Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 125 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #2061 SP
    Member griever666's Avatar
    Suuper tari hartile, exact ce lipsea, muzeul si orasul

2. #2062 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    To thank you for your purchase of the single episodes of numbers 2, 3, and 4, please find below a voucher code redeemable on the PlayStation�Network for the entire motion comic series (that's all four episodes including episode 1!), all conveniently packaged in one file to store and keep on your PlayStation�3 system absolutely free. As an added bonus, this same voucher code will also give you access to download two (2) free multiplayer skins of fan-favorite characters introduced in the UNCHARTED: Eye of Indra motion comic series, Rika Raja and Daniel Pinkerton.

3. #2063 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Oh More DLC !

4. #2064 SP
    UPDATE:
    Pretul in Europa:

The �Siege Expansion� pack will be hitting PSN later this month (RRP �5.99 / �4.79)

OUCH! Cam scump!

Update despre Update:
    Shortly prior to the when the Siege Expansion Pack goes on sale, Title Update 1.07 will be released. We�ll provide more info what�s in Title Update 1.07 as we get closer to release. For those of you wondering�this title update won�t make any changes to bring multiplayer back to pre-1.04�but, there are some great updates in that we�re pretty certain you�ll like quite a bit!

FU*K YOU ND!

5. #2065 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Clar ca revenim la Uncharted dupa ce apar hartile si skin-urile noi Siege doesn't sound that great.. but everything else does!

PS: Who the f! is Fasoles ala?

6. #2066 SP
    Fasole e unul cu care am jucat intr-o seara eu cu Cristache si cu Muski, mai pe la inceputuri, inainte sa vii tu. Tipul cred ca e arab, un pustan, asa suna la voce. Frate a cantat tot meciul de Plunder, de ne-a scos din minti. Ziceai ca se roaga...Muski nu stia cum sa dea pe mute atunci, si avea si microfonul dat incet. Imagineaza-ti pe ala cum canta, si incet, asa ca din departare, Muski pe fundal injura.
    Iti dai seama 20 min unul canta in araba, iar celalalt injura cat il tineau plamanii, iar noi radeam de ne curgeau lacrimile de nu mai puteam juca lol

BTW, s-a cam imputit treaba in MP, azi 3 jocuri la rand cate un retard trisa, am dat quit de 3 ori...au gasit o noua metoda sa intre prin ziduri, cred ca din pacate se poate aplica in foarte multe locuri din orice harta...
    Eu nu inteleg o chestie, astia de la ND nu pot face tracking la toti playerii in joc? Iar daca unul sta mai mult de un minut in afara zonei de joc (care cred ca se poate defini suficient de usor) sa-i dea kick si 500k "amenda"?
    Nu stiu frate cum fac ei patch-uri peste patch-uri si jegosii tot prin pereti stau.
    Sau sa faca colision detect pe ziduri si prin interior si prin exterior...ca macar asa nu mai poti impusca pe nimeni cand iesi in afara hartii

7. #2067 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Fasole e unul cu care am jucat intr-o seara eu cu Cristache si cu Muski, mai pe la inceputuri, inainte sa vii tu. Tipul cred ca e arab, un pustan, asa suna, frate a cantat tot meciul de plunder, de ne-a scos din minti. Ziceai ca se roaga...Muski nu stia cum sa dea pe mute atunci, si avea si microfonul dat incet. Imagineaza-ti cum canta ala, si incet, asa ca din departare, Muski pe fundal injura.
    Iti dai seama 20 min unul canta in araba, iar celalalt injura cat il tineau plamanii, iar noi radeam de ne curgeau lacrimile de nu mai puteam juca lol
    Tinerete tinerete...

Suna f bine,si nici pretul nu e mare(20 ron). Ne vedem pe campul de...caterinca baieti!

8. #2068 SP
    Senior Member boga's Avatar
    ND ar trebui sa faca o aroganta virtuala si sa le dea la toti saracii care intra in pereti un suicide death insotit de un mesaj EPIC FAIL Nu mai e nevoie de alte penalizari

9. #2069 SP
    Senior Member Nash's Avatar

10. #2070 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Ieri mi-a sosit cardul de credit international, numai bine o sa pot sa-mi iau si eu in sfarsit DLC-urile.

Al dracu' ND ca au blocat toate MP trophies daca nu ai DLC, de aia nu prea am mai jucat.

11. #2071 SP
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Ieri mi-a sosit cardul de credit international, numai bine o sa pot sa-mi iau si eu in sfarsit DLC-urile.

Al dracu' ND ca au blocat toate MP trophies daca nu ai DLC, de aia nu prea am mai jucat.
    Cardul de credit international? Ce inseamna asta?
    Ca in principiu nu merge daca e pe numele tau/adresa ta.

12. #2072 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Cardul de credit international? Ce inseamna asta?
    Ca in principiu nu merge daca e pe numele tau/adresa ta.
    Nu mai inteleg nimic, unii ba zic ca merge, altii nu. Un prieten bun de-al meu a zis ca nu a avut probleme sa cumpere de pe cont US cu card de credit international. Si cand spun international ma refer la tranzactii.

13. #2073 SP
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Nu mai inteleg nimic, unii ba zic ca merge, altii nu. Un prieten bun de-al meu a zis ca nu a avut probleme sa cumpere de pe cont US cu card de credit international. Si cand spun international ma refer la tranzactii.
    Tot nu inteleg ce e aia international, poate imi dadeai un link ca sa ma lamuresti (presupun ca e un card VISA sau Mastercard). Anyway, problema e urmatoarea: de la un moment dat Sony a restrictionat modalitatile de a cumpara de pe PSN prin urmatorul "feature": acum verifica numele si adresa pe care o bagi la cont daca e aceeasi cu cardul. Daca e, super, merge, daca nu, nu merge.
    Daca ai card pe numele tau atunci ai adresa de Romania, deci trebuie sa faci cont de Romania, deci ciu ciu Playstation Store.
    Prietenul tau probabil ca nu minte, daca el, ca si mine, si-a facut un cont cu orice adresa, a definit un Visa si a platit cu el, ACUM VREO 2-3 ANI atunci ii merge si acum. Chiar daca isi schimba datele cardului. Asa am apucat eu sa-mi fac pe USA.
    Singura ta optiune e sa-ti cumperi PSN Card pentru tara respectiva, folosind acest card VISA/Mastercard. Ex pt UK poti lua de pe Shopto.

14. #2074 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    mai exista si cardurile Visa virtuale, dar intre timp cea mai eleganta optiune, ramane cardurile PSN.

15. #2075 SP
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    mai exista si cardurile Visa virtuale, dar intre timp cea mai eleganta optiune, ramane cardurile PSN.
    Nu mai merg nici alea virtuale.

16. #2076 SP
    Member faxiu's Avatar
    this title update won�t make any changes to bring multiplayer back to pre-1.04
    deci recunosc intr-un fel cretinii ca au cam dat in bara de la 1.04 incoace....Dar tatarii se incapataneaza. Sa vedem ce modificari fac, aia cu dmg mai slab la picioare nu tine sau e prost implementata. Poate o sa faca un spawn bazat pe pozitia echipei sau pe gradul de apropiere fata de inamic. Tot ar fi ceva sa te spawnezi si chiar sa nu traga nimeni deja in tine. (nu ca la mine ar avea efect, eu ma pot spwana si direct in grenada sau sub tanc.)

17. #2077 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    mi se pare mie sau sunt probleme cu spwan-ul de la ultimul update...? Aseara la dm ma trezeam tot timpul cu inamici in spatele meu exact cand imi dadea spwan.....

18. #2078 SP
    lool sunt probleme grave cu respawn-ul! Este incredibil. Pe ditamai hartile sa-mi dai respawn in fata inamicilor! Ca sa nu mai zic ca nu o data caram comoara, iar la 10m de cufar le da respawn la 2 chiar la cufarul meu!
    E incredibil, in fiecare meci mori de 5 ori lejer din cauza respawn-ului. Ziceau acum ceva timp ca l-au "reglat" la cateva harti, l-au reglat de l-au spart!
    Urmatorul update? Cine stie de ce n00b friendly **** o sa mai avem parte...de ex: un lvl 1-30 face double damage catre un lvl 31-60. Sau, n00bs only die twice! Sau n00bs automatically do headshots.
    Ca sa nu mai zic ca sunt doua metode "noi" de a trisa, care merg aproape oriunde: mersul in aer si intratul in pereti din oricie cover care are o parte lipita de perete...

19. #2079 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    mda...vesti bune... Deci nu mi s-a parut aseara...

20. #2080 SP
    Member cristian77's Avatar
    Lasa baieti,o fi mai bine la Uncharted 3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 125 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks