Arata cam urat noul design.
Printable View
Mie imi place. E foarte curat.
http://farm3.static.flickr.com/2457/...fd02d4753e.jpg
Noul design e curat si imi place, dar nu mi-ar place sa am o parte de jocuri cu un design si restul diferite.
Laterala e la fel, deci nu ma intereseaza, o sa arate la fel in raft, ca doar nu le tinem cu coperta fata la vedere.
Exact. Vad ca si marimea carcasei este aceeasi, deci noul design nu o sa deranjeze
Ma intreb cati GB o sa aiba? lol
Tu ai citit macar ce scrie acolo?
Va avea 1.5gb
---------- Post added 13-09-2009 at 08:56 AM ----------
PS3Trophies.org - Uncharted 2: Among Thieves Trophies List
pfff...ce lista hardcore. credeam si eu ca o sa fie mai usoara, dar e mai grea ca la uncharted
Hardcore?
Mie mi se pare ușor, mai ales că nu e nici unul greu pentru multiplayer (cum e la Killzone 2 cu Honor Rank 4).
Iar la Uncharted este unul din cele mai ușoare Platinum.
honor rankul nu e greu, e time consuming doar.
Păi la fel e și cu trofeele de la Uncharted 2.
O să dureze ceva să omori X inamici cu fiecare armă și să cauți toate comorile, dar �n rest nu văd nimic greu. Poate doar să termini jocu pe cea mai grea dificultate.
in plus, trofeele sunt foarte asemanatoare cu cele din prima parte
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Video - Plaza Fly Through@@AMEPARAM@@flashvars='object...flvlowwide.flv&allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@142 25971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@AMEPARA M@@102/1023646@@AMEPARAM@@ucharted2_trl_plazaflythru_9100 9_flvlowwide
IGN Video: Uncharted 2: Among Thieves PlayStation 3 Video - Temple Fly Through@@AMEPARAM@@flashvars='object...flvlowwide.flv&allownetworking=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@142 25971@@AMEPARAM@@ps3movies@@AMEPARAM@@ps3@@AMEPARA M@@102/1023646@@AMEPARAM@@uncharted2_trl_templeflythru_91 109_flvlowwide
---------- Post added 14-09-2009 at 07:50 PM ----------
LIVE MULTIPLAYER STREAM
Justin.tv - Live Streaming Video
N4G.com : PSM3 reviews Uncharted 2 : 21/20
Quote:
"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history."
i will get wet when i play this epic game :))
Inca un review
First UNCHARTED 2: Among Thieves Review — PlayStation: The Official Magazine – PlayStation.Blog
Quote:
Forget game of the year. This is one of the best games of all time
Review-ul se afla in acea revista, lol , nu pe acel blog. Ca deh... trebuie sa-si vanda si ei revista lor exclusiva.