Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 91 of 125 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1801 SP
    Member griever666's Avatar
    Yuk!
    Nu-mi place ideea. Daca ai pe unul in echipa care nu are DLC-ul joci fara...Eh, macar skinurile or sa mearga oricum.

2. #1802 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Yuk!
    Nu-mi place ideea. Daca ai pe unul in echipa care nu are DLC-ul joci fara...Eh, macar skinurile or sa mearga oricum.
    KICK
    Si serios acum,cine e in party-uri cu noi si nu cumpara DLC?

3. #1803 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    KICK
    Si serios acum,cine e in party-uri cu noi si nu cumpara DLC?
    Faxiu?

4. #1804 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Faxiu?

kick him,kick him
    Serios acu,avem optiunea de a nu juca cu persoanele care nu au DLC,in party ma refer
    Daca nu au 3.99 USD,f..k them

5. #1805 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Este un pret mult prea decent pentru un DLC. Sunt multi alti producatori care ofera dlc-uri poate chiar mai slabe in continut si la preturi mult mai mari. Plus ca au dat si un set de medalii noi. Asta ca sa fie totul si mai dulce

6. #1806 SP
    Member faxiu's Avatar
    facof ardelene. Sa nu uitam ca eu AM si dlcul cu skinurile. Si l-as lua si p-asta de acu fara greatza. Numa ca nu am ce face cu ele pe jocu meu RO....

7. #1807 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    facof ardelene. Sa nu uitam ca eu AM si dlcul cu skinurile. Si l-as lua si p-asta de acu fara greatza. Numa ca nu am ce face cu ele pe jocu meu RO....
    Ghinion tata,ramai cu Muski,MAG-ari amandoi .Dar va primim back oricand,stiti voi

8. #1808 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Oh come on mate, don't be mad Fa ca mine. Vinde jocu pe care-l ai (inca se mai vinde la preturi acceptabile U2 indiferent de zona/varianta) si ia-l din nou zona 1, pentru care ai tu DLC. Nu e un efort financiar exagerat In mod cert jocu asta o sa aiba o viata foarte lunga la capitolu MP, deci io zic ca merita investitia.

PS: Pune-ti si tu un avatar si nu uita ca Ardealu-i fruncea

9. #1809 SP
    Member faxiu's Avatar
    Am gasit alt work-around. Doar ca acu tre sa astept sa ma verifice PayPal la card ca sa-mi ridic limita de tranzactie. Ca a sarit de popou in sus cand a vazut ca iau PSN card de 50 Eur . Si e mult mai OK decat sa alerg dupa oameni sa vand U2 asta sa iau zona 2 and ****. Plus ca trebea delete si instal iar si iar asteptat la update-uri si etc.

10. #1810 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Naughty Dog is moving!

Naughty Dog

11. #1811 SP
    Member muski's Avatar
    Eu am jocul zona1, dar nu stiu unde sa ma uit daca am codul ala care trebuie pt noile harti...? Stie cineva?

12. #1812 SP
    Member justamodel's Avatar
    Wow ce mari is hartile

13. #1813 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Eu am jocul zona1, dar nu stiu unde sa ma uit daca am codul ala care trebuie pt noile harti...? Stie cineva?
    Muski, la zona 1 nu-s probleme ca la zona 2. Daca ai U2 zona 1 iei DLC-urile de pe US Store si merg fara probleme

Intre timp vad ca mi-a dat si alawi mesaj ca la ei sunt disponibile deja noile DLC-uri. Lucky arabs

LE: justamodel, inteleg ca e available si pe UK, dar mie imi trebuie US

14. #1814 SP
    Member justamodel's Avatar
    Pai si eu am DLC de pe UK..

15. #1815 SP
    L-am luat si eu,incredibil
    Dupa Urziceni-Liverpool,long night baby

16. #1816 SP
    Member griever666's Avatar
    Am intrat si eu in noile harti, de unul singur.
    Desi nu pot sa spun daca sunt fun, sau glitchy, sunt o frumusete. Amandoua. Arata belea, mai ales harta cu ploaia...pacat ca dintre toate personajele numai Nat se uda lol

Oricum GG baieti, ma bucur sa va revad, sper sa ne vedem mai des de saptamana viitoare... (daca ne potrivim cu orele)

17. #1817 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Am luat si eu DLC-ul cu noile harti. Daca sunt doritori in seara asta sa capaceasca niste straini pe ranked, va astept.

18. #1818 SP
    Poze cu noile skin-uri
    Attached Images Attached Images 4385200289_b377836c8d.jpg 4385200311_da909d6a39.jpg 4385200385_fb5c8ed718.jpg 4385200757_b2c03bdc38.jpg 4385200795_edd6110224.jpg 4385964620_3e74fac301.jpg

19. #1819 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Am luat si eu DLC-ul cu noile harti. Daca sunt doritori in seara asta sa capaceasca niste straini pe ranked, va astept.
    Toata lumea diseara,inclusiv US guys
    Am reusit sa joc ieri noapte plunder competitive dupa ce am scapat de noobu fara DLC pe Flooded Ruins.Belea,cuferele sunt undeva sus,plin de canale si portite,pfff,greu.La doua echipe echilibrate,cam cine inscrie primu' castiga.Imediat intru sa prind si pe Facility
    TY ND!

20. #1820 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Am reusit sa joc ieri noapte plunder competitive dupa ce am scapat de tovarasul fara DLC
    Fixed

Oricum, dupa cate vad eu, noile medalii se axeaza in principal pe Deathmatch si Elimination, deci probabil ca tre sa ne mai reprofilam si noi de la Plunder

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 125 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks