Ok.
Daca ar fii sa faceti Preorder, sa beneficiati de Bonus-ul pe care il ofera, La ce magazin ati face preorder, si de ce ai dori acel bonus ? ...
Printable View
Ok.
Daca ar fii sa faceti Preorder, sa beneficiati de Bonus-ul pe care il ofera, La ce magazin ati face preorder, si de ce ai dori acel bonus ? ...
nu beta se termina pe 12.Iar demo apare pe 29 care va avea numia singleplayer(cred).
e si mai bine asa...acum toata lumea se poate bucura de multiplayer.
Deci beta se termina cu 1 zi inainte de lansarea jocului, adica pe 12/10/09?
Uncharted 2: El Reino de los Ladrones - An�lisis PlayStation 3 en MERISTATION
Ce nota...:wall::wall::wall:
IGN tot 9.5 i-a dat, dar meh... toti stim ca ca cei care ii dau nota sub 10 sunt fanboy 360 :))
IGN Advertisement
Adevaru e ca in ziua de azi,nici nu ne mai putem baza pe reviewuri...ori sunt platite ori sunt extrem de subapreciate.
Nu e mai frumos, sa nu te iei dupa review-uri ? ... Astepti tu sa apara jocul frumos, joci demo-ul, pe urma il cumperi daca-ti place. Si gata.
Sa sti ca am jucat multe demo-uri care m-au facut sa cred ca un joc nu merita luat si spre suprinderea mea cand imi pica jocu full de pe undeva ii dadeam o sansa si sa sti ca ma prindea si unele chiar mi-au placut mult. Unul din exemple este Bourne, deci nu todeauna un demo iti poate fi de folos dar nici unele review-uri care depreciaza jocuri fara motive prea bine intemeiate.
Eu nu ma iau dupa review-uri...putea sa primeasca si nota 3 ca eu tot il cumparam.Ma enerveaza faptul ca Uncharted 2 a primit o nota mai mica decat alte jeguri de jocuri
Un alt caz este Folklore sau chiar Too Human,care,dupa parerea mea sunt jocuri ce nu trebuie ratate;multi de aici cred ca nici nu le-au jucat din cauza notelor din reviewuri!dar gata cu offtopicul si sa revenim la GOTY :P lol
PS3center.net - Story: Uncharted 2 demo opens to general public tomorrow
News - Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 2 demo opens to general public tomorrow
Posted on September 28, 2009 by Nick
Just about a month ago, Naughty Dog gave us the low down on their multiplayer demo for Uncharted 2. Consisting of 4 maps, 2 co-op maps, and a whole slew of multiplayer modes, Naughty Dog has given us a big, 1.5GB bite of the full multiplayer portion of the game. However, for the past 2 weeks, the demo has been open exclusively to fans who pre-ordered the game at GameStop.
As of tomorrow, that all changes! The general public is set to join the fray, as the demo is scheduled to go live on PSN tomorrow, September 29.
a aparut demoul?