Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 106 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1761 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Eu din cate-mi amintesc aveam Rage of Sparta full, toate upgradeurile si tot m-am chinuit vreo 4-5 ore pana am trecut de partea aia. Jur ca vroiam sa arunc discul si sa-l dau dracu de joc.

2. #1762 SP
    Member Cata25's Avatar
    Eu am trecut mai repede, �n maxim o oră, pentru că mi-am dat seama că o strategie bună e să folosesc Gorgonii ca să �mpietrească Satyrii. (cu Claws of Hades)

3. #1763 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Frate, tu n-ai auzit pana acum de Cerberus? Pe ce lume traiesti?
    Nici eu nu am auzit de Cerberus , dar cu siguranta i am rupt gura ca nu a fost nici o parte a jocului care sa imi puna probleme .. mai mult de 2-3 retrys

4. #1764 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Eu am trecut mai repede, �n maxim o oră, pentru că mi-am dat seama că o strategie bună e să folosesc Gorgonii ca să �mpietrească Satyrii. (cu Claws of Hades)
    Si eu am folosit aceeasi strategie, dar tot a fost greu.

Ai trecut de partea aia intr-o ora ? Pe Titan ?!?

5. #1765 SP
    Member psycho-07's Avatar
    am reusit sa il termin si pe chaos in 28 de ore

6. #1766 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Si eu am folosit aceeasi strategie, dar tot a fost greu.

Dap

Am uitat să spun că am fost foarte "inteligent" și nu am upgradat nici o armă la maxim, av�ndu-le �n schimb pe toate la nivelul 4.

7. #1767 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Eu am trecut de Cerberus in 20 de minute, dar m-am chinuit vreo 4 ore la lupta dinainte de el, aia din labirint.

8. #1768 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Eu am trecut de Cerberus in 20 de minute, dar m-am chinuit vreo 4 ore la lupta dinainte de el, aia din labirint.
    La mine a fost invers lol

9. #1769 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    sper sa te ajute. IMO e cea mai grea batalie din joc YouTube - God of War III ? Titan Difficulty ? Hades Cerberus Breeder

Lupta asta e papadie pe titan mode. Am trecut in maxim 15 minute. Sa vedeti pe chaos.... ... Crima si pedeapsa live in your living-room!

---------- Post added 12-04-2010 at 10:30 AM ----------

Quote Originally Posted by Hrdcore View Post
    eu am ajuns acolo cand te arunci de pe labirinth si pici si vine un fel de tigru cu trei capete si daca ii rupi un capat apare o capra si daca i-l rupi si pe al doilea mai apar 2 capre , joc pe titan si nu reusesc sa trec ( nu stiu cum se numesc chestile alea dar le zic capre pentru ca arata asa )

This just might be the funniest s..t ever on this forum.

10. #1770 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Hrdcore View Post
    eu am ajuns acolo cand te arunci de pe labirinth si pici si vine un fel de tigru cu trei capete si daca ii rupi un capat apare o capra si daca i-l rupi si pe al doilea mai apar 2 capre , joc pe titan si nu reusesc sa trec ( nu stiu cum se numesc chestile alea dar le zic capre pentru ca arata asa )
    .....
    Attached Images Attached Images funny-pictures-goat-gives-peace-sign_max600.jpg

11. #1771 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Salve,

am si eu o nelamurire dupa cum urmeaza:

God of War Trilogy contine GoW Collection + GoW 3 (asa cum le stim, doar invelite intr-o cutie de carton cu alt design cum se vede pe net) sau sunt toate 3 pe UN singur disc cu CARCASA speciala?

Avand in vedere ca s-au cam epuizat stocurile pt. Trilogy, inainte sa apara, nu stiu daca merita sa astept pana o sa se reinnoiasca stocul sau sa iau de pe acuma GoW3 si sa fac pre-order doar la Colelction...

Mersi!

12. #1772 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Ar fi imposibil sa incapa toate 3 jocurile in hd pe un singur blu-ray.Or fi avand el 50gb capacitate dar toate lucrurile au o limita

13. #1773 SP
    Member drik's Avatar
    Cronologic, Chains of Olympus are loc inainte de primul God of War...

14. #1774 SP
    Member krOOm's Avatar
    @drik din cate stiu eu nu este adevarat actiunea in chains of olympus se petrece intre gow1 si gow2 cat timp esti god of war dupa ce il bati pe ares

15. #1775 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    God of War: Chains of Olympus is an action-adventure game developed by Ready at Dawn exclusively for the PlayStation Portable. The game is the third installment in the God of War series and is the first chronologically, being the prequel to God of War.
    -sursa Wikipedia

16. #1776 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Actiunea din COO se petrece imediat dupa ce tu ti-ai masacrat familia,right?

17. #1777 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

18. #1778 SP
    Member drik's Avatar
    Pot merge oricand pe calea unui prequel scurt, au unde sa incadreze vreo 2-3 trei ore de poveste... Poate ceva de tipul povestii din Betrayal, but good.

Vad ca spartansstandtall are 2 segmente din meterul din colt pline acum...

19. #1779 SP
    Member playgame's Avatar

20. #1780 SP
    Junior Member ake_san's Avatar

Cool

Pentru cei interesati, am creat 3 imagini de funal pentru interfata de home a consolei (peste care vine Xmb-ul). Cea cu funal de close-up nu este la o rezolutie prea mare, nu am gasit nimic la o rezolutie mai mare (insa daca ai tv-ul la o oarecare distanta e ok).

Iata cele 3 artwork-uri:

Sunt bine-venite si aprecieri sau comentarii. Scopul acestui mesaj a fost doar acela de a imparti cu altii

Salutari.
    Attached Images Attached Images gowth.jpg gowth2.jpg gowth3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 106 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 ... LastLast