Vai de curul lui va fi cand va ajunge la Pandora's Labyrinth,sau Cerberus the three headed dog.Eu m-am chinuit 2 seri ca sa-l fac pe hard,nici nu vreau sa ma gansec cum e pe chaos
![]()
Hai Enthroll ca daca am trecut amandoi de Hades se poate. I can feel it!!!! Nu ma intarata ca imi vine sa ma apuc iar ACUM!!lol
Astea da cuvinte de incurajare !! Thank you, I'm not alone in hell !!! lol
Of course we can do it ! it's just a matter of time, si ai zis bine: Hades e un test: Observe, Adapt, Act, React. Survive?
Love this game...
Ha! nu stiam ca poti prinde Minotaurii aia din aer. Gotta try it !
Splendid jucat !cea mai buna strategie: grab them where you can, in the air si safer asa am jucat si eu acolo pana acum, dar frate.. no upgrades !
![]()
Inainte de Helios a fost mult mai dificil decat m-am asteptat, mai ales lupta de pe platou inaintea primei chimere. Sa vii cu feedback sa imi zici cum a fost.![]()
O veste extraordinara pentru fanii adevarati ai seriei, nu pentru cei care joaca pentru niste nenorocite de trofee: incepand cu updateul acestei saptamani, am vazut ca atat pe UK cat si pe US sunt disponibile "challenges of exile" si 5 skinuri noi pentru Kratos. Conditia sa jucati cu ele este aceea de a fi terminat jocul macar o singura data. Cu ocazia aceasta mi-am completat colectia de skinuri, singurul care imi mai lipseste fiind acela de precomanda gamestop.
![]()
I'm back with feedback from Olympus:
A fost greu, dar in cateva minute i-am dovedit. O faza funny: prins in nebunia bataliei, am reusit sa arunc un ciccio pe marginea unui zid dinspre haul din fata. Nu am rezistat tentatiei si am apasat L1+
, l-am luat la bitchslapping si dupa ce am terminat mi-am dat seama ca sunt mult in afara platformei lol asa ca am cazut cu el de gat in hau
I challenge you, mortals ! Koba, te tot intrebai cum sunt Challenges of Exilenow you can find out !
Merci de info, Rasko !Skins !!!
Btw am incercat air grab la Minotaurii din The Caverns, aia care vor sa rupa lanturile - awesome Kratos is awesome ! "go away from MY platform !!!"
ps: superb soundtrack-ul![]()
Ahahahah epica poza cu coyote lol
M-ai depasit la progres. Eu am ramas la path of Eos, dar promit ca recuperez. Aseara cand am vazut updateul de pe PSN mai ca nu imi venea sa musc din cutia Pandorei, dar din pacate nu am timp acum sa il termin. Am uitat sa precizez: a aparut la vanzare si God of War Collection - se poate cumpara fiecare joc separat sau impreuna. Pe partea de PSP, e disponibil si Ghost of Sparta..
![]()
De cand asteptam skinurile alea !Pentru mine inseamna fooooarte mult avand in vedere ca la fiecare close-up cu kratos stau si il admir cate 20 de minute ca vita. Superb joc, superba grafica!
Mersi de info rasko
Il am terminat pe titan, dar cu ocazia asta poate incep sa aduc si putin "chaos" printre zei![]()
Bookmarks