Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 125 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast
Results 241 to 260 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #241 SP
    Member drik's Avatar
    In legatura cu filmul Uncharted.. nu sunt sigur... Deja e jocul destul de cinematic si e bine asa cum e ca joc. Filmul o sa para doar in plus si ca o data cu scenariul, ca in cazul altor filme dupa jocuri, apar lucruri comune si lucruri total diferite fata de povestea originala, ceea ce face filmul per total sa para ca un ghimpe in coasta jocului... Poate va iesi un film bun, exista o mica sansa da... ca in cazul Prince of Persia, nu ma indoiesc ca o sa fie peste mediocrul... a se citi sper... dar chiar daca va fi bun tot e chestia ca are multe elemente comune amestecate cu lucruri care pica bine la Hollywood... **** just doesn`t mix that well...

Beta-wise? Infamousul meu nu a continut Beta key asa ca o sa astept sa apara...

2. #242 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    In legatura cu filmul Uncharted.. nu sunt sigur... Deja e jocul destul de cinematic si e bine asa cum e ca joc. Filmul o sa para doar in plus si ca o data cu scenariul, ca in cazul altor filme dupa jocuri, apar lucruri comune si lucruri total diferite fata de povestea originala, ceea ce face filmul per total sa para ca un ghimpe in coasta jocului... Poate va iesi un film bun, exista o mica sansa da... ca in cazul Prince of Persia, nu ma indoiesc ca o sa fie peste mediocrul... a se citi sper... dar chiar daca va fi bun tot e chestia ca are multe elemente comune amestecate cu lucruri care pica bine la Hollywood... **** just doesn`t mix that well...

Beta-wise? Infamousul meu nu a continut Beta key asa ca o sa astept sa apara...
    Stai linistit ca va mai fi un multiplayer demo, probabil un alt beta

3. #243 SP
    E posibil sa apara pe PSP

http://www.screwattack.com/HardNews/063009

4. #244 SP
    Member televizor's Avatar
    Da, o sa mai fie un demo la Uncharted 2 (poate o sa fie si single si multi). Gametrailers o sa baga saptamana asta niste clipuri noi.

5. #245 SP
    is the man! trickz's Avatar

6. #246 SP
    Member drik's Avatar
    pentru cei ce nu au apucat inca sa vada Gametrailers TV saptamana asta e dedicat Uncharted 2: Gametrailers TV with Geoff Keighley@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=52375"@@AMEPARAM@@52375

7. #247 SP
    Manager paul's Avatar
    New screens:
    Attached Images Attached Images uncharted2_1.jpg uncharted2_2.jpg uncharted2_3.jpg uncharted2_4.jpg uncharted2_5.jpg

8. #248 SP
    Member oBL1O's Avatar

Arata fenomenal !

9. #249 SP

10. #250 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Pana apare FF XIII sau GoW3, Uncharted 2 va fi Best Console Graphics pe partea de environment, iluminare & co.

11. #251 SP
    Senior Member Srachi's Avatar

12. #252 SP
    Member oBL1O's Avatar
    L-am postat si eu mai sus...

13. #253 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    L-am postat si eu mai sus...
    Da fratioare, imi cer scuze nu am vazut linkurile.

14. #254 SP
    Member playgame's Avatar
    Hmmm...
    Attached Images Attached Images uncharted2.jpg

15. #255 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Azi am inceput si eu Uncharted (1) si pot sa zic ca e minunat.Deabea astept Uncharted (2).

16. #256 SP
    Manager paul's Avatar

17. #257 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    !!!! Golden Guns !!!!

18. #258 SP
    Member Snoopz's Avatar
    YEEEEE!
    Is coming !!!

19. #259 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu unul am si vb. cu webpredator pentru o bucata exact atunci cand il aduce si voi da oricat pentru armele alea aurii.Sa vina jocul si o editie daca nu limitata macar steelbook

20. #260 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pentru cei care prefera armele aurii, fetele cu accent si Q7 (alb), Sony va traduce jocul in 'Ne-hartuit 2 - Printre dusmani'

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 125 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks