Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 125 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1641 SP
    Member cristian77's Avatar
    OMG,au aparut skinurile,am dat primul joc pe ziua de azi si le-am vazut,arata BESTIAL!

2. #1642 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    OMG,au aparut skinurile,am dat primul joc pe ziua de azi si le-am vazut,arata BESTIAL!

Le-ai cumparat? Instalat? Totul ok?

3. #1643 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am prins si eu aseara doua meciuri cu baieti cu skin-uri noi. Din Killzone 2 si Resistance, no inFAMOUS. What can I say, very very nice ND

Chiar daca nu au voci, dau un look fresh jocului, sunt foarte bine realizate si ce sa mai in sus si in jos the bottom line e ca e caterinca rau sa te lupti cu helghani prin Village Merita achizitionat noul DLC /cel putin io asa o sa fac/ si cred ca ND a mai prelungit considerabil durata de viata online a jocului cu smecheria asta /nu ca ar fi avut neaparat nevoie /. My two cents.

4. #1644 SP
    Member faxiu's Avatar
    am bagat un ochi aseara pe PSN store. La US nu sunt skinurile, iar p UK este specificat clar (aviz userului caruia nu-i merg skinurile) ca acestea merg DOAR daca product code esteXXXX (chiar nu am tinut minte cifrele). Deci uitati-va acolo si daca nu corespunde lasati-o balta. Varianta ar fi sa luati de la un preten si sa dati delete si instal iar.

5. #1645 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    am bagat un ochi aseara pe PSN store. La US nu sunt skinurile
    �ntre timp au apărut şi pe US (m-am uitat eu �n dimineaţa asta), costă $4.99.

6. #1646 SP
    Member Razielim's Avatar
    Cam as arata Heroes Skin Pack:

Ideea e ca nu stiu cine-i ochelaristu, e super funny, l-am intalnit aseara...........lol
    Attached Images Attached Images 2010-01-28-ps-heroes-dlc.jpg

7. #1647 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Razielim View Post
    Cam as arata Heroes Skin Pack:

Ideea e ca nu stiu cine-i ochelaristu, e super funny, l-am intalnit aseara...........lol

Zeke - Infamous.

8. #1648 SP
    Member griever666's Avatar
    Desi n-am jucat nici unul din cele 3 jocuri, skin-urile arata belea. O sa le folosesc si eu avand in vedere ca sunt silent. Pana acum foloseam numai scheletii...

9. #1649 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Desi n-am jucat nici unul din cele 3 jocuri, skin-urile arata belea. O sa le folosesc si eu avand in vedere ca sunt silent. Pana acum foloseam numai scheletii...
    Daca nu joci titlurile astea (Killzone, Resistance, Infamous), pierzi unele din cele mai bune jocuri de ps3.

10. #1650 SP
    Killzone = FPS
    Resistance = FPS
    Infamous = open world
    ...nu prea pierd nimic

11. #1651 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Killzone = FPS
    Resistance = FPS
    Infamous = open world
    ...nu prea pierd nimic
    Inseamna ca nu-ti plac astea 2 genuri de jocuri (fps si open world). Nici pe pe mine nu ma prea atrag fps-urile decat daca ofera o alta atmosfera, cum sint K2 si R. Daca mai vad un fps in care actiunea pe petrece pe timpul ww2 am o senzatie de voma. lol

12. #1652 SP
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Inseamna ca nu-ti plac astea 2 genuri de jocuri (fps si open world). Nici pe pe mine nu ma prea atrag fps-urile decat daca ofera o alta atmosfera, cum sint K2 si R. Daca mai vad un fps in care actiunea pe petrece pe timpul ww2 am o senzatie de voma. lol
    Exact. Astea doua, intr-adevar sunt un pic deosebite. Generatia asta am jucat un singur fps: Bioshock...bunicel.
    Cred ca o sa termin la un moment dat single player-ul de la astea doua (R si KZ) daca se va ivi o ocazie buna.

13. #1653 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Se baga cineva diseara la un Co-Op ceva?Nu am jucat niciodata si sunt curios cum e .

Id: andreicristian90 US

14. #1654 SP
    Member faxiu's Avatar
    Din ciclul prost sa fii ghinionul meu ca sunt: am dldat skinurile bucuros de pe US. Doar ca geniul din mine a uitat ca U2 e sg. meu joc cumparat din Medial galaxy . Ete ca nu merg skinurile doh!. Asa ca daca mai e vreun incet de reactii ca mine dar a dat jos skinurile de la UK si are joc de US poate facem un share. Mai aveam putin si ma dadeam cu capul de canapea nu atat de cei 5 dolari cat ca deabea asteptam sa va fac un surpiz...Oricum nu s-a putut juca aseara la mine ca imi luam PSN disconnect din 5 in 5. Si pe faza asta am vazut si ceva ce mi-a placut la MW2. M-a scos din PSN, jocul a continuat, s-a terminat frumos si cand s-a revenit in loby mi-a zis gagiul : sign in status changed, returning to main menu. Deci se poate nu? N-ar fi frumos sa fie si U2 la fel? Ca pana acu am cotizat vre-o -200K pe faza asta.

15. #1655 SP
    Senior Member boga's Avatar
    faxiu, esti de coma boss Hai ca poate ai bafta si gasesti pe cineva la un share, eventual mai pui la bataie si un Peggle mic Cat despre PSN, din pacate incepand de sambata a inceput din nou sa dea chix, motiv pentru care io am renuntat de tot ieri la Uncharted si m-am relaxat prin Venezia in AC

andreicristian9, man joaca-l o data ca sa iti satisfaci curiozitatea si dupa aia treci la competitive modes ca n-are rost altfel

16. #1656 SP
    Mda, de ***, toti am avut probleme ieri, se pare ca e de la psn.
    Faxiule, daca faci sharing inseamna ca pui la bataie tot ce ai pe contul ala, corect?
    Vezi ca am tot vazut persoane care si-au luat ban pe faza cu account share, asa ca ai grija, sau macar fa o search pe net si vezi care e situatia inainte sa faci miscarea....

17. #1657 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @boga pai,tocmai ce l-am terminat pe Hard(run 2,urmeaza run 3 Crushing),dar intre timp am jucat putin multyplayer si am facut level 13 e chiar ok(pistole & grenades fav ),dar sunt curios sa vad cum e cu co-op si din pacate nu prea gasesc cu cine sa ma joc.Anyway,pe ce caracter poti sa iei GAU si SAS?Mie imi spune This weapon cannot be bla bla on Nathan Drake.Am incercat cu Flynn/un soldat si nu a vrut.Any ideas?

18. #1658 SP
    Member faxiu's Avatar
    err...mai guru-ilor veterani. Oare se duce pa pustii daca fac cumva switch cu cineva sa-mi deie jocul zona 1 pe jocul meu zona 2? mai raman salvarile? Sau tre sa fac fac iar normal/hard ca sa ajung la crushing? Ca nu cred ca as mai rezista

19. #1659 SP
    Member televizor's Avatar
    Si eu am jocul tot UK. Voi cum va cumparati DLC-urile? Intreb ca tot ce am cumparat pana acum a fost US, cu cardul propriu. Prin robertdinu?

20. #1660 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    err...mai guru-ilor veterani. Oare se duce pa pustii daca fac cumva switch cu cineva sa-mi deie jocul zona 1 pe jocul meu zona 2? mai raman salvarile? Sau tre sa fac fac iar normal/hard ca sa ajung la crushing? Ca nu cred ca as mai rezista
    Ai doua variante:

1. Rejoci jocul, salvarile nu merg de pe zona 2 pe zona 1.
    2. Cumperi un card PSN http://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post256479 si mai ramai cu cash pentru alte sesiuni de shopping.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 125 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks