Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 106 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast
Results 161 to 180 of 2120

Thread: God of War 3

1. #161 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Innebunesc daca nu imi cumpar jocul asta original!

Dar altfel nu cred ca poti

2. #162 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    hmmmmmm... pare destul de unpolished momentan, nu cred ca au terminat toate animatiile. si pare ca si cam sufera la framerate
    binenteles mai e mult de lucru pana la varianta finala
    Ai luat in calcul ca este cam? si ca este tech demo? sa stii ca'i o diferenta intre tech demo si full game foarte mare.
    Aici nimeni nu avea voie sa filmeze dar cineva a reusit si nu este cine stie ce quality.

P.S nu este nici un trailer, este un leek developeri nu or vrut sa arate asta.

3. #163 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Dap, am luat in considerare toate aceste aspecte
    De aia am si zis ca mai e mult de lucru pana la varianta finala, pentru ca am inteles ca e tech demo.
    Ma refeream la faptul ca mai avem ceva de asteptat pana vor rezolva toate chichitele si ne vom putea bucura de joc

4. #164 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    GoW 3 gameplay extended version & good quality! Asa parca mai merge
    Shackvideo - PC, PlayStation 3, Xbox 360, and Wii movies and trailers

5. #165 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Genial traileru . Exact ce ne trebuia sa ne mai potoleasca setea de GOW 3.

6. #166 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Cat de fain poate fi,chiar mai asteptam un filmulet cu gameplay

7. #167 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Gameplay-ul nu pare sa se fi schimbat. Avand in vedere ca dupa ce am jucat GoW2 pe un ps2 m-am decis sa iau PS3, si ca l-am terminat in total de 3 ori pana sa-mi crape blocul optic (nu-mi mai citeste dvd-uri), astept si eu cu nerabdare GoW3.
    Insa jocul nu pare a fi next-gen... doar GoW2 cu grafica mai buna. Nu este neaparat un lucru rau, insa totusi parca ma asteptam la ceva mai mult, avand in vedere diferenta de generatii intre consolele pentru care e destinat.
    Binenteles ca e cam devreme ca sa formez o opinie definitiva asupra jocului, si sunt convins ca va fi un joc bun. Dar cand am jucat prima oara GoW2 am fost cu adevarat impresionat. Nu stiu daca voi putea spune acelasi lucru si despre GoW3.

8. #168 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok View Post
    Nu stiu daca voi putea spune acelasi lucru si despre GoW3.
    O sa fii in prag de lesin, trust me!

9. #169 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    GoW 3 gameplay extended version & good quality! Asa parca mai merge
    Shackvideo - PC, PlayStation 3, Xbox 360, and Wii movies and trailers
    daaaaamn! kratos owned that cyclops!

10. #170 SP
    Member Solozaur's Avatar
    am o intrebare care sunt sigur ca a mai fost pusa dar n-am reusit sa gasesc nimic cu search: Detin un Ps3 80gb si vreau sa stiu daca am sa pot juca Gow 1 si 2 pe ea?

Am cautat pe site-ul ps oficial din US si acolo zicea ca gow1 are niste mici probleme cu sunetul iar gow2 ar trebui s mearga fara probleme, dar, este indicat sa le rulez ? tot citesc de blocuri optice stricate si nu stiu ce sa cred.

scuze daca s-a discutat deja pe acest subiect, un link mi-ar fi de mare ajutor!

11. #171 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Solozaur, din cate stiu, doar consolele de 60GB (cum e a mea) stie backward compatibility cu jocuri de PS2. Cea de 80GB nu cred ca stie... prin urmare... Oricum, la cat de ieftin este un PS2, ti-as recomanda sa iei unul, si sa joci fara frica

12. #172 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    am o intrebare care sunt sigur ca a mai fost pusa dar n-am reusit sa gasesc nimic cu search: Detin un Ps3 80gb si vreau sa stiu daca am sa pot juca Gow 1 si 2 pe ea?

Am cautat pe site-ul ps oficial din US si acolo zicea ca gow1 are niste mici probleme cu sunetul iar gow2 ar trebui s mearga fara probleme, dar, este indicat sa le rulez ? tot citesc de blocuri optice stricate si nu stiu ce sa cred.

scuze daca s-a discutat deja pe acest subiect, un link mi-ar fi de mare ajutor!
    Singura versiune de PS3 80gb care este compatibila cu jocurile de PS2 este cea NTSC. Banuiesc ca tu detii versiunea PAL, versiune care nu este compatibila cu jocurile de PS2. Singurul PS3 PAL pe care poti juca jocuri de PS2 este versiunea de 60gb. Din pacate aceasta versiune nu se mai produce

13. #173 SP
    Member Solozaur's Avatar
    multumesc de raspunsuri, am sa vad poate gasesc totusi prin prieteni un ps2 pentru ca n-asi vrea sa o cumpar doar pentru 2 jocuri.

14. #174 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Dar altfel nu cred ca poti
    Parerea ta...

15. #175 SP
    Uimeste ne si pe noi,cum poti sa l joci ,,neoriginal``

16. #176 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    multumesc de raspunsuri, am sa vad poate gasesc totusi prin prieteni un ps2 pentru ca n-asi vrea sa o cumpar doar pentru 2 jocuri.
    Nu iti iei ps2 doar pentru god of war. Gandestete la toate jocurile de dinainte(MSG,Gears of war,God of war,etc). Daca ti-ai luat ps2 ai intelege mai bine si povestea de la jocurile care sunt acuma pe piata si care au avut inainte antecedente. in orice caz eu zic ca merita cu toate ca s-a ieftinit mult PS2 !!!

17. #177 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    Uimeste ne si pe noi,cum poti sa l joci ,,neoriginal``
    Stai linistit ca nu iti dau acuma metode de a juca jocuri neoriginale pe ps3 pt ca nu exista, INCA. Se cam zice ca anu asta...deci pana apare GOW3 sigur. Da hai ca sunt offtopic...

18. #178 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Nu iti iei ps2 doar pentru god of war. Gandestete la toate jocurile de dinainte(MSG,Gears of war,God of war,etc).
    Si cam cat costa Gears of War pe PS2?

19. #179 SP
    Unde ai vazut tu gears of war pe ps2 ?))

20. #180 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Nu exista

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 106 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast