Mai asteptam sa-si cumpere toata lumea Uncharted 2... si ma gandesc ca de pe 15.11 incolo, daca e totul ok cu multiplayerul (si se repara toate bug-urile), n-ar strica sa facem si un campionat de U2... nu ?![]()
Mai asteptam sa-si cumpere toata lumea Uncharted 2... si ma gandesc ca de pe 15.11 incolo, daca e totul ok cu multiplayerul (si se repara toate bug-urile), n-ar strica sa facem si un campionat de U2... nu ?![]()
MonkY mai bine va bazati pe MW2,ca acolo se va vede dif.,cand va aparea ala mai mult ca sigur vor fi doar 3-4 care care vor mai juca jocul asta in MP.
De ce nu s-ar oganiza amandoua?Dar sti...e timp.Ca nu toti o sa-l aiba din prima zi de la lansare.O sa treaca 1-2 luni pana il vor avea mai multi.
Nu e ma problema de contorl ca sa stii ca daca vreau joc mult mai bine,daca nu ma iau cu vb la mic!Dar experienta in U2 se bazeaza pe story si nu pe MP.Numai precizia armelor ma ingrozeste.Sper oricum sa se faca ambele si pt. cei care nu vor cumpara MW2,cum ai zis tu ca vei face.
Nu vreau sa par rautacios, ci mai degraba realist, dar pana o sa fie pus la punct un campionat Uncharted 2 (gustul amar de la campionatul Killzone 2 inca se simte), majoritatea vor migra deja catre MW2. Let's face it! cand e vorba de multiplayer, MW2 o sa "absoarba" foarte multi jucatori.
Pe la ce level mai sunteti?
De la 40 incolo creste ingrozitor de molcom, turtle style FTW!
Momentan strang bani pentru stimabilul Genghis Khan...![]()
Eu am jocu de 3 zile si am zis ca fac multiplayer 2 jocuri sa vad cum e inainte sa ma apuc de poveste. Povestea e inca neatinsa, tot multiplayer joc, e extrem de fun, mai ales vs italieni![]()
Bookmarks