Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 61 of 125 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1201 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Unguri prosti.
    Vreau si eu un meci cu d-astia,macar sa dau o grenada intre vreo patru si sa murim toti impreuna

2. #1202 SP
    Member justamodel's Avatar
    Vreau si eu un meci cu d-astia,macar sa dau o grenada intre vreo patru si sa murim toti impreuna
    Tu tine grenada pt inamici mai ales la elmination

3. #1203 SP
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Tu tine grenada pt inamici mai ales la elmination
    Faza,ieri seara:Eu cu Sebi la un ranked eliminitation,incepe runda 3 parca,toti 5 la baza,eu grenada,mor 2 sau 3 de ai nostrii Explicatia : imi foiam c..u' pe coltar si apasat din greseala L2

4. #1204 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mi s-a mai intamplat si mie de vreo 2 ori

5. #1205 SP
    Diesel k1du's Avatar
    me 2 LoL, de mai multe ori

6. #1206 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #1207 SP
    "le mumu" ftw,baietii stiee

8. #1208 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    week 2#

9. #1209 SP
    Member Solozaur's Avatar
    am cumparat si eu insfarsit jocul, abia joc campania asa ca n-am avut parte de multiplayer inca!

Voi ati avut parte de vreun bug enervant? eu am patit asta astazi si am ramas surprins ca se poate intampla asa cv intr-un joc asa de bine realizat.

PS: A intrat maica-mea in camera in timp ce jucam jocul si s-a asezat langa mine si se uita ca la film, a zis ca Drake e "frumusel"

10. #1210 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Da.Mi s-a intamplat si mie si inca unui user .Dar in locuri diferite.

11. #1211 SP
    Member maweryck's Avatar
    mi s-a intamplat si mie intr-un multiplayer cu baietii ....si a trebuit sa-mi arunc o grenada la picioare ca sa incep din nou... ca ramasesem blocat si la dracu .

12. #1212 SP
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    mi s-a intamplat si mie intr-un multiplayer cu baietii ....si a trebuit sa-mi arunc o grenada la picioare ca sa incep din nou... ca ramasesem blocat si la dracu .
    parca stiga careva odata : "omorati-ma va rog,omorati-ma"lol

13. #1213 SP
    Member justamodel's Avatar
    Ce ziceti ajung la play of the day? How to kill u`re team to help u`re real team ))

14. #1214 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cel mai prost multiplayer, eu la o echipa si cristache cu model la alta, ne da afara din party, se blocheaza, eroare dupa eroare etc

15. #1215 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Nu ar trebui sa-l cataloghezi doar dupa un meci(....sau o incercare de a juca).Mie pana acum nu mi-a dat nici o eroare.

16. #1216 SP
    Member unlike's Avatar
    Ma cam scoate din minti cand da Connection Error pe Co-op

17. #1217 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Un concurs ceva? Sa va rup capu' !

18. #1218 SP
    Member yoyokid's Avatar
    A trecut 15.

19. #1219 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Nu ar trebui sa-l cataloghezi doar dupa un meci(....sau o incercare de a juca).Mie pana acum nu mi-a dat nici o eroare.
    Dupa cateva sute o sa vezi(lvl 42 )

---------- Post added 16-11-2009 at 09:09 PM ----------

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Sa va rup capu' !

20. #1220 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Da frate,ar merge ca unsa o competitie.Facem un mini-campionat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 125 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 111 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks