Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 76 of 106 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1501 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Rasko vezi ca-ti fura unul tabloul de la licitatii

2. #1502 SP
    Banned Kratos God's Avatar
    ar fi chiar penibil ca Kratos sa ajunga sa se lupte cu Dumnezeu si cu Iisus,sa-l lasam mai bine pe Dante sa faca asta,dupa ce la ucis pe
    pe care Kratos il rupea in doua cu mainile goale,nu cu o secure de la Grimm ripper

Kratos isi are locul numai in mitologia greaca!

Si totusi,credeti ca Kratos a omoat tot ce trebuia?Nu mai lipsea cineva ca :

3. #1503 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos God View Post
    ar fi chiar penibil ca Kratos sa ajunga sa se lupte cu Dumnezeu si cu Iisus,sa-l lasam mai bine pe Dante sa faca asta,dupa ce la ucis pe
    pe care Kratos il rupea in doua cu mainile goale,nu cu o secure de la Grimm ripper

Si totusi,credeti ca Kratos a omoat tot ce trebuia?Nu mai lipsea cineva ca :

4. #1504 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    frumos

5. #1505 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    poate nu are omu bani de gow collection...

uite aici pentru cine doreste povestea din primele doua:

SPOILERS pt GOW 1 si 2
    IGN Video: God of War Collection PlayStation 3 Video - God of War in Five Minutes

Vad mai multe scene din Chains of Olympus decat din GOW 1&2

6. #1506 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    nu vezi bine dane, m-am uitat si eu acum ft putin arata din gow-ul de psp care e primul din serie se pare

7. #1507 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

epic,pe langa asta,au avut loc si acele urgii grecesti dupa moartea fiecarui zeu

trebuia sa apara si Artemis,ca doar era o zeita razboinica,zeita lunii si a vanatorii,aparuse in GOW 1 daca murea,ar fi avut loc migratii,Luna s-ar fi intunecat,despaduriri in masa,moartea animalelor
    daca murea Apollo,ar fi avut cam aceeasi soarta ca Helios,dar el apare ca costum bonus a lui Kratos
    daca murea Demetra(si dupa cum am citit in Legendele Olipmupui cand Persefona fusese rapita),avea loc o seceta si foamete mare
    daca murea Dionisos,zeul vinului si al betiei,ce credeti ca se intampla?

8. #1508 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Cred ca esti putin cam obsedat.

9. #1509 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Cred ca esti putin cam obsedat.
    da da,recunosc,sunt posedat,nu obsedat,posedat de GOW rulez:

10. #1510 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Jocul e pur si simplu mind-blowing,si acuma sunt uimit cat de epic poate sa fie jocul.M-am uitat la ultimul save si imi zice ca am doar 3 ore si 15 minute si pot jura ca am stat vreo 6-7 ore ciudat a trecut timpul repede oricum un joc incredibil, maine il termin si ce pot sa mai zic GOTY 2010

11. #1511 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jucat cred ca 9-10 ore si cred ca sunt destul de departe de final. Imi place ca au rezolvat problemele din demo, nu am mai observat niciun frame drop si arata ceva mai bine.

12. #1512 SP
    Member Geonebun's Avatar

13. #1513 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Nu stii sa pui spoiler sau cum?Trebuie sa stau cu mana la ochi?

14. #1514 SP
    Member richardm27's Avatar
    Bine macar ca ai inceput cu "spoiler". Ma JUR ca nu mai poposesc pe threadul asta pana ce nu termin jocul.....cand o sosi !

15. #1515 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Dar nu e spoiler .... era o caterinca dar in fine.

16. #1516 SP
    sa nu mai punem taguri cu spoiler la caterinci de acum incolo
    spoiler e spoiler,adica spui despre lupta cu un boss,detalii despre continutul jocului ori despre sfarsitul acestuia
    dar caterinca nu are treaba cu asta

17. #1517 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos God View Post
    da da,recunosc,sunt posedat,nu obsedat,posedat de GOW rulez:
    Esti posedat de GoW? Damn, that must hurt like hell . Oricum, fiecare cu treaba lui, don't ask don't tell, etc .

On-topic: intr-adevar, plin de superlative la adresa jocului. Sunt inca in early stages (sper), dar este superb, nu am nimic de reprosat.

18. #1518 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cafea am, de mancat am mancat, mai trebuie sa termin de invatat la bio si pot linistit sa ma bucur de-o noapte "sangeroasa" . ieri nu am avut timp nici sa bag discul in consola.

19. #1519 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Doamneeee abea astept sa-l iau. Il termin pe tot intr-un singur run, asta v-o promit.

Fac live feed si strang fonduri pentru CG. lol

20. #1520 SP
    Member LeGenD's Avatar
    eu m-as simti implinit intr-un fel sa ma bat cu DumnezEu si Isus Cristos...era chiar fain daca ii implementau si pe dansii...dar nu in story ci in ultimele 2 challenge-uri of olympus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 106 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast