OMG,au aparut skinurile,am dat primul joc pe ziua de azi si le-am vazut,arata BESTIAL!
Am prins si eu aseara doua meciuri cu baieti cu skin-uri noi. Din Killzone 2 si Resistance, no inFAMOUS. What can I say, very very nice ND![]()
Chiar daca nu au voci, dau un look fresh jocului, sunt foarte bine realizate si ce sa mai in sus si in jos the bottom line e ca e caterinca rau sa te lupti cu helghani prin VillageMerita achizitionat noul DLC /cel putin io asa o sa fac/ si cred ca ND a mai prelungit considerabil durata de viata online a jocului cu smecheria asta /nu ca ar fi avut neaparat nevoie
/. My two cents.
am bagat un ochi aseara pe PSN store. La US nu sunt skinurile, iar p UK este specificat clar (aviz userului caruia nu-i merg skinurile) ca acestea merg DOAR daca product code esteXXXX (chiar nu am tinut minte cifrele). Deci uitati-va acolo si daca nu corespunde lasati-o balta. Varianta ar fi sa luati de la un preten si sa dati delete si instal iar.
Cam as arata Heroes Skin Pack:
Ideea e ca nu stiu cine-i ochelaristu, e super funny, l-am intalnit aseara...........lol
Desi n-am jucat nici unul din cele 3 jocuri, skin-urile arata belea. O sa le folosesc si eu avand in vedere ca sunt silent. Pana acum foloseam numai scheletii...
Se baga cineva diseara la un Co-Op ceva?Nu am jucat niciodata si sunt curios cum e.
Id: andreicristian90 US
Din ciclul prost sa fii ghinionul meu ca sunt: am dldat skinurile bucuros de pe US. Doar ca geniul din mine a uitat ca U2 e sg. meu joc cumparat din Medial galaxy. Ete ca nu merg skinurile doh!. Asa ca daca mai e vreun incet de reactii ca mine dar a dat jos skinurile de la UK si are joc de US poate facem un share. Mai aveam putin si ma dadeam cu capul de canapea nu atat de cei 5 dolari cat ca deabea asteptam sa va fac un surpiz...Oricum nu s-a putut juca aseara la mine ca imi luam PSN disconnect din 5 in 5. Si pe faza asta am vazut si ceva ce mi-a placut la MW2. M-a scos din PSN, jocul a continuat, s-a terminat frumos si cand s-a revenit in loby mi-a zis gagiul : sign in status changed, returning to main menu. Deci se poate nu? N-ar fi frumos sa fie si U2 la fel? Ca pana acu am cotizat vre-o -200K pe faza asta.
faxiu, esti de coma bossHai ca poate ai bafta si gasesti pe cineva la un share, eventual mai pui la bataie si un Peggle mic
Cat despre PSN, din pacate incepand de sambata a inceput din nou sa dea chix, motiv pentru care io am renuntat de tot ieri la Uncharted si m-am relaxat prin Venezia in AC
andreicristian9, man joaca-l o data ca sa iti satisfaci curiozitatea si dupa aia treci la competitive modes ca n-are rost altfel![]()
Mda, de ***, toti am avut probleme ieri, se pare ca e de la psn.
Faxiule, daca faci sharing inseamna ca pui la bataie tot ce ai pe contul ala, corect?
Vezi ca am tot vazut persoane care si-au luat ban pe faza cu account share, asa ca ai grija, sau macar fa o search pe net si vezi care e situatia inainte sa faci miscarea....
@boga pai,tocmai ce l-am terminat pe Hard(run 2,urmeaza run 3 Crushing),dar intre timp am jucat putin multyplayer si am facut level 13 e chiar ok(pistole & grenades fav),dar sunt curios sa vad cum e cu co-op si din pacate nu prea gasesc cu cine sa ma joc.Anyway,pe ce caracter poti sa iei GAU si SAS?Mie imi spune This weapon cannot be bla bla on Nathan Drake.Am incercat cu Flynn/un soldat si nu a vrut.Any ideas?
err...mai guru-ilor veterani. Oare se duce pa pustii daca fac cumva switch cu cineva sa-mi deie jocul zona 1 pe jocul meu zona 2? mai raman salvarile? Sau tre sa fac fac iar normal/hard ca sa ajung la crushing? Ca nu cred ca as mai rezista![]()
Si eu am jocul tot UK. Voi cum va cumparati DLC-urile? Intreb ca tot ce am cumparat pana acum a fost US, cu cardul propriu. Prin robertdinu?
Ai doua variante:
1. Rejoci jocul, salvarile nu merg de pe zona 2 pe zona 1.
2. Cumperi un card PSNhttp://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post256479 si mai ramai cu cash pentru alte sesiuni de shopping.
Bookmarks