Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 82 of 125 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1621 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by TaSe88 View Post
    trebuie sa te joci logat pe profilul de pe care le-ai cumparat.
    Nu mah. Nu trebuie sa joci pe profilul pe care le-ai cumparat.
    Profilul meu principal e pe US, am jocul zona 2 si DLC-ul cumparat de pe UK (in USA nici nu a aparut, decat fara skin-uri).
    Merg fara probleme, doar am downloadat ala si parca am instalat skin-urile, nu mai stiu. Parca erau doua download-uri cand l-am luat, nu unul. Parca era unul cu skin-urile si unul cu Animated Comics.
    In primul rand asigura-te ca zona si psn-ul de unde ai cumparat sunt aceleasi. Skin-urile sunt multiplayer only, daca le-ai cautat in single player nu o sa le gasesti.
    Eventual mai downloadeaza-le o data, daca tot nu merg.

2. #1622 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Nu mah. Nu trebuie sa joci pe profilul pe care le-ai cumparat.
    Profilul meu principal e pe US, am jocul zona 2 si DLC-ul cumparat de pe UK (in USA nici nu a aparut, decat fara skin-uri).
    Merg fara probleme, doar am downloadat ala si parca am instalat skin-urile, nu mai stiu. Parca erau doua download-uri cand l-am luat, nu unul. Parca era unul cu skin-urile si unul cu Animated Comics.
    In primul rand asigura-te ca zona si psn-ul de unde ai cumparat sunt aceleasi. Skin-urile sunt multiplayer only, daca le-ai cautat in single player nu o sa le gasesti.
    Eventual mai downloadeaza-le o data, daca tot nu merg.
    Jocul zona 2 - cumparat de PSN UK - download - redownload - nimic! Imi vine sa sparg consola. Am sters si game data, mi-a refacut updateul la joc cu ultima versiune - nimic. Am mai gasit pe internet oameni cu problema aceasta si nici o rezolvare.

Griever, ce conexiune la internet ai? IP fix sau dinamic?

3. #1623 SP
    IP fix, dar n-are nici o treaba IP-ul cu problema ta.
    M-am uitat in lista de download-uri. Sunt doua downloaduri cu acelasi nume, unul de 1040Mb si unul de 140Kb. Asta inseamna ca primul contine filmul si al doilea skin-urile. Nu mai stiu daca se instaleaza, dar daca se instaleaza le vezi acolo in games. In multiplayer ti le pune ultimele, cand apesi patrat sa-ti setezi personajele si boosterele.
    Din curiozitate, incearca pe alt cont sa vezi daca apar, desi nu cred ca are nici o treaba cu salvarile, pentru ca la multiplayer "salvarile" se tin pe serverele lor, nu local pe PS3.
    Daca ai facut cele de mai sus n-am idee ce mai poti face, mie mi-au mers din prima. Eventual scrie-le un mail si intreaba-i, celor de la ND sau la Sony, numai sa nu le spui ca esti din Romania, asta e tot, evita sa le spui de unde esti, sau zi-le ca esti din UK si trimite la Sony UK/Europe.
    Bafta!

4. #1624 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    IP fix, dar n-are nici o treaba IP-ul cu problema ta.
    M-am uitat in lista de download-uri. Sunt doua downloaduri cu acelasi nume, unul de 1040Mb si unul de 140Kb. Asta inseamna ca primul contine filmul si al doilea skin-urile. Nu mai stiu daca se instaleaza, dar daca se instaleaza le vezi acolo in games. In multiplayer ti le pune ultimele, cand apesi patrat sa-ti setezi personajele si boosterele.
    Din curiozitate, incearca pe alt cont sa vezi daca apar, desi nu cred ca are nici o treaba cu salvarile, pentru ca la multiplayer "salvarile" se tin pe serverele lor, nu local pe PS3.
    Daca ai facut cele de mai sus n-am idee ce mai poti face, mie mi-au mers din prima. Eventual scrie-le un mail si intreaba-i, celor de la ND sau la Sony, numai sa nu le spui ca esti din Romania, asta e tot, evita sa le spui de unde esti, sau zi-le ca esti din UK si trimite la Sony UK/Europe.
    Bafta!

Am facut aseara toate lucrurile enumerate de tine mai sus fara nici un rezultat. Am incercat pe 2 conturi etc... Cel mai frica imi este ca nu imi va functiona DLC-ul care trebuie sa apara joi.

5. #1625 SP
    Trimite-le mail si intreaba-i:

"Support
    If you have a support question or issue that isn’t about the website itself, please visit http://www.us.playstation.com/Support in the USA or visit PlayStation.com to find the support page for your region.."

Naughty Dog
    Alta solutie nu vad...

Si e prea riscant sa dai banii pe al doilea DLC, pentru ca sansele sunt foarte mari sa ai aceeasi problema.

Referitor la noile skin-uri, se pare ca nu au voci!

http://blog.us.playstation.com/2010/...comment-315592

"Will each new character have voices? (I’d love to hear the funny Helghast scream like they do in Killzone 2 when they die )
    Arne Meyer replied on January 22, 2010 at 3:19 pm

The characters in this DLC pack do not have specific voices to them unfortunately."

6. #1626 SP
    Senior Member boga's Avatar

C'est dommage

Pacat ca nu au reusit sa adauge si voci specifice pentru noile skin-uri. Ar fi fost prea tare, cu toate ca, tinand cont ca e vorba de jocuri Sony, nu ar fi fost un deranj prea mare. Anyway, sa vedem ce or sa aiba de zis totusi noile personaje, doar n-or fi mute

7. #1627 SP
    Member cristian77's Avatar
    Lol,m-ai pacalit africane,eram deja pe caterinca cu griv pe tema guta_supreme.Pacat ,ascultam o manea in joc pe fundal
    Referitor la problema lu' Rasko,ciudat,griever a facut aceeasi treaba ca si tine si a mers

8. #1628 SP
    Member faxiu's Avatar
    vreau si eu in ROGC asta...credeam ca e de la Rad Oricum Curcile si Gastele. Sau? mofos!....

9. #1629 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    vreau si eu in ROGC asta...credeam ca e de la Rad Oricum Curcile si Gastele. Sau? mofos!....
    go back to peggle peggle n00b! lol

mah da' rar te mai vede omu' online!

10. #1630 SP
    Member drik's Avatar

11. #1631 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ca sa imi dea trofeul Charted Hard/Crushing pot sa joc ultimul doar ultimul chapter sau trebuie sa iau de la 1?

12. #1632 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu. Trebuie să faci fiecare capitol pe dificultatea respectivă. Deci o iei de la 1.

13. #1633 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Ok mersi .

14. #1634 SP
    Member Razielim's Avatar
    ..............asta ar fi fot simplu, va trebui sa refaci totul incepand cu primul capitol.

Iti urez succes la bossul de final........................e f.greu dar merita.

15. #1635 SP
    Pe site-ul oficial:

Naughty Dog

Se pare ca cei care au avut problema asta au fost adusi la level1. Nasol, mai ales pentru cei cu level mare, inclusiv coechipierul nostru din ROCG Squad, Muski, era level 53 cu peste 100 de ore jucate. E a treia oara cand o ia de la capat.
    Sa speram ca nu mai apar probleme de acest gen, si paziti-va cand il vedeti pe unu' Muski de level 10 ca o sa va rupa curu! lol

16. #1636 SP
    Member drik's Avatar
    paziti-va cand il vedeti pe unu' Muski de level 10 ca o sa va rupa curu! lol
    Yeah... that doesn`t sound so good...

17. #1637 SP
    Member muski's Avatar
    Da f f f f f f nasoala treaba sunt lvl 1 iar..... tre muncit f f f f mult pt lvl de la 50 in sus.... asta e acum nu am ce sa mai fac , ma conformez........ , ne vedem zi de zi TEAM , numai bine si ne auzim, sa mai rupem niste bastarcari.

18. #1638 SP
    Senior Member boga's Avatar

Talking

go back to peggle peggle n00b! lol
    Faxiu don't listen to the bad people mate! Make the Platinum!

Peggle is pure happiness distilled into a low-cost digital download - IGN

Peggle Review - PlayStation 3 Review - at IGN

19. #1639 SP
    Member faxiu's Avatar
    Off: sa nu uitam suport youtube .

On: se pare ca ND va pune la loc levelurile celor dusi inapoi la 1, DAR nu exista suport pentru romani, unu la mana, si 2) daca cumva contul contine caracterele m, u, s, k si/sau cifrele 2,9,0 iarasi pas. Oricum, au specificat ca pentru cei care au facut lvl 50 numai pe survival nu se aplica si ca trebuie sa puna mana pe controller sa invete sa joace.

20. #1640 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Off: sa nu uitam suport youtube . YouTube- Peggle Replay2
    On: se pare ca ND va pune la loc levelurile celor dusi inapoi la 1, DAR nu exista suport pentru romani, unu la mana, si 2) daca cumva contul contine caracterele m, u, s, k si/sau cifrele 2,9,0 iarasi pas. Oricum, au specificat ca pentru cei care au facut lvl 50 numai pe survival nu se aplica si ca trebuie sa puna mana pe controller sa invete sa joace.

Faxiu iti spun eu ca nu e prea amuzant.... sa joci peste 100 de ore multiplayer sa te trezesti cu lvl 1 sincer, NU E AMUZANT, ma repet!!!!! Chiar nu doresc nimanui sa pateaasca ce am patit eu..... , sa investesti atat timp intr-un joc degeaba.....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 125 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks