Rasko vezi ca-ti fura unul tabloul de la licitatii![]()
ar fi chiar penibil ca Kratos sa ajunga sa se lupte cu Dumnezeu si cu Iisus,sa-l lasam mai bine pe Dante sa faca asta,dupa ce la ucis pepe care Kratos il rupea in doua cu mainile goale,nu cu o secure de la Grimm ripper
Kratos isi are locul numai in mitologia greaca!
Si totusi,credeti ca Kratos a omoat tot ce trebuia?Nu mai lipsea cineva ca :
nu vezi bine dane, m-am uitat si eu acum ft putin arata din gow-ul de psp care e primul din serie se pare
epic,pe langa asta,au avut loc si acele urgii grecesti dupa moartea fiecarui zeu
trebuia sa apara si Artemis,ca doar era o zeita razboinica,zeita lunii si a vanatorii,aparuse in GOW 1 daca murea,ar fi avut loc migratii,Luna s-ar fi intunecat,despaduriri in masa,moartea animalelor
daca murea Apollo,ar fi avut cam aceeasi soarta ca Helios,dar el apare ca costum bonus a lui Kratos
daca murea Demetra(si dupa cum am citit in Legendele Olipmupui cand Persefona fusese rapita),avea loc o seceta si foamete mare
daca murea Dionisos,zeul vinului si al betiei,ce credeti ca se intampla?
Jocul e pur si simplu mind-blowing,si acuma sunt uimit cat de epic poate sa fie jocul.M-am uitat la ultimul save si imi zice ca am doar 3 ore si 15 minute si pot jura ca am stat vreo 6-7 ore ciudata trecut timpul repede oricum un joc incredibil, maine il termin si ce pot sa mai zic GOTY 2010
Am jucat cred ca 9-10 ore si cred ca sunt destul de departe de final. Imi place ca au rezolvat problemele din demo, nu am mai observat niciun frame drop si arata ceva mai bine.
Bine macar ca ai inceput cu "spoiler". Ma JUR ca nu mai poposesc pe threadul asta pana ce nu termin jocul.....cand o sosi !![]()
sa nu mai punem taguri cu spoiler la caterinci de acum incolo
spoiler e spoiler,adica spui despre lupta cu un boss,detalii despre continutul jocului ori despre sfarsitul acestuia
dar caterinca nu are treaba cu asta
cafea am, de mancat am mancat, mai trebuie sa termin de invatat la bio si pot linistit sa ma bucur de-o noapte "sangeroasa". ieri nu am avut timp nici sa bag discul in consola
.
Doamneeee abea astept sa-l iau. Il termin pe tot intr-un singur run, asta v-o promit.![]()
Fac live feed si strang fonduri pentru CG. lol
eu m-as simti implinit intr-un fel sa ma bat cu DumnezEu si Isus Cristos...era chiar fain daca ii implementau si pe dansii...dar nu in story ci in ultimele 2 challenge-uri of olympus
Bookmarks