OMFGBBQ!!! a trebuit sa-mi schimb chilotii dupa acest demo
Merita jocul asta tot hype-ul ce il are in spate, gow 1 si 2 si cel de pe psp au fost exceptionale iar din acest demoul este clar ca si pe ps3 God of War will be GOD!
OMFGBBQ!!! a trebuit sa-mi schimb chilotii dupa acest demo
Merita jocul asta tot hype-ul ce il are in spate, gow 1 si 2 si cel de pe psp au fost exceptionale iar din acest demoul este clar ca si pe ps3 God of War will be GOD!
am jucat si eu demoul si e super.Renegade,you're the God.ty si la cat mai multe trofee![]()
renegade ,esti baiat..
ms fain pt demo !!!
interesant,si destul de lungut pt un demo,nu ?
lungutz? mie mi s-a parut a dracu de micpoate si ca e prea demential jocul..si starea de mai vreau..mai vreau era omniprezenta
parca l-am jucat 2 minute...asa mi s-a parut...grafica...actiunea...pur si simplu SUPERB
acuma downloadez si eu demoul... ms fain ReNeGaDe124... esti cel mai tare... salut si respect!!!
Salut, si mersi mult de initiativa pentru demo .. insa ma poate ajuta cineva,nu stiu exact cum sa scot demoul.. am facut un user nou, am bagat contul psn si apoi ? am intrat in Store dar nu am gasit demoul ..
Mersi mult.
Cand intri pe Store cauta sus de tot prin partea dreapta "View Downloads". Intri acolo si o sa il gasesti in lista de content.
Bookmarks