Stiu ca e in revista, dar pe acel blog a fost pusa nota
Printable View
Dude, acea revista se cheama Playstation ... Iar acea "nota" a fost pusa pe blogul Playstation. Totul este oficial Playstation. Ce relevanta are o nota din partea celor care vand jocul ? ... E ca si cum ar face Microsoft un review la HALO si tot ei i-ar da o nota. lol Nu e cam ... irelevant? ...La faza asta Playstation nu a dat deloc dovada de fair-play. Uncharted 2 a avut mai multe promovare si inca are decat oricare alt joc de PS3 vazut de mine pana acum. O gramada de media bagat in el, si tot felul de prezentari, sa nu mai zic canu a lipsit de la nici o expozitie.
LE: Exact cum spuneam. haha
Quote:
lol well it does say PLAYSTATION Magazine on it, so I won't be surprised if there were some bias. Although it makes my eventual purchase of Uncharted 2 an even better one
Quote:
not really any different than OXM giving Halo a perfect score... you buy these "official" magazines, and you sort of expect biased reviews of flagship games, the whole magazine is nothing more than an advertisement anyways...
Si o gluma pe seama lui Batman
http://i32.tinypic.com/foku14.jpg
Uncharted 2: Among Thieves - Chain Reaction gameplay video
---------- Post added 15-09-2009 at 08:47 PM ----------
IGN: Get Your Uncharted 2 UK Beta Key!
Luati cat sunt fierbinti! Utilizabil doar pe cont de UK. Eu deja il downloadez. ;)
Ca de obicei... ReNeGaDe124 si link-urile lui utile :D
Good job mate :yes:
Uhuuu got it! NIIIICE, thanx renegade124.
multumim renegade,comunitatea PS3 fara tine ar fi cam seaca (pentru mine cel putin)
acum 10 min l-am instalat si io si cand i-am dar multiplayer a stat la faza aia cu connecting vro 7min si nu se conecteaza de nici un fel
dupa un restart la consola mi-a mers:D distractie placuta
Ce vroiam sa va intreb asa rapid: dupa ce termin de download-at jocu si il instalez pot sa joc jocul si de pe cont de US? Ii bai daca il rulez asa? Ca nu vreau sa ma trezesc cu un ban sau ceva.
"The UNCHARTED 2: Among Thieves multiplayer beta keys have all been claimed."
Damn I was late... :(
Joc mai bun ca asta nu cred ca o sa se faca prea curand. E DEMENTIAL.
cum too late? eu exact acum am dat join beta si mi-a dat cheie (or fi chei in plus pentru conturile platite? eu am ign insider plus fileplanet si ma asteptam sa primesc macar un mail de la ei sa ma anunte dar vad ca nu am nimic in inbox insa de dat cheie, mi-a dat)
Da. Au mai ramas doar pentru conturi platite. Nici eu nu am mai apucat.
Foarte misto beta-u! Am apucat sa joc putin cu cativa baieti de pe forum si se vede ca e mai bine pus la punct fata de primu.
Pacat ca n-am putut sa stau mai mult in seara asta (:|
pacat:(
Ce face scoala asta din om... sunt rupt de somn de 2 zile lol
Maine dupa 3 poate tragem un coop ;)
Ce fain a fost..Mai vreau..Super joc..Pacat ptr. cine a pierdut beta..
Lucky bastards :|
Am primit cadou un Beta key (multumesc lui h0stile) si am intrat sa vad minunea. Nu pot spune decat wow (nu va ganditi la world of warcraft). Cel putin harta cu zapada, m-a lasat masca. Grafica excelenta, multiplayer foarte reusit si alert, de sunet nu am putut sa ma bucur pentru ca imi dorm fetele.
@ffocus: Daca pe normal este asa greu co-op, cum o fi pe dificultate mai mare? Cred ca ne rup animalele alea gaturile de la primul pas :P
Poze din meciurile de azi:
Part I