Ai luat in calcul ca este cam? si ca este tech demo? sa stii ca'i o diferenta intre tech demo si full game foarte mare.
Aici nimeni nu avea voie sa filmeze dar cineva a reusit si nu este cine stie ce quality.
P.S nu este nici un trailer, este un leek developeri nu or vrut sa arate asta.
Dap, am luat in considerare toate aceste aspecte
De aia am si zis ca mai e mult de lucru pana la varianta finala, pentru ca am inteles ca e tech demo.
Ma refeream la faptul ca mai avem ceva de asteptat pana vor rezolva toate chichitele si ne vom putea bucura de joc
GoW 3 gameplay extended version & good quality! Asa parca mai merge
Shackvideo - PC, PlayStation 3, Xbox 360, and Wii movies and trailers
Gameplay-ul nu pare sa se fi schimbat. Avand in vedere ca dupa ce am jucat GoW2 pe un ps2 m-am decis sa iau PS3, si ca l-am terminat in total de 3 ori pana sa-mi crape blocul optic (nu-mi mai citeste dvd-uri), astept si eu cu nerabdare GoW3.
Insa jocul nu pare a fi next-gen... doar GoW2 cu grafica mai buna. Nu este neaparat un lucru rau, insa totusi parca ma asteptam la ceva mai mult, avand in vedere diferenta de generatii intre consolele pentru care e destinat.
Binenteles ca e cam devreme ca sa formez o opinie definitiva asupra jocului, si sunt convins ca va fi un joc bun. Dar cand am jucat prima oara GoW2 am fost cu adevarat impresionat. Nu stiu daca voi putea spune acelasi lucru si despre GoW3.
am o intrebare care sunt sigur ca a mai fost pusa dar n-am reusit sa gasesc nimic cu search: Detin un Ps3 80gb si vreau sa stiu daca am sa pot juca Gow 1 si 2 pe ea?
Am cautat pe site-ul ps oficial din US si acolo zicea ca gow1 are niste mici probleme cu sunetul iar gow2 ar trebui s mearga fara probleme, dar, este indicat sa le rulez ? tot citesc de blocuri optice stricate si nu stiu ce sa cred.
scuze daca s-a discutat deja pe acest subiect, un link mi-ar fi de mare ajutor!
Solozaur, din cate stiu, doar consolele de 60GB (cum e a mea) stie backward compatibility cu jocuri de PS2. Cea de 80GB nu cred ca stie... prin urmare... Oricum, la cat de ieftin este un PS2, ti-as recomanda sa iei unul, si sa joci fara frica![]()
Singura versiune de PS3 80gb care este compatibila cu jocurile de PS2 este cea NTSC. Banuiesc ca tu detii versiunea PAL, versiune care nu este compatibila cu jocurile de PS2. Singurul PS3 PAL pe care poti juca jocuri de PS2 este versiunea de 60gb. Din pacate aceasta versiune nu se mai produce
multumesc de raspunsuri, am sa vad poate gasesc totusi prin prieteni un ps2 pentru ca n-asi vrea sa o cumpar doar pentru 2 jocuri.
Nu iti iei ps2 doar pentru god of war. Gandestete la toate jocurile de dinainte(MSG,Gears of war,God of war,etc). Daca ti-ai luat ps2 ai intelege mai bine si povestea de la jocurile care sunt acuma pe piata si care au avut inainte antecedente. in orice caz eu zic ca merita cu toate ca s-a ieftinit mult PS2 !!!![]()
Bookmarks