ok
dar daca e doar diferenta de soft s-ar putea rezolva de cei de la sony cu un update?
ok
dar daca e doar diferenta de soft s-ar putea rezolva de cei de la sony cu un update?
am si eu o intrebare pentru veteranii jocului: merita sa imi cumpar cand apare gow 3 daca pana acuma nu am jucat primele 2 versiuni si nu voi avea acces la un ps2 ca sa le joc si pe primele?
as vrea sa-mi iau si un ps2 ca sa joc the very best of them dar nush cine il mai vinde ieftin. O sa incerc sa fac rost cumva si de gow2 pentru ca foarte multi mi l-au recomandat.
Just look at this: Cecil Kim - God of War
Inca o serie de artwork: God of War III Screenshots & Images /// Eurogamer.pt
Gametrailers.com - God of War III - God of War Series Evolution
Cum a evoluat grafica si gameplayul de la gow2 pana in ziua de azi
sincer si eu cam vad lansarea numai peste un an... seria GOW se afla in categoria jocurilor cu standarde maxime si pt ca a 3-a parte sa-si depaseasca predecesorii are nevoie de mult development. Nu-i de mirare ca, KILLZONE 2 a aparut la 4 ani dupa primul cutscene in cadrul E3. Oricum GoW3 va fi jocul anului pe PS3 indiferent ca se lanseaza anul acesta sau anul viitor!
ups my bad.in 2010 e posibil sa apara. la "fabrica de zvonuri" de pe net se dadea un sfarsit 2009 cel mai devreme.
Iar discutia asta? Jocul iese prin februarie-martie 2010, incat sa acopere bugetul SONY pe sfertul 4 din 2009. Nu stiu cum se calculeaza exact dar cam asa e. Exact cum a iesit Killzone 2 anul asta, asa o sa fie GoW3 la anul.
Cu siguranta nu o sa iasa la sfarsitul 2009, pentru ca ar fi o greseala de marketing cu toate "bunatatile" care o sa iasa in perioada aia.
eu stiam ca mai toata lumea incearca sa prinda perioada de sarbatori, de aia sunt si asa multe titluri bune lansate in perioada aia
black friday incepe pe la sfarsitul lui noiembrie parca, si de atunci pana dupa craciun cred ca sunt cele mai mari vanzari
daca ar fi un joc oarecare da, ar avea logica sa-l lanseze intr-o perioada cu cat mai putin titluri scoase, doar doar l-o cumpara cineva.
dar gow3 e jocul pentru care multi si-au luat ps3 (eu mi-am luat dupa ce am jucat gow2 pe ps2) si nu cred ca are absolut nici o problema sa concureze cu orice alt joc.
Va fi lansat pana la sfarsitul anului fiscal 2009. Daca nu ma insel asta inseamna cel tarziu in martie-aprilie 2010
GeoGcX-Crede-ma ca merita toti bani daca e sa iti iei un ps2 sa joci titlurile anterioarede la niste best selluri si seria God of War e cea mai tare.![]()
Niste gow 3 gameplay care nu trebuia vazut de public, uitativa la el pana nu este dat jos
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
defapt ii un tech demo mic.
hmmmmmm... pare destul de unpolished momentan, nu cred ca au terminat toate animatiile. si pare ca si cam sufera la framerate
binenteles mai e mult de lucru pana la varianta finala
SFINTE SISOE CAT E DE FRUMOS! UAU! Abea il astept. La faza cu framerateu` e adevarat, cam sufera. Unii dintre voi poate nu inteleg si asteapata jocul pt ca il stiu dupa nume, da e tare bla bla; dar cei care stiu cu ce se mananca cu adevarat il asteapta LA GREU! Innebunesc daca nu imi cumpar jocul asta original!
Bookmarks