Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 106 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2120

Thread: God of War 3

1. #701 SP
    Member Solozaur's Avatar
    OMFGBBQ!!! a trebuit sa-mi schimb chilotii dupa acest demo

Merita jocul asta tot hype-ul ce il are in spate, gow 1 si 2 si cel de pe psp au fost exceptionale iar din acest demoul este clar ca si pe ps3 God of War will be GOD!

2. #702 SP
    Junior Member unbody's Avatar
    am jucat si eu demoul si e super.Renegade,you're the God.ty si la cat mai multe trofee

3. #703 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    renegade ,esti baiat..
    ms fain pt demo !!!
    interesant,si destul de lungut pt un demo,nu ?

4. #704 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    lungutz? mie mi s-a parut a dracu de mic poate si ca e prea demential jocul..si starea de mai vreau..mai vreau era omniprezenta
    parca l-am jucat 2 minute...asa mi s-a parut...grafica...actiunea...pur si simplu SUPERB

5. #705 SP
    Junior Member Spany's Avatar
    acuma downloadez si eu demoul... ms fain ReNeGaDe124... esti cel mai tare... salut si respect!!!

6. #706 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Daca sterg user-ul de pe care am descarcat demo-ul, mai merge sa-l joc dupa aceea ?

7. #707 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Daca sterg user-ul de pe care am descarcat demo-ul, mai merge sa-l joc dupa aceea ?
    Da.

8. #708 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Da.
    Eu zic ca nu .
    Nu stiu cum e cu acest demo, dar de obicei daca stergi userul dupa care ai descarcat un joc/demo, atunci nu o sa iti mai mearga !

9. #709 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Eu zic ca nu .
    Nu stiu cum e cu acest demo, dar de obicei daca stergi userul dupa care ai descarcat un joc/demo, atunci nu o sa iti mai mearga !
    Termina! Nu induce lumea in eroare.

Ii dati download in background de pe userul postat de ReNeGaDe si apoi stergeti userul. Intrati pe al vostru si o sa apara downloading acolo la games, dupa ce termina il instalati si va merge forever.

10. #710 SP
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Eu zic ca nu .
    Pentru orice produs de pe Store care nu necesita activare (nu apare Owner cand dai Information pe el) nu este nevoie ca account-ul de pe care a fost downloadat sa ramana in consola.

11. #711 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    schimba careva parola ????
    ca il vrea si un prieten de-al meu

offffffffffff

12. #712 SP
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    schimba careva parola ????
    ca il vrea si un prieten de-al meu

offffffffffff
    Contul este up and running. Nu a fost modificata parola. Tocmai am verificat.

13. #713 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Thx a lot ReNeGaDe!!!

14. #714 SP
    Member psycho-07's Avatar
    cine imi poate da si mie god of war 3 ?

15. #715 SP
    Diesel k1du's Avatar
    thx Renegade !! scurt demo dar bestial

16. #716 SP
    Member maweryck's Avatar
    Multumesc renegade .Contul merge in continuare

17. #717 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    cine imi poate da si mie god of war 3 ?
    Tu citesti posturile din topicul asta inainte sa intrebi ceva?

18. #718 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Am facut rost de un cod pentru demo de pe Amazon de la pre-order si am creat un cont separat unde i-am dat redeem pentru a putea fi jucat de toata lumea.

Cei care vor sa il downloadeze au mai jos datele contului (click on spoiler):

De asemenea, o sa fac apel la bunul vostru simt si o sa va rog sa nu modificati aceste date pentru a avea toti acces la demo.

Enjoy!
    Cred ca va trebui sa punem contul pe fiecare pagina,pentru 2-3 zile,sa il ia toti

19. #719 SP
    Member unlike's Avatar
    Salut, si mersi mult de initiativa pentru demo .. insa ma poate ajuta cineva,nu stiu exact cum sa scot demoul .. am facut un user nou, am bagat contul psn si apoi ? am intrat in Store dar nu am gasit demoul ..
    Mersi mult .

20. #720 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Cand intri pe Store cauta sus de tot prin partea dreapta "View Downloads". Intri acolo si o sa il gasesti in lista de content .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 106 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 ... LastLast