ce tare
10/10....tot gamesradar i-a dat lui MGS4 9...va dati seama cat de EPIC o sa fie jocu asta???
Uncharted 2 FTW![]()
Cam devreme pentru un review, nu credeti ? ... Totusi, greii industriei nu i-au facut unul, adica Gamespot si Gametrailers ... si i-au facut Games Radar ? ... WTF
Tu nu intelegi ceva, si anume ca jocul asta demonstreaza ce se poate obtine prin munca si pasiune. Iar asta pentru unii, inca mai inseamna ceva. Anumiti developeri trebuie sa inteleaga ca succesul produsului lor depinde numai de ei. Lenea, superficialitatea si aroganta, se vor intoarce impotriva lor la un moment dat. Eu zic sa va obisnuiti cu asemenea aprecieri in urmatoarele luni.
btw, MGS4 merita si 10 si GOTY.
ffocus - cu cine vorbesti dude ?
Vedeti, mai oamenilor, ca IGN are un video review la joc. E posibil sa se evapore curand pentru ca atunci cand incerc sa-l postez ca link face trimitere la alt clip. Intrati pe site.
Try from here: http://media.ps3.ign.com/media/142/14225971/vids_1.html
Chiar nu va inteleg pentru ce mai aveti nevoie de review dupa ce ati jucat un asemenea beta (asta pentru cei care au apucat sa il incerce).
Mai aveti dubii ?!![]()
Deci bartoane, pt meciurile de aseara, tot respectu`. Le are omu, nu-i bai.Nici nea geoker nu se lasa mai jos din cate am vazut, trage cot la cot cu barton. In rest, ce sa zic, jocu asta e de-a dreptu demential. Uh, e superb, grafica e nota 10, multiplayeru e nota 12 si co-op e nota 20. Povestea nici nu mai zic, cred ca o sa fie nota 30.
Bookmarks