Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 106 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1521 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    eu m-as simti implinit intr-un fel sa ma bat cu DumnezEu si Isus Cristos...era chiar fain daca ii implementau si pe dansii...dar nu in story ci in ultimele 2 challenge-uri of olympus
    Sau pe iepurasul de Paste, ca tot se apropie, poate chiar si pe Mos Craciun sau clovnul de la McDonalds

2. #1522 SP
    Member LeGenD's Avatar
    nu vreau sa fiu rau....dar ai fost foarte slab la faza asta....oricum eu cum sunt un baiat de treaba, te iert...in rest ce sa zic....sanatate si numa bine

3. #1523 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Sunt la regim si ma bucur ca se observa diferenta. (Sa inteleg ca nu ai observat stii bariera dintre gluma si jignire?)

4. #1524 SP
    Banned Kratos God's Avatar
    vreti sa nu mai umblati cu aberatii din astea?de cate ori sa va spun,daca ati fii voi in locul celor de la Santa Monica,chiar l-ati adauga pe Dumnezeu,Iisus sau pe Satana sau nu stiu ce dr... ati mai spus acolo cu iepurasu de paste ,seria s-ar duce de rapa si ati pierde si bani,jocul acela imaginat de voi e mai penibil si decat Dante Inferno creat de EA

astea nu au ce cauta in jocurile GOW,GOW a fost destinat si va fi destinat numai mitologiei grecesti,iar Kratos isi are loc numai acolo,ca ce dr...,s-a nascut in Sparta,ce legatura are mitologia greaca cu crestinismul
    crestinismul este doar o ramura desprinsa din copacul iudaismului(acuma nu ma faceti ca sunt evreu),dar am dreptate,
    nu e o ramura a mitologiilor,sunt elemente crestine ca cei 3 magi cu steaua din GOW 2 sau haosul primordial cu lumina ce straluceste de la sfarsitul jocului(scz pt spoiler),dar alea sunt doar strategii de marketing

daca vreti alte mitologii,jucati Dante Inferno,Prince of Persia si cat de curand,Assassin: Path of Luxor(cred ca stiti despre ce personaj vorbesc)
    dar nu-l veti vedea pe Kratos in mitologia egipteana sau nordica,ce sa caute el acolo?el abia mai apare saracu de el in jocul GOW Spartan Stand Tall,care va fi lansat in martie 2011 ca prequel,pe PSP,dupa aia ce sequel sa mai apara dupa ce a fost in GOW 3,gata,el s-a pensionat,nu intru in detalii ca le stric surpiza celor care inca mai joaca GOW 3

5. #1525 SP
    Member LeGenD's Avatar
    @Laurentiu:ba stiu laurentiu....inca prea bine stai linistit....infine...ziceam si eu
    @Kratos God:esti cam pastilat....ia o gura de aer frumosule oke?

6. #1526 SP
    Member drik's Avatar
    Kratos God e varianta Reloaded a userului God of War 3...

7. #1527 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Chiar el e!!!

8. #1528 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos God View Post
    vreti sa nu mai umblati cu aberatii din astea?de cate ori sa va spun,daca ati fii voi in locul celor de la Santa Monica,chiar l-ati adauga pe Dumnezeu,Iisus sau pe Satana sau nu stiu ce dr... ati mai spus acolo cu iepurasu de paste ,seria s-ar duce de rapa si ati pierde si bani,jocul acela imaginat de voi e mai penibil si decat Dante Inferno creat de EA

astea nu au ce cauta in jocurile GOW,GOW a fost destinat si va fi destinat numai mitologiei grecesti,iar Kratos isi are loc numai acolo,ca ce dr...,s-a nascut in Sparta,ce legatura are mitologia greaca cu crestinismul
    crestinismul este doar o ramura desprinsa din copacul iudaismului(acuma nu ma faceti ca sunt evreu),dar am dreptate,
    nu e o ramura a mitologiilor,sunt elemente crestine ca cei 3 magi cu steaua din GOW 2 sau haosul primordial cu lumina ce straluceste de la sfarsitul jocului(scz pt spoiler),dar alea sunt doar strategii de marketing

daca vreti alte mitologii,jucati Dante Inferno,Prince of Persia si cat de curand,Assassin: Path of Luxor(cred ca stiti despre ce personaj vorbesc)
    dar nu-l veti vedea pe Kratos in mitologia egipteana sau nordica,ce sa caute el acolo?el abia mai apare saracu de el in jocul GOW Spartan Stand Tall,care va fi lansat in martie 2011 ca prequel,pe PSP,dupa aia ce sequel sa mai apara dupa ce a fost in GOW 3,gata,el s-a pensionat,nu intru in detalii ca le stric surpiza celor care inca mai joaca GOW 3
    Baieti, ce cred ca incearca sa ne spuna Kratos God aici e ca... vrea sa facem o petitie pentru Santa Monica ca sa-l bage pe Kratos prin Egipt, si intr-un joc cu mitologia nordica. Eventual intr-un crossover cu Dante's Inferno. Nu-i asa ? Asta vrei, nu ? Hai ca se poate. Mai baga si un costum bonus cu iepurasul de Pasti. Hehe. "FEAR THE WRATH OF OLYMPAWS".

A, si daca tot stii ce ne rezerva viitorul de ai vazut ce e cu Spartans Stand Tall, spune-mi si mie numerele de saptamana viitoare la Loto, ce se mai intampla prin 2012 si cati copii voi avea ?

Mersi !

9. #1529 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos God View Post

ratat, nu mai posta decat sa postezi si sa spui dup-aia scuze de spoiler!!!!!!!!!

10. #1530 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Oau!!! Am pus si eu mana pe el aseara,am jucat vreo 2-3 ore,super tare jocul.Asta e genul de joc care il arati la oricine iti vine in casa.(PUNCT!!)
    Acuma sunt la servici si numai la joc ma gandesclol,nu pot sa fac nimic,debea astept sa treaca ziua ca sa merg acasa sa continui de unde am ramas

11. #1531 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Asta e genul de joc care il arati la oricine iti vine in casa.(PUNCT!!)
    Da, daca ar avea sistem de salvari pe zone, nu una care se tot suprascrie (da, stiu poti salva separat, dar nu-i aceeasi chestie cu salvarile pe stil modern, in care ai nivelurile deblocate separat dupa ce le-ai facut). Momentan, alta nemultumire nu am cu jocul

12. #1532 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Da, daca ar avea sistem de salvari pe zone, nu una care se tot suprascrie (da, stiu poti salva separat, dar nu-i aceeasi chestie cu salvarile pe stil modern, in care ai nivelurile deblocate separat dupa ce le-ai facut). Momentan, alta nemultumire nu am cu jocul

Poti avea save separat cu fiecare capitol al jocului. Nu iti inteleg nemultumirea.

13. #1533 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Decat sa am X salvari, nu era mai usor sa fie direct in joc un meniu pentru asa ceva?

14. #1534 SP
    Member drik's Avatar
    L-am terminat si eu ieri dintr-un run... nu a durat atat de mult. Per total sunt inca impartit, probabil din cauza asteptarilor mari pe care le-am avut ultimele luni. Ce mi-a ramas in cap a fost dezechilibrul puzzle/platform/combat, puzzleurile extrem de usoare si povestea. Povestea are sens si e decenta, dar duce catre o simetrie nereusita cu inceputul trilogiei, asta dupa ce isi revine excelent chiar inainte de final... De asemenea nimic special sau surprinzator, vorbind de o poveste legata de Cutia Pandorei.

De acord cu superman90. Eu am salvat o singura data in tot playthrough-ul si mi-a placut mult prima lupta cu Zeus. As fi vrut sa o repet dar na, no chapter select.

All in all... friggin loved it, mai ales penultima parte...

15. #1535 SP
    Member richardm27's Avatar
    ....asteptam review atunci !

16. #1536 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: God of War 3

Asa pt viitor, are rost sa-mi iau varianta Zone 1? (pot cumpara de pe psn us, uk nu) in ideea in care va aparea ceva dlc sau nu va aparea nimic?

17. #1537 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pai poti lua dlc pentru orice zona. Carduri prepaid la Alex si nu numai.

18. #1538 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: God of War 3

Stiu dar imi e mult mai comod sa iau eu ca am card compatibil pt psn us. Vroiam sa stiu daca e cumva vre-un dlc programat sa apara in viitor pt gow3? Si sa schimb jocul doar pt zona nu-i prea ok.

19. #1539 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ce urat e trofeul cu 1000-hit combo, am prins un bug si am ajuns pana la ~700 si si-a revenit Minotaurul si mi-a tras una, pana sa il lovesc iar s-au dus toate

20. #1540 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Ce urat e trofeul cu 1000-hit combo, am prins un bug si am ajuns pana la ~700 si si-a revenit Minotaurul si mi-a tras una, pana sa il lovesc iar s-au dus toate
    Adica minotaurul trebuie sa stea nemiscat la comboul tau?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 106 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 ... LastLast