Cred ca o sa rupa piata la aparitie...
EDGE scans: Uncharted 2: Among Thieves - GamingIndians
Cateva detalii despre joc, asa de inceput de an: Naughty Dog: Uncharted 2 Also Takes Place In War-Torn Tibet, Has New Love Interest
Primu' Uncharted a fost printre cele mai bune first person adventure pe care le-am jucat . Mi s-a parut chiar putin mai reusit decat seria Tomb Raider. Ne punem mari sperante un Uncharted II Among Thieves. Din ce am vazut story-u este la fel de palpitant ca in primu. Nu prea sper la o grafica mult mai buna de la cei de la Naughty Dog
![]()
CVG Interview: Interview: Uncharted 2 - ComputerAndVideoGames.com
Uncharted 2 nu va avea nici o grafica mai tare decat 1-le sau alte jocuri iesite pe PS3. Nu are de unde, forta grafica (maxima) fost atinsa chiar de mult la PS3. Poate ca sa se mai poata stoarce 1 procent sau 3 cu ajutorul procesorului, care intr-adevar e foarte puternic si sa il puna pe el sa munceasca pt. a amai procesa o textura, doua in plus. Dar in ce priveste placa grafica, asta e moarta de mult, nu mai sperati. Daca am inteles bine GPU din PS3 ar echivala cu un 8600 de la nVidia, iar din aceasta placa s-a stors de mult si ultimul poligon, believe me.
Daca tot sunt la capitolul "grfica PS3", eu cred ca daca in 2012 nu vor scoate PS4 nu se va mai uita nici dracu la PS3 dintre cei care sunt inebuniti dupa texturi si detalii grafice. PC-ul deja il macelareste pe partea grafica, dar doar in putine cazuri ne putem exprima atat de transant. Asta e si norocul nostru, ca sa zic asa, developerii nestrofocanduse sa ne 'sparga ochii' cu detalii grafice la fiecare joc, ei mai avand si alta treaba...e de munca frate daca vrei sa vezi si musca cum iti trece pe langa ureche.![]()
cand o sa apara uncharted 2 atunci o sa foloseasca 85% din puterea lui nu 100%, si prea multa grafica strica conteaza story gameplay etc![]()
Era o pare, o singura pare, sorry daca nu corespunde cu a ta.
In alta ordine de idei, in loc sa te umfle asa repede rasul poate aduceai si tu un argument, doua, care sa ma contrazica si sa mai invatam si noi astia "patetici" una alta. Apropo, vezi ca s-ar putea sa nu ai proprietatea termenilor chiar in clar. Sa fi citit si tu un dictionar inainte sa arunci cuvinte p'aici.
PS. Fratilor, e simplu, e vorba de un forum public, adica si "pateticii" au dreptul sa se manifeste prin exprimarea unor opinii... si ce-ar fi forumurile fara noi, nu-i asa?!
Sa dea domnul sa foloseasca Uncharted 30% si Killzone 2 60% din puterea PS3ului,dar nu cred.Astea tin de marketing.Pana la urma mai mult conteaza povestea si gameplayul,cel putin pentru mine.
Bookmarks