Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 106 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1861 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    am niste nervi.
    Incearca man cu ambele maini. Si pe mine m-a enervat combinatia (mai ales ca eu tot incurc X-ul de la PS3 cu cel de pe Xbox 360)... Eu pana la urma asa le-am rezolvat. Am stat cu cealalta mana pe pozitie special pt. combinatiile alea idioate. And it worked. Din pacate cand credeam ca se termina, mai urma un sir

2. #1862 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    god of war 3 a fost primul joc din viata mea in care am dat cu controlleru de pamant. pana aici unde am ajuns eu, a fost un sir nesfarsit de frustrari.

sper ca se termina pe bune de data asta.

3. #1863 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    god of war 3 a fost primul joc din viata mea in care am dat cu controlleru de pamant. pana aici unde am ajuns eu, a fost un sir nesfarsit de frustrari.

sper ca se termina pe bune de data asta.
    eu totusi cred ca ai tu o seara mai grea

4. #1864 SP
    Member richardm27's Avatar
    Hmmmm, don't be so...........h0stile !!!

5. #1865 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Lol, esti sigur ca
    Ca daca nu degeaba tot incerci
    Mie personal mi s-a parut
    All in all splendid jocul, exact ce ma asteptam, mai mult nu cred ca putea face nimeni. Unele lucruri noi, altele vechi, ce mai, e God of War, asa cum il stim doar ca la o scara mult mai mare dpmdv.

Edit: Daca ai aranjat sabia si e totul ok ca sfat iti pot spune ca pot sa fie doar 6 combinatii posibile.
    X, patrat, triunghi, cerc, patrat + X , triunghi + cerc. Le apesi cu degetul mare pe amandoua. Doar butoanele astea pot sa-ti vina. Nu o sa fie chestii intortocheate gen X+triunghi sau cerc+patrat. Bafta.

6. #1866 SP
    Junior Member Apocalyps's Avatar
    trebuie sa le memorezi cat de cat si sa te pregatesti inainte de fiecare sir,si eu m-am enervat la un moment dat,credeam ca e posibil cand vedeam ca tot vin si vin si combinatii dalea idioate,au mai fost momente frustrante
    in mare a fost un joc reusit,am fost chiar surprins,fiindca nu jucasem primele doua parti dar am inteles povestea imediat,cu ares,atena,cronos,etc si finalul a fost pe masura.De la DA nu am gustat o asa poveste

7. #1867 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    m-am prins de faza cu sabia. aia am facut-o din prima. o sa mai incerc combinatiile...o fi si controlleru de vina...la cat l-am violat.

8. #1868 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Uh, doar o idee. Daca ti se pare atat de greu cu controllerul, si ai cumva chitara de Guitar Hero, incearca cu chitara.

You white men ain't got no rhythm, de-asta nu puteti trece.

9. #1869 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Haaaa...tare faza cu chitara Nu mi se pare deloc idiot jocul, pe harpii decat te agati, nu mai apesi alt buton si mergi la sigur, sariturile nu inteleg de ce ar parea grele, la bosi e intr-adevar mai usor decat GOW 1&2 deoarece au optat la mini-game-uri sa pozitioneze sus-jos dreapta-stanga butoanele ce trebuiesc apasate(triunghi, patrat, cerc, X) si efectiv asta usureaza mult, mult mai mult luptele. Pun pariu ca daca imi arata pe ecran, ca in GOW 1 ce buton sa apas, doar la mijlocul ecranului, la ce combat-uri sunt in GOW3, spargeam demult controllerul....
    Acest joc nu m-a dezamagit catusi de putin, poate doar muzica care in primele doua jocuri e superba, aici, la 3, e cam lugubra....

10. #1870 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    la bosi e intr-adevar mai usor decat GOW 1&2 deoarece au optat la mini-game-uri sa pozitioneze sus-jos dreapta-stanga butoanele ce trebuiesc apasate(triunghi, patrat, cerc, X) si efectiv asta usureaza mult, mult mai mult luptele. Pun pariu ca daca imi arata pe ecran, ca in GOW 1 ce buton sa apas, doar la mijlocul ecranului, la ce combat-uri sunt in GOW3, spargeam demult controllerul....
    Acest joc nu m-a dezamagit catusi de putin, poate doar muzica care in primele doua jocuri e superba, aici, la 3, e cam lugubra....
    E mult mai bine asa, nu trebuie sa fi atent la ce semn esti promtat sa apesi si astfel poti savura luptele nestingherit.

11. #1871 SP
    Junior Member gexge's Avatar

incearca pe www.shopto.net

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Eu am gasit pe eBay, doar ca sunt la niste preturi astronomice. Mai bine cumperi GOW 3 Ultimate + GOW Collection, decat Ultimate Trilogy Edition.
    Salut! Incearca pe ShopTo.Net: Video Games, Consoles, Accessories - Free Delivery in Uk - Orders before 5.30pm dispatched Same Day eu am comandat si mi-au sosit dupa aproximativ 1 sapt jumatate. Am cumparat in lire pt ca in euro sunt scumpute...GOW TRilogy este la 49.86 lire, cu 5 lei lira....aprox 250 plus vreo 3 lire transportul....cred ca e super pret nu?

12. #1872 SP
    Este careva care si-a luat Ultimate Edition, cu Pandora's Box ???

13. #1873 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    da, suntem vreo 5 sau 6 din cate stiu.

14. #1874 SP
    Member drik's Avatar

15. #1875 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Deci despre asta a fost vorba cu SpartansStandTall. Desi speram la un DLC pentru God of War 3, ma multumesc si cu acest joc pentru PSP. More Kratos is always welcome!

16. #1876 SP
    Member drik's Avatar
    Yeap, despre asta era vorba. SpartansStandTall a fost updatat si e acum siteul oficial pentru Ghost of Sparta.

God of War 3 - Ghost of Sparta

17. #1877 SP
    Am terminat jocul pe normal dar am ratat cinci trofee. L-am jucat din nou pe normal pentru a lua trofeele dar chiar daca am facut ce trebuia, nu am mai primit nici un trofeu, stie careva din ce cauza ???

18. #1878 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Unul din trofee iti cere sa-l termini pe Titan.

19. #1879 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    sau ai activat godly possessions si automat ti-au dezactivat trofeele.

20. #1880 SP
    Asa este, am avut scutul lui Helios activat....pai atunci toate chestiile astea de la zei sunt useless, la ce sa le mai folosesti daca nu-ti aduc nici un beneficiu?
    Enthroll zi-mi te rog, de unde ai luat GOW3 UE si cat a costat? Eu facusem o precomanda la Webpredator dar s-a razgandit, a zis ca e dificil sa aduca asa ceva...ma bucuram de cutiuta Pandorei, vroiam sa-mi pun carligele de pescuit si plumbii in ea...ceva malefic pentru pestii pe care o sa-i capturez anul asta...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 106 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast