Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 125 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai asteptam sa-si cumpere toata lumea Uncharted 2... si ma gandesc ca de pe 15.11 incolo, daca e totul ok cu multiplayerul (si se repara toate bug-urile), n-ar strica sa facem si un campionat de U2... nu ?

2. #1102 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mai asteptam sa-si cumpere toata lumea Uncharted 2... si ma gandesc ca de pe 15.11 incolo, daca e totul ok cu multiplayerul (si se repara toate bug-urile), n-ar strica sa facem si un campionat de U2... nu ?
    Da, o idee foarte bună.
    La naiba, acum trebuie să mă grăbesc să cumpăr Uncharted-ul.

3. #1103 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Cum sa fie rau?:XE perfect.

4. #1104 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    MonkY mai bine va bazati pe MW2,ca acolo se va vede dif.,cand va aparea ala mai mult ca sigur vor fi doar 3-4 care care vor mai juca jocul asta in MP.

5. #1105 SP
    Member yoyokid's Avatar
    De ce nu s-ar oganiza amandoua?Dar sti...e timp.Ca nu toti o sa-l aiba din prima zi de la lansare.O sa treaca 1-2 luni pana il vor avea mai multi.

6. #1106 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    MonkY mai bine va bazati pe MW2,ca acolo se va vede dif.,cand va aparea ala mai mult ca sigur vor fi doar 3-4 care care vor mai juca jocul asta in MP.
    Lame dude, de ce ai vrea sa impiedici desfasurarea unui concurs de Uncharted? Doar pentru ca nu te-ai obisnuit tu cu jocul?
    Stii ce se spune, practice makes perfect, incearca

7. #1107 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Lame dude, de ce ai vrea sa impiedici desfasurarea unui concurs de Uncharted? Doar pentru ca nu te-ai obisnuit tu cu jocul?
    Stii ce se spune, practice makes perfect, incearca
    Nu e ma problema de contorl ca sa stii ca daca vreau joc mult mai bine,daca nu ma iau cu vb la mic!Dar experienta in U2 se bazeaza pe story si nu pe MP.Numai precizia armelor ma ingrozeste.Sper oricum sa se faca ambele si pt. cei care nu vor cumpara MW2,cum ai zis tu ca vei face.

8. #1108 SP
    Member justamodel's Avatar
    Cum dai taunt?

9. #1109 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Cred ca dupa ce moare "adversarul" apesi 2x X

10. #1110 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Nu vreau sa par rautacios, ci mai degraba realist, dar pana o sa fie pus la punct un campionat Uncharted 2 (gustul amar de la campionatul Killzone 2 inca se simte ), majoritatea vor migra deja catre MW2. Let's face it! cand e vorba de multiplayer, MW2 o sa "absoarba" foarte multi jucatori.

11. #1111 SP
    Member sarpe's Avatar
    am gasit si eu un bug frumoos :d
    3 poze si un filmulet

Attached Images Attached Images dsc04871.jpg dsc04869.jpg dsc04872.jpg

12. #1112 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Cred ca dupa ce moare "adversarul" apesi 2x X
    Nu zici bine. Apesi x cand stai pe loc pentru taunt. In single player sare pe loc daca faci asta, in multiplayer face taunt. Recomand pump

13. #1113 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Quote Originally Posted by sarpe View Post
    am gasit si eu un bug frumoos :d
    3 poze si un filmulet

YouTube - uncharted 2 BUG

Si mie mi s-a intamplat.Da' nu acolo.La Capitolul "Urban Warfare"

14. #1114 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    si se repara toate bug-urile

La ce te referi mai exact?

15. #1115 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Asta ar insemna doua campionate in paralelel, MW2 fiind pe ambele platforme. Pe una singura nu merge. Nu este corect fata de ceilalti. Si asa este unul acum la Fifa doar pe PS3.

16. #1116 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Nu e ma problema de contorl ca sa stii ca daca vreau joc mult mai bine,daca nu ma iau cu vb la mic!Dar experienta in U2 se bazeaza pe story si nu pe MP.Numai precizia armelor ma ingrozeste.Sper oricum sa se faca ambele si pt. cei care nu vor cumpara MW2,cum ai zis tu ca vei face.
    N-am avut niciodata probleme cu precizia

17. #1117 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Pe la ce level mai sunteti?
    De la 40 incolo creste ingrozitor de molcom, turtle style FTW!
    Momentan strang bani pentru stimabilul Genghis Khan...

18. #1118 SP
    Diesel k1du's Avatar
    30

19. #1119 SP
    Member justamodel's Avatar
    Eu am jocu de 3 zile si am zis ca fac multiplayer 2 jocuri sa vad cum e inainte sa ma apuc de poveste. Povestea e inca neatinsa, tot multiplayer joc, e extrem de fun, mai ales vs italieni

20. #1120 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Level 40. Tocmai i-am cumparat pe Genghis Khan si Zoran Lazarevic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 125 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks