Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 106 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1741 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ei considera SW:TFU o revolutie in materie de grafica pe consola, deci...
    Marimea titanilor nu da decat scala epica a jocului. E incredibil sa vezi lupta dintre un titan si un zeu sau ascensiunea unui titan pe muntele Olimp, mai ales daca esti aproape de el.

2. #1742 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Oare or fi jucat GoW 3 de spun astfel de vorbe ? Probabil au vazut walkthrough-uri pe YouTube si au citit/s-au inspirat din alte review-uri. Si probabil walkthrough-ul nu l-au vazut in totalitate .

3. #1743 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

4. #1744 SP
    Era un preview care, din ce stiu eu, se alcatuieste pe baza spuselor producatorilor sau pe baza unui demo.

5. #1745 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Asta au scris in preview, preview in care s-au apucat sa povesteasca cele 2 jocuri , asa ca nu are rost sa le joci, mai bine ti le povestesc ei . Sau la alternativa la Darksiders au dat God of War 2 , si la sfarsit au zis ca mai bine asteptam GoW3 , sa nu mai jucam pe 2 .
    Vreau sa vad review-ul la GoW 3 , oare acolo ce prostii au mai zis ?

6. #1746 SP
    Member televizor's Avatar
    Da frate, puneti aici niste review scans la GoW3 din Level, chiar sunt curios ce mai scriu de 10 ani de cand n-am mai citit.

7. #1747 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Asta au scris in preview, preview in care s-au apucat sa povesteasca cele 2 jocuri , asa ca nu are rost sa le joci, mai bine ti le povestesc ei . Sau la alternativa la Darksiders au dat God of War 2 , si la sfarsit au zis ca mai bine asteptam GoW3 , sa nu mai jucam pe 2 .
    Vreau sa vad review-ul la GoW 3 , oare acolo ce prostii au mai zis ?
    Cred ca ai inteles cateva lucruri gresit. In primul rand e aproape imposibil sa scrii despre povestea GoW 3 fara sa spui nimic despre primele 2. In al doilea rand alternativa la Darksiders era GoW 2 pe care era recomandat sa-l rejoci, iar in acest caz mai bine astepti GoW 3.

8. #1748 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Poate ma ajuta si pe mine cineva.

Am doua coduri Redeem pentru GOW 3, din pachetul Ultimate. Si cand incerc sa dau redeem imi spune "This content cannot be accessed on your account"

Jocul este US, contul este US.

9. #1749 SP
    Member drik's Avatar
    Incearca cu proxy, cele 2 bucati de content sunt probabil OST si documentarul. Scrie pe foicica aia ca sunt doar pt locuitorii US. Am vrut sa incerc azi cu cateva proxy dar am examen maine si incerc sa stau departe de PS3... Daca dai de un proxy care merge do tell...

10. #1750 SP
    Junior Member Hrdcore's Avatar
    eu am ajuns acolo cand te arunci de pe labirinth si pici si vine un fel de tigru cu trei capete si daca ii rupi un capat apare o capra si daca i-l rupi si pe al doilea mai apar 2 capre , joc pe titan si nu reusesc sa trec ( nu stiu cum se numesc chestile alea dar le zic capre pentru ca arata asa )

11. #1751 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Hrdcore View Post
    eu am ajuns acolo cand te arunci de pe labirinth si pici si vine un fel de tigru cu trei capete si daca ii rupi un capat apare o capra si daca i-l rupi si pe al doilea mai apar 2 capre , joc pe titan si nu reusesc sa trec ( nu stiu cum se numesc chestile alea dar le zic capre pentru ca arata asa )
    Uita-te in spate si in stanga tigrului tricefal, ai sa vezi ca apar la un moment dat trei iezi. Trebuie sa-i omori repede, dupa aceea iti apare un cut scene cu un drob (pare sa fie de sare), agatat de un lant. Trebuie sa-l tai, face o groapa in podea, caprele cad acolo (intr-un fel de oala cu sarmale, parca) si mor.

12. #1752 SP
    ms de raspuns @sublimingsun dar eu prefer friptura nu sarmalele

13. #1753 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    Uita-te in spate si in stanga tigrului tricefal, ai sa vezi ca apar la un moment dat trei iezi. Trebuie sa-i omori repede, dupa aceea iti apare un cut scene cu un drob (pare sa fie de sare), agatat de un lant. Trebuie sa-l tai, face o groapa in podea, caprele cad acolo (intr-un fel de oala cu sarmale, parca) si mor.
    Stiu ca nu-i frumos dar moooooooooor de ras !!!!!!!!!!!!
    Hrdcore cauta cateva pagini mai in spate si ai sa gasesti "caprele".

14. #1754 SP
    Member tsuby's Avatar
    Tocmai am auzit pe Discovery povestea prin care a aparut minotaurul. Reactia mea: "Sick,dude ". Poseidon is a crazy bi@tch.
    Stiu ca e oarecum offtopic,dar are legatura cu zeii and stuff.

15. #1755 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    un fel de tigru cu trei capete
    Frate, tu n-ai auzit pana acum de Cerberus? Pe ce lume traiesti?

16. #1756 SP
    Ascultati, eu joc doar de placere si nu am de gand sa le invat numele la toate chestiile alea , presupun ca acele capre se numesc satyr sau cv de genu , deci ma puteti ajuta sau nu?

17. #1757 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ascultati, eu joc doar de placere si nu am de gand sa le invat numele la toate chestiile alea , presupun ca acele capre se numesc satyr sau cv de genu , deci ma puteti ajuta sau nu?
    sper sa te ajute. IMO e cea mai grea batalie din joc

18. #1758 SP
    Member Cata25's Avatar
    C�t m-am chinuit la faza asta
    Mai ales că am �nceput direct pe Titan, că nu aveam Rage of Sparta și că aveam maxim 2 upgrade-uri la magie și viață

19. #1759 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Nu merge terminat pe Titan, cu "Cheats" ? ... Si sa-ti dea acel trofeu.

20. #1760 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu cred, scrie că activ�nd obiectele respective blochezi trofeele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 106 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 ... LastLast