nu vreau sa fiu rau....dar ai fost foarte slab la faza asta....oricum eu cum sunt un baiat de treaba, te iert...in rest ce sa zic....sanatate si numa bine
Sunt la regim si ma bucur ca se observa diferenta. (Sa inteleg ca nuai observatstii bariera dintre gluma si jignire?)
vreti sa nu mai umblati cu aberatii din astea?de cate ori sa va spun,daca ati fii voi in locul celor de la Santa Monica,chiar l-ati adauga pe Dumnezeu,Iisus sau pe Satana sau nu stiu ce dr... ati mai spus acolo cu iepurasu de paste,seria s-ar duce de rapa si ati pierde si bani,jocul acela imaginat de voi e mai penibil si decat Dante Inferno creat de EA
astea nu au ce cauta in jocurile GOW,GOW a fost destinat si va fi destinat numai mitologiei grecesti,iar Kratos isi are loc numai acolo,ca ce dr...,s-a nascut in Sparta,ce legatura are mitologia greaca cu crestinismul
crestinismul este doar o ramura desprinsa din copacul iudaismului(acuma nu ma faceti ca sunt evreu),dar am dreptate,
nu e o ramura a mitologiilor,sunt elemente crestine ca cei 3 magi cu steaua din GOW 2 sau haosul primordial cu lumina ce straluceste de la sfarsitul jocului(scz pt spoiler),dar alea sunt doar strategii de marketing
daca vreti alte mitologii,jucati Dante Inferno,Prince of Persia si cat de curand,Assassin: Path of Luxor(cred ca stiti despre ce personaj vorbesc)
dar nu-l veti vedea pe Kratos in mitologia egipteana sau nordica,ce sa caute el acolo?el abia mai apare saracu de el in jocul GOW Spartan Stand Tall,care va fi lansat in martie 2011 ca prequel,pe PSP,dupa aia ce sequel sa mai apara dupa ce a fost in GOW 3,gata,el s-a pensionat,nu intru in detalii ca le stric surpiza celor care inca mai joaca GOW 3
@Laurentiu:ba stiu laurentiu....inca prea bine stai linistit....infine...ziceam si eu
@Kratos God:esti cam pastilat....ia o gura de aer frumosule oke?
Baieti, ce cred ca incearca sa ne spuna Kratos God aici e ca... vrea sa facem o petitie pentru Santa Monica ca sa-l bage pe Kratos prin Egipt, si intr-un joc cu mitologia nordica. Eventual intr-un crossover cu Dante's Inferno. Nu-i asa ? Asta vrei, nu ?Hai ca se poate. Mai baga si un costum bonus cu iepurasul de Pasti. Hehe. "FEAR THE WRATH OF OLYMPAWS".
A, si daca tot stii ce ne rezerva viitorul de ai vazut ce e cu Spartans Stand Tall, spune-mi si mie numerele de saptamana viitoare la Loto, ce se mai intampla prin 2012 si cati copii voi avea ?
Mersi !
Oau!!! Am pus si eu mana pe el aseara,am jucat vreo 2-3 ore,super tare jocul.Asta e genul de joc care il arati la oricine iti vine in casa.(PUNCT!!)
Acuma sunt la servici si numai la joc ma gandesclol,nu pot sa fac nimic,debea astept sa treaca ziua ca sa merg acasa sa continui de unde am ramas![]()
L-am terminat si eu ieri dintr-un run... nu a durat atat de mult. Per total sunt inca impartit, probabil din cauza asteptarilor mari pe care le-am avut ultimele luni. Ce mi-a ramas in cap a fost dezechilibrul puzzle/platform/combat, puzzleurile extrem de usoare si povestea. Povestea are sens si e decenta, dar duce catre o simetrie nereusita cu inceputul trilogiei, asta dupa ce isi revine excelent chiar inainte de final... De asemenea nimic special sau surprinzator, vorbind de o poveste legata de Cutia Pandorei.
De acord cu superman90. Eu am salvat o singura data in tot playthrough-ul si mi-a placut mult prima lupta cu Zeus. As fi vrut sa o repet dar na, no chapter select.
All in all... friggin loved it, mai ales penultima parte...
Asa pt viitor, are rost sa-mi iau varianta Zone 1? (pot cumpara de pe psn us, uk nu) in ideea in care va aparea ceva dlc sau nu va aparea nimic?
Stiu dar imi e mult mai comod sa iau eu ca am card compatibil pt psn us. Vroiam sa stiu daca e cumva vre-un dlc programat sa apara in viitor pt gow3? Si sa schimb jocul doar pt zona nu-i prea ok.
Ce urat e trofeul cu 1000-hit combo, am prins un bug si am ajuns pana la ~700 si si-a revenit Minotaurul si mi-a tras una, pana sa il lovesc iar s-au dus toate![]()
Bookmarks