Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 106 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1961 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Acum regret ca mi-am luat bundle-ul cu God of War 3 . La z1 sunt mai multe skin-uri, si ceva mai ieftine ( fie ca ai sau nu PS+ ). Alt lucru care ma enerveaza este ca trebuie sa cumpar un card de 20 lire pentru un pachet care nu face nici 5.

2. #1962 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu mi-am adus aminte ca al meu e zona 3.Nu mai iau in veci nici un joc zona 3 sa-mi bag picioarele

3. #1963 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cu ocazia aceasta mi-am completat colectia de skinuri, singurul care imi mai lipseste fiind acela de precomanda gamestop.
    Singurul skin care mai lipseste este Deimos, primit la precomanda de Ghost of Sparta, cel de la gamestop este Phantom of Chaos. Deci colectia ta este incompleta.

4. #1964 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Stii ca la unele jocuri sunt compatibile dlc-urile zona 3 cu 1. Ar trebui sa te mai interesezi, poate si noroc. La mine asa a fost cu Dead Space: am jocul zona 3 si merg dlc-urile cumparate de pe US.

5. #1965 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

6. #1966 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Can't seem to Kratos myself... I look too kind, dammit!

Dar, serios, nu merge...

7. #1967 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Am terminat Olympus Garden, it's time to survive The Labyrinth , ar trebui sa fie fun
    Superb duelul cu Hercules, mult mai usor decat ma asteptam, am murit de 3 ori (se putea si mai bine, nu am fost atent) . La Cronos... the epic scale man... it gets to you

Pana acum tot Hades e cel mai greu dar e scena mea preferata at the moment.

8. #1968 SP
    Corect, lupta cu Hades e de departe cea mai epica din serie, nu doar din partea a 3-a!

9. #1969 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sunt singurul caruia i s-a parut usoara lupta cu Hades ? lol

10. #1970 SP
    pe chaos?

11. #1971 SP
    ^^ Luigi, explain yourself
    noi il "rerere" jucam pe Chaos acum. no guts, no glory

12. #1972 SP
    Member slabunator's Avatar
    Cat timp joci calm si atent e simplu si pe chaos. Nu necisita cine stie ce grad de indemanare, reflexe, precizie, luarea in calcul a multe variabile sau un multy-tasking dement, e mai mult un test de anduranta. Pattern-urile pe care trebuie sa le urmezi sunt simple, repetitive si de lunga durata dar au putin loc de greseala, de aceea poate parea greu.

Spoiler

Exceptie face batalia finala cu Big Papa Olympus, unde daca nu folositi exploit-ul pt a-i opri generarea armatei de clone nu treceti. Nu e vorba de indemanare, pur si simplu asa e proiectata batalia.
    Sunt 10 Zeusi pe turbo sistem care ataca incontinuu, spatiul e mic, iar problema propriu-zisa: daca va feriti de un atac cu dodge, la sfarsitul animatiei va paleste altul imparabil. Practic esti intr-o arena strambta plina de lei, fara metode fiabile de aparare.
    Exploit-ul de care ziceam il gasiti pe youtube, in walkthrough-urile de pe chaos. Daca reusiti sa-l bateti fara tactica respectiva aveti o sampanie de la mine

13. #1973 SP
    nu m-am uitat si nici nu o sa ma uit la el si sunt sigur ca nici pe Rasko nu-l intereseaza exploituri. kinda defeats the purpose of playing it on chaos.

vrei sa spui ca l-ai terminat pe chaos fara a avea indemanare, reflexe, atentie distributiva si mod rapid de adaptare ? lol nu te cred. necesita mai mult decat anduranta si atentie. cel putin asa am observat eu.

14. #1974 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    Cat timp joci calm si atent e simplu si pe chaos. Nu necisita cine stie ce grad de indemanare, reflexe, precizie, luarea in calcul a multe variabile sau un multy-tasking dement, e mai mult un test de anduranta. Pattern-urile pe care trebuie sa le urmezi sunt simple, repetitive si de lunga durata dar au putin loc de greseala, de aceea poate parea greu.
    Pai totusi GoW nu e un joc tactic, e hack'n slash unde trebuie sa dai in toate partile, nu trebuie sa iei in calcul multe lucruri trebuie sa faci button mashing si dodge/block, nu il compari cu un joc tactic gen MGS. Eu m-am enervat mult in GoW1, am murit de j'de mii de ori, GoW3 inca nu am jucat.

15. #1975 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Pai totusi GoW nu e un joc tactic, e hack'n slash unde trebuie sa dai in toate partile, nu trebuie sa iei in calcul multe lucruri trebuie sa faci button mashing si dodge/block, nu il compari cu un joc tactic gen MGS. Eu m-am enervat mult in GoW1, am murit de j'de mii de ori, GoW3 inca nu am jucat.
    dudes... lol de la GOW pana la MGS e cale foarte lunga... lol hai sa nu incurcam mere cu pere.
    si faptul ca e hack and slash nu-l face automat button mashing brainless victory (pe easy poate fi asa). poate daca ai aplica cateva strategii nu o sa mai mori atat de mult. daca inveti sa aplici combourile potrivite la momentul oportun sa stii ca o sa-ti transforme experienta de a-l juca...

16. #1976 SP
    Member slabunator's Avatar
    Enthroll ok atunci, pregatesc Moet-urile de pe-acum lol

Jocul necesita atentie distributiva, dexteritate, rexflexe si tot tacamul dar aceste aspecta nu-s puse la incercare asa tare, se poate mult mai greu.
    Nu-i asa dinamic incat sa zici ca necesita reflexe formidabile, variabilele sunt putine iar neprevazutul nu prea exista daca observi situatia.

Diferenta intre dificultati e singulara si anume inamicii au viata si damage mai mult, mult mai mult pe chaos.
    Pana la urma e vorba de niste algoritmi care se petrec in joc, destul de simplii, care sunt combatuti cu algoritmi proprii, secvente de actiune care trebuiesc executate tot mai riguros, cu tot mai putin loc de eroare pe masura ce dificultatea e mai mare.
    Asta-i tot, daca faci treaba cu ceva indemanare, iar pe dificultatile mai mari mai ales, cu calm, atentie si rabdare pentru ca ai o leaca mai mult de traforat la batalii si marja de eroare e mai mare, l-ai rezolvat

17. #1977 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    si faptul ca e hack and slash nu-l face automat button mashing brainless victory (pe easy poate fi asa). poate daca ai aplica cateva strategii nu o sa mai mori atat de mult. daca inveti sa aplici combourile potrivite la momentul oportun sa stii ca o sa-ti transforme experienta de a-l juca...
    bine zis. Sa va vad cum va descurcati pe la mijlocul jocului doar cu button mashing si nici o alta strategie(sau chiar si mai repede de mijlocul jocului).

La GoW e nebunie curata. Trebuie sa fii cu ochii-n patru sa stii cand sa blochezi , cand sa ataci , cand sa incerci un combo special sau o vraja. "Tactica" e al 2lea nume a lui GoW . De necesita un pic mai multa strategie, atunci ajungea la nivelul lui Starcraft 2 lol

18. #1978 SP
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    Enthroll ok atunci, pregatesc Moet-urile de pe-acum lol
    that's nice. dar stai intai sa-l dovedesc, nici nu am ajuns acolo inca
    le: daca nu-ti iese combinatia de butoane, ai pus-o - neprevazutul - acolo e loc de improvizatie

19. #1979 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ah, pe Chaos ? Nu. Eu l-am inceput pe Titan. Mea culpa.

20. #1980 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Devine curios... am sa-l incep pe Chaos dupa ce fac rost de un skin, m-am saturat sa joc doar cu cu Kratos simplu ( sa nu spuneti ceva de Fear Kratos ), de 2 ori mi-a ajuns ( cel mai probabil voi juca cu Deimos, daca voi cumpara Ghost of Sparta ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 106 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 ... LastLast