a mai fost postat penibilul asta
Printable View
Eu am ras cu lacrimi lol
De aici.
Doamne ma dispera Trial 3: The Chosen. Dracii aia zburatori ma tot fac sa mor.
Daca nu ai 5 pietrificari inainte sa apara "harpies" nu mai ai nici o sansa. Tot secretul este distanta pe care trebuie sa o mentii fata de gorgon.
Cum adica 5 pietrificari ?
Oricum, de gorgon trec, dar cand ajung la minotauri deja ma dau gata.
---------- Post added 25-03-2010 at 08:25 PM ----------
Clovnii fura mere. :O)
Mi'a ajuns si mie.Dar ma duc sa il iau maine dimineata de la posta.Am ajuns la 7 si eram obosit.
In noaptea asta nu dorm. lol
L-am terminat si finalul mi s-a parut cam sec,voua?
GOTY 2010!! Doamne ce joc! L-am terminat si eu. EPIC!!! GOW sterge pe jos cu Dante's Inferno, care e pacalici pe langa gow 1 sau 2, ce sa mai zic de 3.
ce comparatie
Si legatura care este? Este cum ai zice ca GT5 sterge pe jos cu NFS sau ca Killzone/COD sterg pe jos cu alte shootere, s.a.m.d. Sunt jocuri bune, jocuri foarte bune, jocuri extrem de bune :); dar nu trebuie sa incepem cu afirmatii de genul acesta. Eu unul am jucat Dantes Inferno cu mare placere. Sunt constient ca GOW3 este mult mai bun, dar nu inteleg care este problema.
Pfoaiii, l-am terminat si eu azi si, per total, mi se pare un joc gadit tare, tare bine, povestea si scenele scrise fain, mai ales spre final. Si tineti cont ca eu nu-s fan infocat al seriei, nu am tinut neaparat sa joc si partea I + II (doar Chains of Olympus am mai terminat).
La cat de mult s-a scris despre jocul asta si aici pe forum plus toate trailerele si reviewurile aparute, nu am idee cum de am reusit sa nu-mi fie spoilerizata deloc experienta :D Nota 10 pentru final si faza cu asa si-asa si pe dincolo :)
Cum zicea cineva mai sus, asta e jocul perfect de prezentat la prieteni cand vin in vizita. Epic. Acuma ma arde dorul sa ma reapuc de Heavenly Sword :)
Epic Platinum!
Cu alte cuvinte l-am terminat si eu. Un singur lucru pot spune despre joc: The Best! Pur si simplu nu poate fi comparat cu alt joc. Tot ziceam ca Uncharted 2 o sa fie cel mai tare joc ever, dupaia Heavy Rain, dar Kratos i-a intrecut pe toti. Clar, cel mai bun joc jucat de mine ever. Totusi lupta de la final nu este la fel de epica, ca cea din Metal Gear Solid 4. Kojima a pus ceva mai mult suflet in joc, dar God of War il depaseste per total.
E un joc bun, fara indoiala ... Dar sa-l compari cu Uncharted 2, mare greseala .
Rimeaza?! ....
De ce nu? Oricum e peste. Uncharted 2 nu a avut nici un moment ca cele din God of War, care sunt destul de multe. God of War este la acelasi nivel de detaliu ca si Uncharted 2 la grafica, doar ca in GoW3 e acelasi detaliu la o scara mult mai mare. Nu cred ca am vazut in Uncharted 2 50 de inamici in acelasi timp.
Nu vad maaarea greseala in a compara GoW3 cu Dante's Inferno. Amandoua is acelasi gen, amandoua cam in aceeasi perioada aparute, scheme de control asemanatoare (la prima vedere, ca luate mai in amanunt, la GoW3 parca-s mai bine facute contextual).
Am mai zis-o: pe cat de mult s-au laudat toti developerii lui Dante's cu jocul lor (o droaie de developer's diaries pe site-uri, pe PSN in care se laudau si se felicitau pe ei insisi pentru tot ce au facut in jocul respectiv), pe atatea shuturi in fund si-au luat de la majoritatea site-urilor si publicatiilor care le-au facut review.
Developerii GoW3 au pus in mainile oamenilor un demo, un trailer principal si au lasat lumea sa vada cat de tare e jocul lor.
In ceea ce priveste finalul GoW3, l-am laudat pentru ca a evitat sa ofere cam la ce s-ar fi asteptat majoritatea,Pai ca sa reusesti sa bagi playerul prin asa experienta, trebuie skillz, nu vrajeala. Jos palaria!
In ceea ce priveste Uncharted 2, nu are momente atat de epice ca in GoW3 dar are avantajul unor detalii vizuale care ies mai bine in evidenta (lumini, texturi). In GoW3 totul era desaturat -- asta era si scopul -- Drake e ceva mai vesel :D No, vinde cineva un Uncharted 2?
De ce mare greseala? Amandoua sunt jocuri foarte bune, dar gusturile nu se discuta. Mie de exemplu nu imi place Uncharted...nu le suport ca sa fiu sincer, apreciez grafica dar gameplay-ul nu imi place de nici un fel. Le-am avut pe amandoua si nu am reusit sa le joc pentru nu imi placea nimic la ele. Asta nu inseamma ca nu e un joc excelent, dar daca cuiva, caruia ii place foarte mult Uncharted gaseste God of War 3 mai bun, nu inseamna ca e o greseala ca le compara. Fiecare cu alea lui :)
Eu am terminat God of War si desi e scurtut mi se pare un joc excelent, clar unul dintre cele mai bune pe care le-am jucat. Recomand tuturor sa il termine si pe hard, e mult mai complicat, si daca alergi sa iei si platina iti ocupa totusi ceva timp. Sper sa nu inceapa acum sa faca nu stiu ce dlc cu un epilog cum se zvoneste ca ar fi cam imbecila ideea, sfarsitul foarte bun asa cum e imo.