ma bag eu in clan cu voi... doar ma anuntati, ca in ultimu timp nu prea am mai avut timp sa joc
ma bag eu in clan cu voi... doar ma anuntati, ca in ultimu timp nu prea am mai avut timp sa joc
Heh, e pe bune
Game Statistics
Iti dai seama ca n-are cum. Pe site-ul Naughtydog are -1$.
Asta o fi dat disconect pana a ajuns level -60
Se pune si coop-ul.
lol 1
Au aparut din nou glitcheri! Am gasit la Sanctuary si Lost City. Pentru cei care dau de glitcheri va sfatuiesc sa-i reportati la sony folosind acest link.
PLAYSTATION�Network - Complaint Form - User Information
---------- Post added 18-12-2009 at 02:10 PM ----------
De fapt daca stau sa ma gandesc mai bine toata lumea care era in meci cu mine atunci ar trebui sa raporteze glitcherii, si ma refer la Cristache, Televizor, Muski, Faxiu si Cozmajox. Asa cresc sansele sa fie pedepsiti.
Cei doi useri sunt: J3mJ0hns0n si Karlos_voleibol
UNCHARTED 2: Among Thieves Title Update #3 – PlayStation.Blog
Today, Friday, December 18, 2009, at 10:00 AM PST you will be required to download an update to UNCHARTED 2: Among Thieves.
Below is a list of what is different:
• Added Version number to game menu – should display 1.03 after this update
• Added Clan Tags – all players can now add a custom four letter Clan Tag in the Profile Menu (square) to display on-screen before their PSN ID
• Load times have been decreased significantly
• Added “Rematch” functionality
• Adjusted some Boosters for balance
• Addressed issue with Player’s Met screen in game menu and XMB displaying incorrectly
• Addressed issue with Double Cash not doubling medal cash rewards
Am si eu o intrebare: daca achizitionez U2 varianta Zone 2, ce dificultati pot intampina in a ma juca single si multiplayer? In afara de dlc-uri. Multumesc.
Ok, si atunci ce-i atata stres pe toti ca al meu e zona 1 si e mai scump ca a tau zone 2? Doar din cauza dlc-urilor se da atata importanta zonei 1?
Fals. E mai scump zona 1 pentru ca zona 2 se gaseste in magazin la 140 lei. Cum zona 1 nu este in magazin se poate pune un pret mai mare. Faza cu DLC e same thing. Exista PSN UK instant cards pentru zone 2.
Iar motivul ca ala are coperta mai marfa e penibil.
Of doamne. Apai chiar ca-s penibile motivele astea. Jocul e acolo sa-l savurezi, sa-l traiesti sa-l joci nu sa te insori cu el...
Trebuie sa recunosc, sunt zile in care petrec ore intregi uitandu-ma la compertile jocurilor...
Aprob, c�tă vrăjeală pentru o copertă. Dar nah, rom�nul e priceput la fotbal, politică, şi, mai nou, şi la bişniţă.
Revenind la subiect, joc şi eu Uncharted 2, �ncă nu l-am terminat, sunt la misiunea c�nd �l fugăresc pe rusnacul ăla prin munţi. Momentan, nu mi se pare aşa de extraordinar pe c�t toată lumea �l ridică �n slăvi. Controlul şi libertatea de mişcare sunt mai slabe ca la inFAMOUS (părerea mea, nu săriţi �n capul meu). Ce-i drept replicile sunt foarte bine puse la punct, iar povestea te face să zici că eşti �ntr-un film. Grafica e bună, dar sub nici o formă mai bună ca �n Modern Warfare 2, chit că a c�ştigat Best Graphics pe 2009; ce vreau să zic e că s-a muncit mult, texturile sunt puse la punct, dar parcă MW2 e un pic peste (poate şi din cauză că MW2 l-am cumpărat pentru PC, �nainte să-mi iau PS3). Slaba libertatea de mişcare mi s-a părut punctul cel mai slab: �nţeleg să faci un joc liniar (şi MW2 e la fel), dar sunt unele zone unde stai ca prostul că nu vezi pe unde să te duci. Sistemul de hint e şi el cam aiurea. Mai bine făceau un buton permanent prin care să meargă să dai hint c�nd vrei tu; nu am aşa mult timp ca să stau 5 minute să caut pietricica X din peretele Y (poate există pe easy, pe normal apare din c�nd �n c�nd). Multiplayer-ul e OK, nu am ce zice, găsesc repede jucători, ritmul de joc e bun, şi, ca şi gameplay, e mult mai uşor dec�t Killzone 2 (pe care l-am jucat maxim o oră, de c�nd �l am - mi se pare greu de jucat cu un controller). Revin cu o părere finală după ce termin jocul.![]()
Hai mai Rasko... Omul vede altfel lucrurile decat noi si Spike. Daca el vrea ca MW sa aiba grafica mai buna ca Uncharted atunci poate pentru el chiar o are. Eu zic sa nu-l suparam ca poate se intoarce cu Chuck Norris si iese MW GOTYOricum, Rodoo, uita-te mai bine ca noi nu exageram cu nimic cand zicem ca Naughty Dog au reusit sa faca cea mai buna grafica la acest joc pana in prezent.
![]()
Bookmarks