Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 106 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1941 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Exact ! La fel ca in celelalte, abia cand joci pe Very Hard simti cu adevarat ce au facut developerii in God of War, the way it was meant to be played. si nu, nu mai e un joc "scurt" deloc .
    Stai sa vezi mai tarziu....

2. #1942 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Vai de curul lui va fi cand va ajunge la Pandora's Labyrinth,sau Cerberus the three headed dog.Eu m-am chinuit 2 seri ca sa-l fac pe hard,nici nu vreau sa ma gansec cum e pe chaos

3. #1943 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    i'm ready for everything stiu ce ma asteapta, trust me

4. #1944 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Hai Enthroll ca daca am trecut amandoi de Hades se poate. I can feel it!!!! Nu ma intarata ca imi vine sa ma apuc iar ACUM!! lol

5. #1945 SP
    Astea da cuvinte de incurajare !! Thank you, I'm not alone in hell !!! lol
    Of course we can do it ! it's just a matter of time, si ai zis bine: Hades e un test: Observe, Adapt, Act, React. Survive?

Love this game...

6. #1946 SP
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Observe, Adapt, Act, React. Survive?
    si cel mai important.... BLOCK!!!!!!!!

7. #1947 SP
    that goes without saying

asta merge de o pictura pe perete:
    Attached Images Attached Images 2vc72hk.jpg

8. #1948 SP

9. #1949 SP
    Ha! nu stiam ca poti prinde Minotaurii aia din aer . Gotta try it !
    Splendid jucat ! cea mai buna strategie: grab them where you can, in the air si safer asa am jucat si eu acolo pana acum, dar frate.. no upgrades !

10. #1950 SP
    Cum nu stiai draga de minotauri vai vai rusinicaaaa

11. #1951 SP
    i am unworthy, ma duc diseara sa spele armata lui Helios pe jos cu mine

12. #1952 SP
    Inainte de Helios a fost mult mai dificil decat m-am asteptat, mai ales lupta de pe platou inaintea primei chimere. Sa vii cu feedback sa imi zici cum a fost.

13. #1953 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Doamne omul ala i-a batut pe Cerberus&Satyrs fara sa primeasca nici o lovitura! I'm such a noob at this game

14. #1954 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Doamne omul ala i-a batut pe Cerberus&Satyrs fara sa primeasca nici o lovitura! I'm such a noob at this game
    Me too . Eu am stat vreo 2 seri la Cerberus ( pe Titan ) pana sa-l dovedesc, cu toate upgrade-urile facute iar el, fara sa faca vreunul, in cateva minute il da gata. Wtf?

15. #1955 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

16. #1956 SP
    O veste extraordinara pentru fanii adevarati ai seriei, nu pentru cei care joaca pentru niste nenorocite de trofee : incepand cu updateul acestei saptamani, am vazut ca atat pe UK cat si pe US sunt disponibile "challenges of exile" si 5 skinuri noi pentru Kratos. Conditia sa jucati cu ele este aceea de a fi terminat jocul macar o singura data. Cu ocazia aceasta mi-am completat colectia de skinuri, singurul care imi mai lipseste fiind acela de precomanda gamestop.

17. #1957 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Inainte de Helios a fost mult mai dificil decat m-am asteptat, mai ales lupta de pe platou inaintea primei chimere. Sa vii cu feedback sa imi zici cum a fost.
    I'm back with feedback from Olympus:
    A fost greu, dar in cateva minute i-am dovedit . O faza funny: prins in nebunia bataliei, am reusit sa arunc un ciccio pe marginea unui zid dinspre haul din fata. Nu am rezistat tentatiei si am apasat L1+, l-am luat la bitchslapping si dupa ce am terminat mi-am dat seama ca sunt mult in afara platformei lol asa ca am cazut cu el de gat in hau

wcoyote2005.jpg

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    O veste extraordinara pentru fanii adevarati ai seriei, nu pentru cei care joaca pentru niste nenorocite de trofee : incepand cu updateul acestei saptamani, am vazut ca atat pe UK cat si pe US sunt disponibile "challenges of exile" si 5 skinuri noi pentru Kratos. Conditia sa jucati cu ele este aceea de a fi terminat jocul macar o singura data. Cu ocazia aceasta mi-am completat colectia de skinuri, singurul care imi mai lipseste fiind acela de precomanda gamestop.
    I challenge you, mortals ! Koba, te tot intrebai cum sunt Challenges of Exile now you can find out !
    Merci de info, Rasko ! Skins !!! Btw am incercat air grab la Minotaurii din The Caverns, aia care vor sa rupa lanturile - awesome Kratos is awesome ! "go away from MY platform !!!"

ps: superb soundtrack-ul

18. #1958 SP
    Ahahahah epica poza cu coyote lol
    M-ai depasit la progres . Eu am ramas la path of Eos, dar promit ca recuperez. Aseara cand am vazut updateul de pe PSN mai ca nu imi venea sa musc din cutia Pandorei, dar din pacate nu am timp acum sa il termin. Am uitat sa precizez: a aparut la vanzare si God of War Collection - se poate cumpara fiecare joc separat sau impreuna. Pe partea de PSP, e disponibil si Ghost of Sparta..

19. #1959 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    De cand asteptam skinurile alea ! Pentru mine inseamna fooooarte mult avand in vedere ca la fiecare close-up cu kratos stau si il admir cate 20 de minute ca vita. Superb joc, superba grafica!
    Mersi de info rasko
    Il am terminat pe titan, dar cu ocazia asta poate incep sa aduc si putin "chaos" printre zei

20. #1960 SP
    Recomand Apollo pentru 1st playthrough cu noile skinuri.
    Attached Images Attached Images apollo.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 106 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 ... LastLast