Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 106 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1821 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Intre timp, ce pot spune e ca orice joc are minusuri si cele de mai sus sunt cele pe care le vad eu.
    yeah, everything has a bad side as long as it's someone who's beholding upon it. tie nu-ti place un aspect anume, mie tocmai ala imi place. dar tu esti un nitpicker si de aici reactii pro si contra. mai mult contra. credeam ca deja te-ai obisnuit cu asta.
    Aparent fiecare joc mare pe forumul asta are cainele sau de paza.
    come on, nu tre sa fii atat de agresiv cu un fan. fan, entuziasm - you should try it once in a while.
    Kratos a trecut de la o personalitate tragica pe care o intelegeai si te facea sa ajungi sa iti para rau de el cateodata la un douchebag care nu se poate scarpina in fund fara sa taie vreo 2 capete.
    wait, whaaa ? de cand ne deranjeaza Kratos ca e bad ass, angry, gory, in your face "generally **** you" ?

2. #1822 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, macar omul isi expune parerea legata de joc... fara sa ia la misto pe ceilalti useri. Incearca sa mai inveti si tu cate ceva legat de dreptul la o opinie si poate lucrezi un pic la modul in care scoti repede tesla si lovesti tot ce e un pic mai diferit. Una este sa vii cu contra-argumente si alta este sa arunci un "stai in banca ta ca noi stim mai bine". De-asta se numeste Forum si nu e Facebook sau Twitter...

3. #1823 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am inteles.

Imi cer sincere scuze. Tesla iese.

4. #1824 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    yeah, everything has a bad side as long as it's someone who's beholding upon it. tie nu-ti place un aspect anume, mie tocmai ala imi place. dar tu esti un nitpicker si de aici reactii pro si contra. mai mult contra. credeam ca deja te-ai obisnuit cu asta.

come on, nu tre sa fii atat de agresiv cu un fan. fan, entuziasm - you should try it once in a while.

wait, whaaa ? de cand ne deranjeaza Kratos ca e bad ass, angry, gory, in your face "generally **** you" ?
    De acord cu toata chestia "eye of the beholder", dar daca eu vad 2 lucruri si sunt nitpicker cei ce spun ca ceva e perfect ce sunt? Stiu reactiile pro si contra, sunt obisnuit dar aparent nu ma pot obisnui niciodata cu pasiune cu care reactioneaza unii cand aud ceva naspa de jocul lor. Din nou, ce zic de obicei se poate incadra undeva la 1-2% din ce inseamna jocul, daca ma iau de poveste nu inseamna ca spun ca jocul e prost. E aiurea ca trebuie mereu sa scrii disclaimere ca "DOAR parerea mea" sau "VA ROG nu dati in mine". Sunt "fan" si primesc jocuri de genul cu maximul de entuziasm, numai ca in cazul meu entuziasmul nu ma orbeste in fata defectelor. Faptul ca nu imi etalez extazul fata de un joc in mod public pe forum nu inseamna ca urasc totul.

Eu stiu ca pica nasol unora majoritatea lucrurilor pe care le scriu dar si stiu in acelasi timp ca rar mi-a raspuns cineva cu un argument bun sau cu calm si s-a lasat cu o discutie buna ce merita urmarita. Sunt o gramada oameni care ar vrea sa discute lucruri la un nivel un pic mai sus de "OMFG grafix" sau "Jocul acesta are si final!" ce prefera sa nu posteze din cauza felului in care reactioneaza lumea.

Nu am fost agresiv, am raspuns cu aceeasi politete pe care am intampinat-o.

Nu ma deranjeaza deloc felul in care e Kratos, asta era si in primul. Ideea era ca in primul era si ceva mai complex si au renuntat la cateva layere ajungand aici. Bad ass, angry, gory? No problem cu astea.

Iar am scris mult. Sorry. Ontopic: Jocul e friggin great.

5. #1825 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Pai dageaba va dati voi acum cu pietre in cap sa vedeti care aveti dreptate, ca nu o sa refaca nimeni jocul ca sa-l faca pe kratos ochii verzi.
    giz
    ok am inteles, lui drik nu-i place jocul, enthroll e in extaz si se mai apuca de 15 ori de el si-i face platinum si lu asta, ca sa fie seria completa (si de platine).
    move on guys.
    dar asta e parerea mea si va rog sa nu ma scuipati . lol ... not.

parea mea de fan gow: sincer gow 3 m-a dezamagit putin fata de celelalte, adica sa zic ca nu l-am jucat cu acelasi entuziasm ca si pe celelalte.revin cu pareri mai "constructive" si mult mai detaliate la nivel de pixeli cand o sa-l mai joc inca o data...cine stie cand.
    good luck and fave fun.
    ps:sa stiti ca mai sunt jocuri, nu se rezuma toate la gow3.

stiu, am aberat, my bad.

6. #1826 SP
    Member LeGenD's Avatar
    yes...funny..but funny how?

7. #1827 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Ceea ce mi-a displacut cel mai mult la joc e ca nu prea livreaza ce a promis, si anume campuri de lupta imense (titanii). Intr-adevar se intampla asta in 2 ocazii, dar din punctul meu de vedere se putea mai mult.
    Prima lupta (hai sa nu dau spoilere) e din punctul meu de vedere si cea mai reusita. Sincer am tot jucat sperand sa mai gust inca o data senzatia aia, si de-abia pe la jumatate am mai avut ocazia. Si apoi gata... restul nivelurilor m-au dezamagit, veneau si treceau fara sa ma impresioneze.

Tin minte in GOW II cand dai drumul la Steeds of Time si o iei spre Island of Creation (parca asa ii zicea). De-abia asteptam sa vad ce e acolo. La fel si in I, cu templul Pandorei. In GOW III ma asteptam ca toate sa fie asa, insa m-a dezamagit.

Intr-adevar, jocul e misto, dar gandit la rece, dupa ce l-am terminat de 2 ori si m-am apucat deja de altul.... GOW II e mai bun pe ansamblu (sau cel putin m-a impresionat pe mine cel mai mult, dar deh, a fost si primul joc pe consola jucat), chiar daca III are cea mai misto batalie (prima).

8. #1828 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    ...restul nivelurilor m-au dezamagit, veneau si treceau....
    chiar nu veneau si treceau...better refraze it...veneau si cam ramaneau intr-un mod mai inteligent...dar asta nu conteaza...infine ziceam si eu...nota personala la joc:9.8...pure art.

9. #1829 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu de ce va agitati atat (cei care parca apara titlul cu pretul vietii), pentru ca daca ati observat, chiar si cei care au adus mici critici sau mici doleante... chiar si ei considera jocul ca fiind a MUST HAVE... un joc extraordinar si care nu trebuie sa lipseasca nimanui. Chiar daca eu de exp. ma asteptam la mai mult... chiar daca l-am jucat in reprize (ceea ce nu s-a intamplat la GOW 1&2)... si tot spun ca este un joc care tinde spre nota 10. Poate i-as da chiar titlul de GOTY... dar asta nu ma poate opri sa discut despre ceea ce mi-as fi dorit, sau ceea ce nu mi-a placut la el. Vorba cuiva de pe thread, oricum developerii nu vor mai schimba nimic la el... asa ca, vorbim si noi vorbe. Nu mai puneti si voi atat de mult la suflet

10. #1830 SP
    Ideea era ca in primul era si ceva mai complex si au renuntat la cateva layere ajungand aici.
    ciudat, mie chiar mi se pare mult mai "incarcat emotional" Kratos in 3, chiar i feel for him mai mult decat am facut-o in primele, poate si faptul ca e jucat (voice acting) foarte bine de catre TC Carson m-a ajutat sa inteleg mai mult ce se intampla in his mind... toate replicile pe care le are mi se par mult mai smart, funny, umane, mai pline de sens (given the setting) si sentimente (hate, anger, determination, cynicism, hopelessness).
    chiar mi se pare mai complex Kratos now more than ever. mai real.

disclaimer: imi vin mult mai repede in minte anumite cuvinte in engleza, so bare with me

11. #1831 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cand vad atata determinare in a-ti impune un punct de vedere, atata placere sa te lupti pe ideea de a avea mereu ultimul cuvant, de a avea mereu parerea unica si corecta, stau si ma intreb... voi ati pierdut placerea de a va mai juca?

12. #1832 SP
    deloc
    chiar, cine a terminat toate stage-urile la Challenge of Exile? damn ce insane sunt unele... am facut doar 3.
    iar la El Matador - Ol� m-am prapadit de ras !! sa te feresti de Minotaurii aia e priceless !!!

13. #1833 SP
    Member unlike's Avatar
    Ieri am facut si eu challengeurile. Fara sa ma dau mare sau ceva, mi s-au parut extrem de usoare, in comparatie cu GoW Collection .. chiar, ma asteptam sa fie dificile, da nici vorba. Nu vi s-a parut ? Singura care a necesitat ceva mai mult timp a fost get Stoned pt mine, dar si la aia, dupa ce prinzi "smecheria" e gata.

14. #1834 SP
    exact, Challenge of Olympus e relativ usor de terminat, in primele 2 sunt mult mai grele challenge-urile, sunt de acord. si eu tot la Get Stoned am intampinat mici probleme dar mi-am dat seama ca daca folosesti si L1 si te lasi prins, e mult mai easy. so:
    te duci la Gorgon, apesi , cand face magia apesi L1 dar te lasi stone-uit. in felul asta se pietrifica mai multi in jurul tau. repeat, be careful.

in schimb Challenge of Exile (care e doar in varianta Ultimate, so far) e hard-core. am facut doar 3 din 7.
    really insane.

15. #1835 SP
    Member televizor's Avatar
    Challenge-urile mi-am luat cam 2 ore, la cele din GoW collection m-am stresat mult, pana la urma nu le-am facut dar cele din 3 sunt foarte usoare. La fel, cea mai grea mi s-a parut Get Stoned.

Si Greyhound, nu stiam ca variata Ultimate mai contine si alte challenge-urile.

16. #1836 SP
    Member LeGenD's Avatar
    pai stii acuma...asta e cel mai important nu?

17. #1837 SP
    Member unlike's Avatar
    A, e vorba de alte challengeuri, atunci pardon Alea din Ultimate nu le stiam
    PS : Am vizionat cateva pe youtube, arata super .. pacat ca nu le pot juca , de-ar fi macar ca si addon-uri in PSN.

18. #1838 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Cumpar gow3 pm

19. #1839 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Cumpar gow3 pm
    Vanzarile si cumparaturile se fac aici: Console - Console Games Forum
    Sau la piata

20. #1840 SP
    tocmai am terminat Challenge of Exile !!!!!!
    imi teremura tot corpul la cat de insane a fost !

ps: GOW forum achievement? just kidding.
    Attached Images Attached Images exile-completed.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 106 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 ... LastLast