Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 106 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 141 to 160 of 2120

Thread: God of War 3

1. #141 SP
    Junior Member iedi's Avatar
    ok
    dar daca e doar diferenta de soft s-ar putea rezolva de cei de la sony cu un update?

2. #142 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    am si eu o intrebare pentru veteranii jocului: merita sa imi cumpar cand apare gow 3 daca pana acuma nu am jucat primele 2 versiuni si nu voi avea acces la un ps2 ca sa le joc si pe primele?

3. #143 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    am si eu o intrebare pentru veteranii jocului: merita sa imi cumpar cand apare gow 3 daca pana acuma nu am jucat primele 2 versiuni si nu voi avea acces la un ps2 ca sa le joc si pe primele?
    Eu zic ca merita.
    Totusi e pacat ca nu ai jucat primele 2. Sunt absolut superbe.

4. #144 SP
    as vrea sa-mi iau si un ps2 ca sa joc the very best of them dar nush cine il mai vinde ieftin. O sa incerc sa fac rost cumva si de gow2 pentru ca foarte multi mi l-au recomandat.

5. #145 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Just look at this: Cecil Kim - God of War

6. #146 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

7. #147 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Gametrailers.com - God of War III - God of War Series Evolution

Cum a evoluat grafica si gameplayul de la gow2 pana in ziua de azi

8. #148 SP
    Member rokococo's Avatar
    salutare. am citit ca jocul se lanseaza pe 01.04.2010 . sa speram ca nu e o pacaleala

9. #149 SP
    Member cloud's Avatar
    poate anul asta prin noiembrie-decembrie. in nici un caz pe 1 aprilie ac.

10. #150 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Zicea de 2010.....

11. #151 SP
    sincer si eu cam vad lansarea numai peste un an... seria GOW se afla in categoria jocurilor cu standarde maxime si pt ca a 3-a parte sa-si depaseasca predecesorii are nevoie de mult development. Nu-i de mirare ca, KILLZONE 2 a aparut la 4 ani dupa primul cutscene in cadrul E3. Oricum GoW3 va fi jocul anului pe PS3 indiferent ca se lanseaza anul acesta sau anul viitor!

12. #152 SP
    Member cloud's Avatar
    ups my bad.in 2010 e posibil sa apara. la "fabrica de zvonuri" de pe net se dadea un sfarsit 2009 cel mai devreme.

13. #153 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Iar discutia asta? Jocul iese prin februarie-martie 2010, incat sa acopere bugetul SONY pe sfertul 4 din 2009. Nu stiu cum se calculeaza exact dar cam asa e. Exact cum a iesit Killzone 2 anul asta, asa o sa fie GoW3 la anul.

Cu siguranta nu o sa iasa la sfarsitul 2009, pentru ca ar fi o greseala de marketing cu toate "bunatatile" care o sa iasa in perioada aia.

14. #154 SP
    Member Witchalok's Avatar
    eu stiam ca mai toata lumea incearca sa prinda perioada de sarbatori, de aia sunt si asa multe titluri bune lansate in perioada aia
    black friday incepe pe la sfarsitul lui noiembrie parca, si de atunci pana dupa craciun cred ca sunt cele mai mari vanzari
    daca ar fi un joc oarecare da, ar avea logica sa-l lanseze intr-o perioada cu cat mai putin titluri scoase, doar doar l-o cumpara cineva.
    dar gow3 e jocul pentru care multi si-au luat ps3 (eu mi-am luat dupa ce am jucat gow2 pe ps2) si nu cred ca are absolut nici o problema sa concureze cu orice alt joc.

15. #155 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Va fi lansat pana la sfarsitul anului fiscal 2009. Daca nu ma insel asta inseamna cel tarziu in martie-aprilie 2010

16. #156 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    GeoGcX-Crede-ma ca merita toti bani daca e sa iti iei un ps2 sa joci titlurile anterioarede la niste best selluri si seria God of War e cea mai tare.

17. #157 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Niste gow 3 gameplay care nu trebuia vazut de public, uitativa la el pana nu este dat jos

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

defapt ii un tech demo mic.

18. #158 SP
    Member Witchalok's Avatar
    hmmmmmm... pare destul de unpolished momentan, nu cred ca au terminat toate animatiile. si pare ca si cam sufera la framerate
    binenteles mai e mult de lucru pana la varianta finala

19. #159 SP
    Senior Member mark's Avatar
    SFINTE SISOE CAT E DE FRUMOS! UAU! Abea il astept. La faza cu framerateu` e adevarat, cam sufera. Unii dintre voi poate nu inteleg si asteapata jocul pt ca il stiu dupa nume, da e tare bla bla; dar cei care stiu cu ce se mananca cu adevarat il asteapta LA GREU! Innebunesc daca nu imi cumpar jocul asta original!

20. #160 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Tare trailerul. Abia astept sa apara jocul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 106 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast