 2...la? 139,9 ron
    ca totul sa fie perfect am mai beneficiat conform promotiei zilei de azi...20% reducere ...deci mi-am cumparat uncharted 2 cu 111,94 RON
    asa ca aviz amatorilor..puteti sa verificati si prin carreforurile voastre...ce pret are unharted 2...macar cu 139 de lei sa il puteti cumpara
    si o poza sa fiu crezut
    eu mi-am luat si killzone 2 si infamous cu aceste preturi ,bine daca luam premium erau 60 de lei

18. #1338 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    deci LOL
    Cred ca se vor zgaria pe ochi astia care au cumparat zilele astea de prin alte parti lol
    Chiar nu ma asteptam la astfel de preturi pentru jocurile noi in Romanica.
    PS: ceva assassin's creed 2 nu ati vazut pe acolo la oferta?

19. #1339 SP
    Manager paul's Avatar
    Pentru asta e topicul http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post225106 . Mai aruncati o privire din cand in cand.

20. #1340 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    ma scuzi..dar forumul este destul de mare...iar eu ma uit doar pe coltul de ps3...pentru ca asta detin..asta ma intereseaza
    dupa cum vezi nu sunt singurul care nu l-a observat...in schimb mersi ca m-ai anuntat sa stiu si alta data...cine stie ce oferte mai prind

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 125 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks