Thanks, acum il trag si eu , dureaza vreo 5 minute si abia astept ... mersi inca o data pentru cont ReNeGaDe
Thanks, acum il trag si eu , dureaza vreo 5 minute si abia astept ... mersi inca o data pentru cont ReNeGaDe
iti faci user pe consola cum vrei tu la nume...si dupa ce ai creat unnou user pe consola...pui la signup la psn userul de mai sus si parola
o sa iti mearga
nu icnerca sa pui adresa de mail la userul de pe consola ta...ca nu are nici o treaba
Thx ReNeGaDe124. Excelent demo, pacat de niste buguri ce m-au facut sa-mi resetez consola, gen nu mai ieseau aia multi de pe prima usa.
Oricum e destul de EPIC![]()
Well nu e cel mai recent build asa se mai intampla lucruri din astea... Mie mi s-a blocat fara drept de apel in trecerea de la o parte a nivelului catre alta... ramasese in loading... Chestii la care ma asteptam oricum...
" By definition, I don't think a feature is "official" until it is announced from the products source."
Uita-te la postul meu de mai sus,in spoiler.
ReNeGaDe124 a avut bunavointa de a-l shara cu comunitatea CG.![]()
Am citit pe net ca Gow ultimate edition se va lansa in aprilie si nu in martie ca editia standard.O fi adevarat?
Nu sunt eu, dar va puteti face o idee asupra actiunilor mele in martie 2010:
God of War Spoof
PS: eu voi avea bate in maini!
e bestial clipul!!so where do you want to unleash yourself?
anyway.. parca vad site-uri de "review" ca ii dau minusuri pentru ca nu are co-op.. remember Killzone 2? dar hai sa fim seriosi: Kratos is only one. that's enough.
Bookmarks