man eu nu prea mai joc zilele astea... am DJ hero 2 si 1 de batut lol
DAR daca cumva va strangeti si ma vedeti online, dati-mi un invite si intru numaidecat![]()
man eu nu prea mai joc zilele astea... am DJ hero 2 si 1 de batut lol
DAR daca cumva va strangeti si ma vedeti online, dati-mi un invite si intru numaidecat![]()
da-ti add si la mn ca m-am reapucat sa joc de cateva zile si nu prea am cu cine.iar cand e vorba sa joc de unu singur pic numai cu dobitoci in echipa
![]()
mai are careva probleme cu site-ul ND? ca mie imi arata stats-urile aiurea.. ma arata de nivel 42 cel mult si eu sunt 44, plus ca mai sunt si alte lucruri care nu corespund
asta e site-ul de care vorbesc: Game Statistics - Search
m-am gandit ca nu ar fi rau sa scot U2 de la naftalina...Daca are cineva din noua garda nevoie de un "full fledged member of ROTG", add me si vb. prin casca.
PS. tolerez mai greu noul val, ala care nu stie MP U2 original si comentez foarte urat :dl
Parca m-as baga eu faxiule, dar ma tenteaza si Undead Nightmare, iar luna asta am si sesiune deci e camsituatia. O sa ma decid maine ce disc bag. Daca ma gasesti in joc -> invite, daca nu.. te astept la RDR
![]()
Sal all.
Caut si eu pe cineva pt . a face un co-op sau de ce nu sa facem ceva organizat in mai multi .
Specific ca am headset.
Daca vreti dati add la bra1ngr1nd3r (UK) si specificati ca vreti sa jucati Uncharted 2.
Cheers.
Bookmarks