Eu din cate-mi amintesc aveam Rage of Sparta full, toate upgradeurile si tot m-am chinuit vreo 4-5 ore pana am trecut de partea aia. Jur ca vroiam sa arunc discul si sa-l dau dracu de joc.![]()
Eu din cate-mi amintesc aveam Rage of Sparta full, toate upgradeurile si tot m-am chinuit vreo 4-5 ore pana am trecut de partea aia. Jur ca vroiam sa arunc discul si sa-l dau dracu de joc.![]()
Eu am trecut mai repede, �n maxim o oră, pentru că mi-am dat seama că o strategie bună e să folosesc Gorgonii ca să �mpietrească Satyrii. (cu Claws of Hades)
Lupta asta e papadie pe titan mode. Am trecut in maxim 15 minute. Sa vedeti pe chaos.... ...Crima si pedeapsa live in your living-room!
---------- Post added 12-04-2010 at 10:30 AM ----------
This just might be the funniest s..t ever on this forum.![]()
Salve,
am si eu o nelamurire dupa cum urmeaza:
God of War Trilogy contine GoW Collection + GoW 3 (asa cum le stim, doar invelite intr-o cutie de carton cu alt design cum se vede pe net) sau sunt toate 3 pe UN singur disc cu CARCASA speciala?
Avand in vedere ca s-au cam epuizat stocurile pt. Trilogy, inainte sa apara, nu stiu daca merita sa astept pana o sa se reinnoiasca stocul sau sa iau de pe acuma GoW3 si sa fac pre-order doar la Colelction...
Mersi!
Ar fi imposibil sa incapa toate 3 jocurile in hd pe un singur blu-ray.Or fi avand el 50gb capacitate dar toate lucrurile au o limita
@drik din cate stiu eu nu este adevarat actiunea in chains of olympus se petrece intre gow1 si gow2 cat timp esti god of war dupa ce il bati pe ares
-sursa WikipediaGod of War: Chains of Olympus is an action-adventure game developed by Ready at Dawn exclusively for the PlayStation Portable. The game is the third installment in the God of War series and is the first chronologically, being the prequel to God of War.
Pot merge oricand pe calea unui prequel scurt, au unde sa incadreze vreo 2-3 trei ore de poveste... Poate ceva de tipul povestii din Betrayal, but good.
Vad ca spartansstandtall are 2 segmente din meterul din colt pline acum...
Pentru cei interesati, am creat 3 imagini de funal pentru interfata de home a consolei (peste care vine Xmb-ul). Cea cu funal de close-up nu este la o rezolutie prea mare, nu am gasit nimic la o rezolutie mai mare (insa daca ai tv-ul la o oarecare distanta e ok).
Iata cele 3 artwork-uri:
Sunt bine-venite si aprecieri sau comentarii. Scopul acestui mesaj a fost doar acela de a imparti cu altii
Salutari.
Bookmarks